Rabu, 31 Oktober 2018

Koleksi Baju Kurung Zalia








Cepat! Stok diatas mungkin yang TERAKHIR!

FAHAMI BACAAN DALAM SOLATMU




Tak tahu nak cari kerja kat mana



Jangan berputus asa dengan kerja kerajaan. Cuma dalam keadaan sekarang, anda perlu fokus mencari kerjaya alternatif. Cari saluran kerjaya baru. Sebenarnya banyak peluang pekerjaan di Sektor Sawasta yang tak berapa dihiraukan oleh graduan. 


Kerjaya swasta data terkini menunjukkan angka yang jauh lebih besar. Peluang kerja kerajaan mungkin tertutup untuk anda buat masa ini (sementara) tetapi peluang kerjaya swasta semakin terbuka luas.

Kelebihan Kerja Swasta
  • Gaji yang fleksibel. Anda cadangkan gaji anda!
  • Caruman KWSP
  • Polisi Takaful. Kebanyakan syarikat menyediakan polisi ini
  • Kerja lebih berdisiplin. Syarikat swasta orientasi keuntungan lebih utama dan untuk mencapai objektif kewangan ini, gerak kerja anda akan disusun dan akan akan menjadi luar biasa!
  • Bonus tahunan. Ada syarikat yang menyediakan bonus tahunan. Ada juga syarikat yang memberikan bonus besar jika keuntungan tahunan mencapai sasaran
  • Faedah cuti. Anda akan mempunyai cuti tahunan kerana ianya telah disyaratkan oleh jabatan buruh
  • Anda tidak terikat. Kebiasaanya anda akan diberikan tempoh percubaan selama 6 bulan yang anda boleh berhenti tanpa syarat. Jika anda dah mula kerja 2 bulan dan dapati ianya tidak serasi, anda boleh terus berhenti dan cari kerja lain. Kalau kerja kerajaan….jangan harap!



Ini adalah satu-satunya rujukan yang disediakan untuk bantu tembus masuk kerjaya swasta dan ianya dirangka khusus untuk anda dan kerjaya anda.





Rahsia Mudahnya Profit




Koleksi Kurung Tun Teja Lace








200 TIP MEMIMPIN GAYA RASULULLAH




Panduan lengkap untuk newbies yang mahu membina Minisite dengan cepat



BS2MS adalah satu pakej template blogspot untuk menukar template asal blogspot anda ke template yang lebih menarik. Yang bestnya.. Anda boleh menggunakan kesemua template yang yang di sediakan di dalam pakej BS2MS ini!

Dengan menggunakan template BS2MS V2.0 ini, kini anda boleh membina dan memiliki landing page sendiri sama ada squeeze page ataupun minisite jualan dengan hanya 4 langkah mudah sahaja! Bukan itu sahaja.. Anda juga boleh 'customized' header yang diberi untuk memenuhi tema minisite anda.

Jika anda sedang menjalankan bisnes online sekarang ini, saya galakkan anda untuk mendapatkan panduan BS2MS 2.0 ini:
  1. Newbie yang tengah belajar membuat Minisite untuk jualan produknya.
  2. Peniaga online yang memerlukan sebuah Minisite dengan kos di bawah RM150.
  3. Para ejen Affiliate yang sedang giat mempromosikan produk Affiliate dan mahu mengumpul mailing-list.
  4. Orang yang mahu belajar bisnes online tetapi tidak mahir dengan sebarang teknikal untuk membina sebuah laman web menjual.
  5. Blogger yang mahu menjadikan blognya nampak cantik dan pro!











Selasa, 30 Oktober 2018

Dah Tulis Ayat Iklan Tp Takder Orang Nak Beli Pun..

Bila kita jual je orang LARI.
Bila kita jual je orang UNFRIEND.
Bila kita jual je orang TAK SELESA.

Kenapalah susah sangat nak menjual ni ?

Memanglah susah sebab cara awak menjual tu tak kena. Apa yang tak kenanya ?

Begini...

