Selasa, 29 Mei 2018

Panduan Vegas Pro


Terbaru! Didedahkan Teknik & Strategi paling latest, lain-dari yang lain, Modul ekslusif video untuk para pelajar, guru, pensyarah, kakitangan awam, penceramah, mahupun usahawan. Bakal hasilkan video High-Impact dengan Mudah dengan Vegas Pro!



Ahad, 27 Mei 2018

25 Template Blogger ...Hanya Plug And Play


Satu pakej dengan 25 template blogger pasang siap dan seterusnya menghasilkan landing page dalam masa 15 minit.

Membina minisite tanpa domain dan hosting. Sesuai digunakan oleh newbies atau individu yang tiada pengalaman langsung dalam pembikinan laman web.



Sabtu, 26 Mei 2018

Followers Anda Dah Mula Bosan?


Rimaslah aku tengok cara kau jual produk kat FB dan Insta! Siap kau aku unfriend dan unfollow!

Benda ini biasa berlaku.

Ya. Biasa berlaku.

Kalau kita asyik sajikan post-post sampah yang buatkan followers dan kawan-kawan kita kat FB dan Insta menyampah.

Macam mana klien-klien awak boleh buat sales 5 angka (minimum) guna FB Profile, FB Group dan Insta Post?

Nak saya bagitahu apa rahsianya?

Jawapannya: Mereka ada template-template post iklan yang terbukti berkesan!


Nak tahu maklumat ‘rahsia’ yang lagi best?





Selasa, 15 Mei 2018

Panduan Canvas ads



Ini antara 5 kelebihan menggunakan iklan jenis Canvas:
  • Anda boleh pilih untuk hanya bayar bila orang klik dan baca Canvas anda (anda tak perlu bayar kalau orang klik Like, Comment atau Share)
  • Kos iklan jenis ini biasanya lebih murah berbanding iklan jenis Engagement yang guna gambar atau multiple image
  • Dalam satu Canvas ini, anda boleh masukkan gambar, tulisan dan juga video sekali gus (boleh jadi macam website / sales page yang simple)
  • Facebook tak strict dengan content yang anda guna dalam Canvas (jadi perkataan yang biasanya sensitif serta gambar yang banyak tulisan macam screenshot Whatsapp boleh digunakan dengan bahagia)
  • Bila orang dah klik masuk ke Canvas anda, anda boleh buat iklan jenis Retargeting untuk follow mereka sampai mereka terpaksa beli!

Amacam? Menarik Kan Kalau Anda Reti Buat Iklan Jenis Canvas!






Isnin, 14 Mei 2018

Bagaimana Jerung Yang Tiada Follower Banyak Di Instagram



Panduan ini sangat sesuai untuk golongan
  • Mereka yang BARU tentang pemasaran instagram
  • OWNER,STOKIS ATAU AGEN yang jualan suam dan nak roketkan JUALAN
  • Yang nak KEMBANGKAN DAN MENDOMINASI bisnes mereka di instagram





Ahad, 13 Mei 2018

Buat Copywriting FB dengan pantas



Biasa jual produuk melalui FB?

Tak ada idea nak buat copywriting?

Boleh tengok video di page INI untuk pelajari cara mudah create FB copywriting.

Tegok tau!


Perlukan Facebook Automasi Lifetime?




Penat membeli pelbagai software untuk naikkan sales di Facebook anda?


13 tools automasi untuk pemasaran Facebook dalam satu dashboard





Headline Generator untuk para usahawan !



Anda seorang usahawan? Online atau ofline?
Selalu stuck nak buat ayat power?

Nah, guna software Headline Generator ni.
Dengan hanya 2 langkah, anda dapat hasilkan,
bukan satu, tetapi 41 buah AYAT POWER !









Sabtu, 12 Mei 2018

Nak Perbaiki Copywriting Anda?






Adakah anda rasa nak improve skill copywriting anda, tapi takde bajet nak pergi kelas mahal-mahal? 

Kalau ya, mungkin ini yang anda sedang cari-cari copywriting power





RM5 Angka Sebulan Dengan Bisnes Cenderahati



Panduan yang saya nak syorkan ini panduan yang confirm boleh buat duit dari rumah. Panduan saya maksudkan adalah panduan Bisnes Cenderahati.