Kalau nak menjual:


  1. Jual lah kepada orang yang nak beli. Kalau kita menjual kepada orang yang memang tak nak beli, memang tak lah.
  2. Jual lah kepada orang yang bersedia nak beli. Kalau dia tak bersedia nak beli, memang sampai kiamat dia tak akan membeli.

Macam mana nak dapatkan orang yang nak membeli dan bersedia nak beli ni ?

Kalau tak tahu belajarlah jangan sombong.Mari sini.. boleh belajar melalui panduan lengkap copywriting ni.

Memang lengkap. Formula mudah copywriting untuk hampir semua medium jualan.




Sabtu, 27 Oktober 2018

Rahsia Jana Pendapatan Lumayan Dengan Rumah Lelong

Tahukah Anda? Salah satu teknik mudah untuk menjana keuntungan menerusi pelaburan hartanah, adalah dengan.. 


  • Langkah 1 : Membeli hartanah dibawah harga pasaran, 
  • Langkah 2 : Ubahsuai dan perbaikinya.. 
  • Langkah 3 : Sewakan atau jualkannya dengan harga yang lebih tinggi!"



Dalam masa beberapa bulan, anda mampu untuk menjana keuntungan beribu-ribu ringgit, malah tidak mustahil juga, berpuluh-puluh ribu ringgit! Teknik ini nampak mudah bukan? Semudah 1, 2,3......

Walaupun hasilnya sangat lumayan.... TETAPI, Ianya bukan semudah yang disangka! Ianya melibatkan risiko yang besar! Silap langkah!..Anda mungkin terpaksa menanggung kerugian beribu-ribu ringgit, malah mungkin juga mencecah sehinga berpuluh-puluh ribu ringgit!

Inilah satu-satunya ebook yang akan memberikan anda panduan lengkap langkah demi langkah bagaimana membeli rumah lelong dan menjana keuntungan darinya. Ebook ini amat sesuai di baca oleh bakal pelabur Hartanah, Ejen Hartanah, Peguam Hartanah, Pelelong, Pelajar dan mereka yang terlibat secara langsung atau tidak langsung dalam urusniaga hartanah.





Koleksi Baju Kurung Zahra













200 TIP KELUARGA BAHAGIA GAYA RASULULLAH




Kalau lah software ni wujud dari dulu lagi kan best...



Sekarang ni zaman video. Kalau anda jual produk online, cara promosi pakai video sangat penting dan berkesan sekarang ni...

Nak jenama produk anda ke depan berbanding pesaing anda?

Nak biar customer anda selalu ingat produk anda ?

Nak kurangkan kos Facebook ads anda ?

Caranya adalah dengan BUAT VIDEO PRODUK anda. Bila anda buat video bagi setiap produk yang anda jual , anda sudah pun selangkah ke hadapan berbanding pesaing anda...Sebab tak ramai usahawan kita sekarang ni yang tau buat video.

Dengan video-video tu, anda bukan sahaja boleh promot kat Facebook, tapi kat Instagram ngan Youtube pun boleh.

Lagi banyak channel anda terjah, lagi ramai prospek yang dapat tengok video produk anda. Cuma, bila sebut pasal kena buat video ni, usahawan kita jadi takut...Takut sebab apa ?

Takut sebab, ramai usahawan kita tak reti nak buat video produk... termasuk saya sendiri.

Setakat buat video cikai pakai phone tu boleh la buat...haha. Tapi dengan bantuan software-software video yang ada sekarang ni, saya dari orang yang tak tau pape cara nak buat video produk, dah pun berjaya buat banyak video yang cun melecun untuk produk-produk saya.

Ya, saya dah tak perlu upah orang mahal-mahal buatkan video sebab saya sendiri dah boleh buat 1 video produk dalam tempoh tak sampai 7 minit !

Bukan video biasa-biasa tau.. Yang bestnya, kalau anda tak pernah ada pengalaman atau skill buat video pun, selamba je boleh buat video produk anda sendiri nanti.. ... nampak macam orang dah pro buat video..

Serius !

Ada 2 software yang saya nak rekemenkan anda hari ini, anda boleh pilih salah satu atau kedua-duanya sekali. Klik kat bawah ni.

Software Vidsy - sesuai kalau anda jual produk fizikal, digital, dan servis.

Software Vidsy Pro - sesuai kalau anda jual produk fizikal, digital & servis yang mempunyai website seperti e-commerce, blog dan lain-lain.









Khamis, 25 Oktober 2018

Tidak tahu nak niaga apa?


Jangan risau, sistem eCommerce ini mampu menjual ribuan produk yang ada di seluruh dunia semudah ABC!




Koleksi Kebaya Fateema









365 TIP SIHAT GAYA RASULULLAH




MUDAHKAN KERJA MARKETING DI SHOPEE

Saya rasa sangat best bila dapat tahu yang sekarang boleh guna robot untuk bantu kerja-kerja di marketplace!

Ya, boleh guna ini di Shopee!

Apa yang software ni boleh buat?
  1. Top product scrapper - Anda boleh scrap top product atau based on category
  2. User Scrapper - Anda boleh scrap user ID dan download dalam txt
  3. Auto-follow User - Hanya upload file txt dan software akan automatik follow
  4. Auto Unfollow User - Anda juga boleh set unfollow user secara automatic

Kerja di Shopee akan jadi makin mudah dengan software ni.

Bayangkanlah, sekarang anda boleh buat banyak benda secara automatik. Tak perlu login banyak kali secara manual untuk setting itu dan ini..





Semoga membantu anda,

Isnin, 22 Oktober 2018

Koleksi Blouse Felisha













Puaka Bilik Darjah



Tiga kisah yang berlaku dalam buku ini mungkin pernah benar-benar berlaku kepada kawan kepada kawan kita, atau sepupu kepada kawan kepada kawan kita. Yakinlah, alam ghaib itu wujud. Ia sentiasa menjadi misteri kepada kita, dan rahsia kepada orang-orang yang dianugerahkan Tuhan untuk melihatnya.




Sabtu, 20 Oktober 2018

KERANA DAKWAH BUKAN SEKADAR KATA-KATA





Mahu Anak Pintar Dan Pandai Membaca?

Jangan sesekali PRESSURE anak dengan memaksa mereka untuk belajar. Seawal usia 3 tahun, hanya perlu ajarkan mereka perkara yang asas-asas sahaja. Tidak perlu menulis sepotong ayat karangan pun. 



Tips kali ini adalah tips yang dipraktikkan oleh Puan Amalina setelah beliau membaca Ebook Anak Pintar Cerdas. 
  • Bila ajar baca perkataan, ajar GABUNG BUNYI, bukan hafal suku kata seperti ba, bi, bu, be, bo. 
  • Bila mengajar mesti ceria selalu. Jadikan sesi mengajar sesuatu yang menyeronokkan. Buat Teknik Asosiasi Aksi, nyanyi lagu fonik & main seperti sebut-sebut bunyi, dan sebagainya. 
  • Pilih tempat sesuai - jauh dari gangguan. Elakkan mengajar dihadapan TV. 
  • Sesi bacaan mestilah pendek, 5-10 minit saja, 2 kali sehari. Elakkan waktu lunch hour. 
  • Berikan hadiah berupa pensil atau alat kelengkapan jika anak anda berjaya meneka jawapan dengan betul. 

Diharapkan anda dapat mempraktiskan tips ini dirumah tanpa jemu. Untuk melihat anak-anak berjaya dan menjadi bijak pandai, iaya perlulah bermula dari usaha ibu bapa di rumah.. :) 

Untuk mengetahui lebih banyak teknik mendidik anak? Jangan lupa dapatkan ebook di www.anakpintarcerdas.com






RAHSIA NEWBIE MENGHASILKAN EMEL BERKUALITI TANPA PERLU MENGUPAH COPYWRITER



Pemasaran emel merupakan pemasaran bersifat malar hijau. Walaupun dengan adanya teknologi pemasaran baru seperti Whatsapp dan Telegram, pemasaran emel masih lagi tetap menjadi pilihan utama. Mempunyai senarai emel sendiri merupakan satu kelebihan. Oleh sebab itu, ramai pakar pemasaran menyarankan setiap peniaga online untuk mengumpul emel sendiri. Tidak kiralah anda menjual produk fizikal, produk digital mahupun servis.