Confirm ke boleh buat duit?

memang confirm kalau anda take action. Dah dapat rahsia dan lubuk ni, buat jer... saya berani jamin confirm leh buat duit dan buat dari rumah jer.. modal??? takyah pikir sangat. Dalam panduan ni dah citer semua benda tu.

Bertindak sekarang!

Jumaat, 11 Mei 2018

Anda mampu tingkatkan jualan anda di FB Group



Tak kan setiap hari nak post ke ratusan FB Group secara manual? Kan lebih bagus kalau dapat autopost je ke group2 tu, yang penting iklan sentiasa running. Bagaimana caranya untuk buat autopost??

Tools AutoFB adalah solusi terbaik buat anda. Software web-base ini memudahkan anda menjadualkan posting iklan ke FB Group, Page dan juga Profil. Amat mudah digunakan oleh sesiapa sahaja kerana ia direka dengan ringkas bagi memudahkan pengguna fokus kepada kaedah pengiklanan FREE di FB terutama di FB Group.

Anda tidak perlu habiskan banyak masa untuk post iklan secara MANUAL ke group2 yg anda join. Dengan menggunakan software ini, ianya mampu meningkatkan jualan anda di FB group kerana segalanya berfungsi secara autopilot! Biarkan iklan kita running selamanya di FB Group secara auto!





JomBiz! Program KlinikJutawan






Buat Duit USD dengan Dropship AliExpress



Adakah anda sedang mencari bisnes online yang mudah diuruskan, tidak perlu menyimpan produk dan tiada bayaran bulanan?

Bisnes online tanpa perlu menimpan stok dan menghantar kepada pelanggan. Apa yang anda perlukan hanyalah satu website untuk menjadi stor kepada kemua gambar dan maklumat produk yang anda jual. Pelawat masuk ke dalam website anda dan buat pembelian, anda berikan maklumat penghantaran kepada pembekal dan pembekal akan hantarkan terus produk tersebut kepada pembeli anda.

Bisnes ini dinamakan sebagai dropshipping.

Saya yakin anda sudah pasti tahu apa yang dimaksudkan dengan dropshipping. Secara mudahnya dropshipping adalah satu perniagaan yang mana penjual tidak mempunyai produk dalam simpanan. Anda hanya menguruskan pembelian dan serahkan urusan penghantaran kepada pembekal. Dari segi keuntungan pula, anda boleh meletakkan harga anda sendiri dan membuat bayaran bagi pihak pembeli pada harga yang sudah pembekal tetapkan.




Koleksi Kertas Kerja Perniagaan Untuk Rujukan Anda






Khamis, 10 Mei 2018

Nak Akses OS Lifetime?



Pakej lifetime akan memudahkan urusan bisnes. Tak perlu lagi fikirkan mengenai kos bulanan, bayar satu harga kemudian fokus pada marketing sahaja untuk naikkan sales.




Bisnes anda kelaut???



Bukan sebab tak pandai buat bisnes tapi sebab otak dah tepu..

Tepu sebab banyak pergi seminar.
Orang pergi seminar kewangan awak pun nak pergi seminar kewangan.
Orang pergi seminar strategi marketing awak pun nak pergi sama.


Sudahnya minggu pertama sahaja semangat..
Hari-hari yang lain??ke lauttt....

Duit dah banyak perabih!!!
Tapi bisnes masih tak jugak jalan-jalan lagi...

Pasaipa pa...(tepuk dahi)

Menung sekejap...

Segala datuk seminar,kelas bengkel pemasaran sana sini semua aku dah pergi..TAPI BISNES MASIH LAGI KE LAUT?

MASIH SUSAH BERKEMBANG?

Anda mungkin dah banyak ilmu tentang pemasaran

TAPI SAYANG...bila konsep asal bisnes tu anda masih TAK KUAT!TAK KUKUH!
Maka apa sahaja yang anda buat semua tak kan menjadi..

Yes!!!trust me..

Jadi nak tak kalau saya share bagaimana anda boleh KUATKAN LAGI TIANG DAN TAPAK BISNES ANDA?