Saya kongsikan cerita pada awal penglibatan saya dalam pemasaran emel. Masalah pertama yang saya hadapi adalah bagaimana cara mendapatkan subscriber. Kedua, bagaimana cara untuk berkomunikasi dengan subscriber.

Masalah pertama sudah selesai tapi masalah kedua masih belum selesai.

Selepas prospek subscribe emel, saya biarkan mereka begitu saja tanpa follow up. Itulah kesalahan terbesar yang saya lakukan.

Subscriber merupakan prospek yang berminat, tetapi masih belum membuat tindakan. Jika bergantung sepenuhnya kepada surat jualan di laman jualan, sebenarnya itu salah. Surat jualan bertindak untuk mendapatkan pelawat yang berkualiti dimana pelawat yang berkualiti ini akan menjadi prospek anda. Hanya mereka yang betul-betul berminat akan subscribe.

Langkah seterusnya untuk menukar subscriber menjadi pembeli adalah dengan melakukan follow up. Paling kurang lima kali follow up.

Disini Cabaran Bermula..

Penulisan emel bukan setakat tulis dan hantar. Ianya mempunyai seni tersendiri dimana setiap apa yang kita tulis dan hantar merupakan cerminan kepada diri kita sendiri. Terlalu banyak hardsell akan menyebabkan subscriber rasa kurang selesa, nampak sangat emel yang dihantar cuma nak menjual. Terlalu banyak softsell pula akan menyebabkan subscriber kurang bertindak.

Kedua-duanya perlu seimbang. Hardsell boleh digunakan untuk menjual, manakala softsell pula boleh digunakan untuk mengingatkan subscriber mengenai apa yang anda sudah maklumkan kepada mereka sebelum ini. Oleh sebab itu lebih dari satu emel diperlukan untuk melakukan follow up.

Dalam pada itu, sesekali anda perlu menghantar emel kepada subscriber hanya untuk bertanya khabar. Tujuannya adalah untuk menampakkan anda sebagai seorang manusia dan bukan robot dimana setiap emel yang dihantar hanya untuk menjual.

Permulaan Penyelesaian..

Kesemua proses ini memerlukan banyak masa untuk dipelajari dan difahami. Sebagai seorang newbie pada ketika itu, saya tidak mempunyai banyak pilihan sama ada ingin mengupah pakar copywriter untuk menulis siri email ataupun buat semuanya sendiri.

Saya memilih untuk buat semuanya sendiri berpandukan kepada ebook-ebook yang sudah dibeli. Ye la, masih newbie kan, semua nak buat sendiri. Dalam tempoh belajar, saya masih lagi mempunyai masalah untuk menulis emel dengan betul.

Masalah Diselesaikan..

Bermula dari situ, saya menemui software yang boleh digunakan untuk menulis siri emel dengan mudah. Tanpa membuang masa saya terus mendapatkan software tersebut. Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar. 7 siri emel follow up disiapkan dalam masa tidak sampai 30 minit. Apa yang saya suka pada software ini, ianya mudah digunakan. Hanya perlu isi tempat kosong kemudian pada bahagian terakhir, emel akan dihasilkan secara automatik.

Saya banyak belajar menghasilkan siri emel sendiri berpandukan kepada contoh emel yang dihasilkan menggunakan software ini.

Percaya dengan kualiti yang ditunjukkan, saya dapatkan kesemua software yang berkaitan beserta dengan lesen jualan semula. (pada masa tu tak ada niat nak jual semula cuma terpengaruh dengan surat jualan)

Ini software yang dimaksudkan..


Software Killer Follow Up

Software Email Broadcast


Jumaat, 19 Oktober 2018

Cara 'Halus' Memikat Lelaki Idaman Anda

Jika hari ini anda masih lagi belum bertemu jodoh, ketahuilah, ianya bukanlah silap takdir, cuma, usaha yang dilakukan, masih belum mengena dengan kehendak takdir.



Ini kerana, usaha itu perlulah ikhlas, mencari jodoh biarlah dengan ilmu, memburu cinta biarlah dalam syariat dan mengimpikan lelaki idaman itu sebenarnya tidak salah. Hari ini, saya akan bantu anda, bagaimana untuk berusaha dengan ilmu yang betul di dalam misi mencari jodoh. Mari kita gali ilmu pikat lelaki disini!

Anda pasti akan berasa sangat bahagia apabila mendapat lelaki yang anda idam-idamkan bukan, dan berasa sangat sedih apabila lelaki yang anda impikan itu memilih orang lain, yang anda rasakan tiada apa-apa berbanding diri anda, bukan?

Anda ada kecantikan dan kecerdikan tetapi mengapa si dia tidak nampak? Mengapa dia memilih rakan anda yang pada anda tiada apa-apa kelebihan pun. Di mana silapnya?

Sebagai wanita, anda tertakluk pada had-had tertentu. Anda tidak boleh terlalu terkinja-kinja menunjukkan anda amat menyukai seseorang lelaki itu. Anda ada maruah yang mesti dipelihara.

Tetapi dalam masa yang sama bagaimana anda dapat menunjukkan isyarat kepada si jejaka bahawa anda bermatlamatkan cinta suci terhadap jejaka itu. Anda bukan setakat mahu bercinta dengannya tetapi mahu kekal hidup bersamanya dalam istilah perkahwinan. Sungguh murni niat anda itu, tetapi mengapa terlalu banyak halangan hingga akhirnya anda langsung tidak dapat berkahwin pun. Sekali lagi, apa yang silap?

Tahukah anda, sebenarnya.... ada cara menimbulkan perhatian kepada lelaki dan membina penampilan diri dalam ruang lingkup yang selamat. Malah tanpa bersemuka pun masih ada teknik untuk menarik mereka ‘memandang’ anda wahai para wanita dengan pandangan ingin bernikah.

Jodoh itu ketentuan TUHAN, tapi kita sebagai manusia perlu berusaha bersungguh-sungguh dalam setiap apa yang kita lakukan, tidak terkecuali dalam soal mencari jodoh. Rezeki takkan datang bergolek, begitu juga jodoh. Ada orang jodohnya cepat tiba, manakala ada orang yang perlu berusaha keras mencarinya. Jika sebelum ini anda mengambil mudah soal jodoh, ebook ini bakal mengubah persepsi dan membuka hati serta minda anda tentang soal mencari pasangan.




Panduan Lengkap Close Sale!!

Dalam Perniagaan Internet, Close sale sangat penting!!!...

Sehebat mana pun anda buat pemasaran...
  • 'Copy & paste' di group-group facebook
  • Buat iklan di fanpagekeluarkan kos pengiklanan berbayar ribuan ringgit di fanpage..
  • Share banyak kali di Instagram
  • Dan sebagainya..

TAPI...

  • Kalau tak tahu nak buat Close Sale... 
  • Tak tahu nak buat ayat-ayat memukau untuk close sale customer

Kos pemasaran anda akan lebur macam tu sahaja...Masa yang anda gunakan untuk memasarkan produk juga tak berbaloi dengan hasil pulangan yang anda perolehi..

Rugi masa... Rugi kos...

Sebab tu ramai usahawan online sangat-sangat menitikberatkan Close Sale...Tau tak sebenarnya ada skrip yang akan memudahkan anda untuk close sale?


Kalau nak tau tentang rahsia bina skrip close sale klik di sini





Khamis, 18 Oktober 2018

Igau





Apa platform terbaik untuk buat website?

Ada banyak platform sebenarnya sama ada berbayar atau percuma. Cuma kekurangan yang percuma adalah terdapat limit untuk kita control web kita. Jika ingin serius dalam bisnes online, maka lebih baik gunakan platform yang kita ada kuasa 100% ke atas website kita.


Berbalik kepada video panduan, ada sahabat saya seorang Internet marketer berpengalaman menyediakan video panduan step by step untuk membuat web/blog menggunakan Wordpress. Beliau menunjukkan langkah A-Z.

Wordpress ini mudah digunakan walaupun tanpa pengetahuan teknikal.