Rabu, 9 Mei 2018

Panduan ini BUKAN UNTUK SEMUA ORANG.



Tapi jika anda sudah lama dalam industri perniagaan online, dah biasa main iklan ribu-ribu sehari, dah biasa main niche yang tinggi persaingan. Panduan ini bukan untuk anda.

Apa itu FB assasin?

Koleksi video tutorial yang menerangkan kaedah asas menjual di facebook dari mula pemilihan produk sampailah proses mendapatkan lead..

Panduan ini hanya untuk newbie atau yang tak pernah buat at least RM1000 di internet..






Selasa, 8 Mei 2018

Anda Pernah Dengar Pasal Sistem X ?



Kalau anda nak berjaya dalam bisnes online ni kena tiru je bagaimana orang yang dah berjaya jalankan bisnes mereka.

Memang PROVEN!

Anda nak tahu apa dia Sistem X tersebut?






Sistem Bayaran Automatik






Bisnes Taufufah dan Air Soya Memang Menguntungkan...



Tahukah anda bisnes yang paling menguntungkan ialah bisnes taufufah dan air soya. Keuntungan yang bakal anda nikmati berlipat-lipat kali ganda.

Dengan kos kacang soya sekilo RM3.00, anda boleh menghasilkan lebih kurang 10 liter air soya. Wah keuntungan melebihi 30 kali ganda. Ini barulah dikatakan lumayan.

Jom pelajari membuat tuafufah yang  licin, enak dan juga air soya yang  sedap hanya di rahsiataufufah.com

Ya semuanya boleh dipelajari dalam Pakej Lengkap Rahsia Taufufah. Pakej ini turut mengajar anda ilmu-ilmu yang amat penting untuk anda survive dalam perniagaan air soya dan taufufah.

Strategi-strategi bisnes air soya dan taufufah juga didedahkan agar kejayaan anda lebih terjamin. Anda juga diajar mengira kos dengan tepat dan break even point. 






Jika anda masih bekerja, perniagaan ini boleh dilakukan secara sampingan. Ini juga persediaan jika anda dibuang kerja kelak. Pelajari sekarang agar anda lebih bersedia menghadapi apa jua rintangan di masa hadapan.

Bukan itu sahaja, anda turut diajar membuat pelbagai aneka jenis taufufah. Taufufah cendol, taufufah jagung koktel, taufufah krim karamel dan banyak lagi. Memang lazat menikmati pelbagai aneka taufufah.

Semoga pakej ini mampu memberi persediaan kepada anda menghadapi masa sukar.


Isnin, 7 Mei 2018

Masih Gagal Dalam Bisnes Online





Belajar Sublet Secara Online Jer...



Baru-baru ini rakan saya,Tuan Malik Yaacob ada melancarkan satu Program Khas untuk mereka yang sedang mencari ilmu berkaitan dengan sublet.

Program ini dikenali sebagai Subletmethod






Ini merupakan program secara online dimana anda akan mendapat bimbingan secara DIRECT dengan tiga otai sublet iaitu Tuan Malik, Tuan Amin Harith dan Tuan Syamin

Jujurnya banyak ilmu yang saya belajar daripada otai-otai ini dan mereka juga antara orang-orang terawal yang memperkenalkan Sublet ini kepada market hartanah di Malaysia suatu ketika dahulu.

Anda boleh KLIK SINI untuk melihat detail berkaitan Program SubletMethod ini.



Anda Mencari Servis Design? Segalanya Ada Di Sini



















Software Rahsia Yang Wajib Dimiliki Oleh Semua Usahawan Online



Saya harap software rahsia ini dapat bantu lebih ramai Usahawan Internet di Malaysia. PixLEADS adalah software awesome yang dapat membantu Internet Marketer terutama yang aktif guna FB ads untuk dapatkan REAL targeted audience dari Facebook.

Dengan cara ini, iklan anda dapat disasarkan kepada pelanggan yang lebih tepat. Malah anda boleh dapatkan ribuan database termasuk EMAIL hanya dlm masa kurang 1 minit!






Koleksi Rancangan Perniagaan






eBook Collection for Business






Jimat & Simpan RM1,000 Sebulan!



Terdapat 123 tips berjimat yang praktikal dan mudah dilakukan di dalam ebook ini! Selain itu, ebook ini juga turut disertakan dengan 3 ebook bonus yang menarik.

Ebook ini amat sesuai untuk mereka yang mengalami masalah tidak cukup duit atau sekadar "cukup-cukup" duit sahaja pada setiap hujung bulan!






Sabtu, 5 Mei 2018

Manage Your Team Work And Client Jobs






Anda Peniaga Online? Selalu Guna Whatsapp Untuk Close Sale?

Sekarang ni ramai pelanggan akan bertanya atau berkomunikasi melalui whatsapp sebab lebih mudah dan cepat.


..Dan sekarang ni boleh kata semua orang ada smart phone dan ada applikasi whatsapp.

Cara ini juga banyak diamalkan oleh ramai peniaga di luar sana dan mereka memang dapat banyak sales melalui whatsapp sahaja. Ada yg boleh close sales sampai cecah RM5-angka sebulan!

Tapi bukan mudah sebenarnya nak close sales hanya melalui whatsapp ni. Ia memerlukan skill dan pengetahuan yang tepat.

Kebetulan pula, sahabat saya tuan Amir Faisal ada menerbitkan buku mengenai Close Sales via Whatsapp. Ianya memang dah ada di pasaran 2 tahun lepas dan beliau dah tutup jualan pun tapi atas permintaan yang tinggi beliau telah buka semula panduan ini kali ini dalam bentuk buku fizikal juga.






Jumaat, 4 Mei 2018

Panduan Lengkap Perniagaan STEVIA




Membongkar RAHSIA Jana Pendapatan 4-5 Angka Sebulan Hanya Dengan GULA DI RUMAH





Business Model Canvas







Anda Tahu Bagaimana Melabur Dengan Emas?



Baiklah, hari ni saya nak share dengan anda pelaburan emas! Yang pastinya saya akan kongsikan kepada anda strategi dan teknik yang mampu buat anda berkata WOW!

Saya akan tunjukkan dan bantu anda macam mana nak buat Duit dengan emas dalam masa beberapa hari sahaja.


Siapa yang nak buat untung dan buat duit..?

Semua nak rasa kan!

Tapi macam mana nak buat duit dengan emas tu? Meh sini nak cerita sikit ..

Ada 3 LANGKAH yang anda WAJIB lalui iaitu;
  1. Anda kena ada target berapa banyak keuntungan yang anda ingin perolehi atau capai.
  2. Anda kena ada perancangan tentang bagaimana anda ingin capai target anda tadi.
  3. Anda kena masuk baca panduan tentang strategi bina kekayaan dengan emas.

Haa.. Macam mana?? Nak buat duit dengan emas tak dalam masa 2-3 bulan ni??




Kalau nak, cepat-cepat baca di link ni 





Rabu, 2 Mei 2018

Mahukah Anda Belajar Teknik Mudah Memborong Dari China Tanpa Perlu Menghadiri Kursus Yang Panjang, Mahal Dan Memenatkan?



Rata-rata mereka sangat berpuas hati dengan apa yang dia terangkan di dalam ebook tersebut kerana ianya sangat mudah. Mereka juga berpuas hati kerana dapat membeli barang dari China dengan harga yang sangat murah untuk kegunaan sendiri atau untuk mereka jual.

Secara ringkas, antara kelebihan memborong dari China ialah:

  1. Jimat masa, wang ringgit & tenaga anda
  2. Pembelian hanya depan komputer sahaja
  3. Pembelian Tanpa Ejen. Kaedah ini lebih menjimatkan dan menguntungkan anda
  4. Jaminan pemulangan wang sekiranya berlaku sebarang masala
  5. Barang anda dijamin sampai ke ruma
  6. Keuntungan yang tinggi dan berlipat kali ganda sekiranya menjual barang tersebut

Antara isi kandungan yang terkandung dalam Ebook ini adalah:

  1. Ebook ini padat dengan isi kandungan & penerangan. Tidak meleret-leret
  2. Penerangan yang diberi amat jelas dan terprinci, langkah demi langkah
  3. Penerangan yang ditunjukkan beserta dengan gambar visual yang menarik
  4. Pembelian produk melalui teknik ini adalah selamat. Anda tidak perlu risau kehilangan wang
  5. Anda diberikan tip-tip bagaimana untuk memilih produk yang sesuai dijual
  6. Anda akan mengetahui berapa kos yang terbaik untuk memulakan bisnes borong in
  7. Anda akan ditunjukkan bagaimana untuk menjana keuntungan lebih dari 100% dari modal anda.
  8. Anda akan ditunjukkan cara untuk memilih penjual yang mempunyai reputasi yang baik
  9. Anda juga akan ditunjukkan bagaimana untuk memilih servis penghantaran yang terbaik
  10. Setelah membuat pembelian, anda hanya perlu tunggu sahaja produk sampai ke depan pintu rumah anda!



5 PERKARA YANG MENGGAGALKAN PENJUAL PRODUK PLR


Membina senarai emel dan menjana pendapatan lebih mudah dan cepat jika menggunakan produk PLR. Mungkin ramai yang berpendapat produk PLR sudah ramai orang jual sehingga tidak ada pembeli. Mereka salah, sebenarnya masih ramai lagi yang mencari produk PLR.

Sebagai seorang usahawan, kita tidak dapat menjangka semua akan membeli apa yang kita jual. Cuma mereka yang betul-betul perlukannya akan membeli. Oleh itu, anda perlu mencari orang yang betul untuk mendapatkan jualan.

Dalam artikel ini saya akan terangkan 5 perkara yang menggagalkan penjual produk PLR.

1. TIDAK MEMBUAT PERUBAHAN PADA PRODUK

Produk PLR merupakan produk yang sudah siap sepenuhnya. Untuk menjadikannya lebih menarik dan unik berbanding penjual lain, anda perlu membuat perubahan pada produk tersebut. Sekurang-kurangnya lakukan kemaskini terhadap kandungan ataupun grafik cover buku.

Sewaktu melakukan promosi nyatakan perubahan yang anda sudah lakukan terhadap produk tersebut. Jangan berdiam diri selepas melakukan kemaskini kerana pelawat tidak dapat membaca fikiran anda dan mereka tidak tahu apa yang anda sudah lakukan. Anda perlu maklumkan kepada mereka supaya mereka tahu berapa banyak usaha yang anda sudah lakukan terhadap produk tersebut.

Tidak salah untuk menjual dalam keadaan asal dan ramai juga penjual mendapat jualan dengan menjual semula produk tersebut dalam keadaan asal. TAPI seelok-eloknya elakkan daripada menjual produk PLR asal dalam bentuk bundle melebihi 30 produk.

Jadilah unik dan terhad.

2. GRAFIK KURANG BERKUALITI

Produk PLR biasanya disertakan dengan grafik cover. Pemilik asal yang cuma mahukan produk mereka terjual tidak mementingkan rekaan grafik walaupun produk mereka berkualiti.

Apa yang anda perlu buat adalah luangkan sedikit masa untuk tingkatkan kualiti grafik dengan mengupah designer atau jika anda mahir grafik, anda boleh buat sendiri.

Hampir semua pembeli tertarik kepada grafik yang menarik sebelum membuat keputusan untuk membeli. Sekiranya ada dua pilihan produk yang sama tetapi mempunyai grafik yang berbeza, pembeli cenderung untuk membeli produk dengan grafik yang menarik perhatian mereka.

Oleh itu jangan takut untuk membuat sedikit pelaburan.

3. PRODUK TIDAK BERKUALITI

Pemilik asal produk ini biasnaya hanya mahukan duit semata-mata dan tidak menghiraukan kualiti produk yang dihasilkan. Mereka cuma mahukan jualan produk PLR sahaja. Elakkan daripada menjual semula produk ini dalam keadaan asal. Seeloknya selepas membeli, baca kandungannya terlebih dahulu. Pastikan isinya tidak lari dari topik asal dan betul tatabahasanya.

Jika ebook tersebut bermasalah, elakkan daripada menjual semula atau anda boleh lakukan pembaikan sebagaimana sudah dinyatakan dalam point pertama tadi.

4. BERHENTI MELAKUKAN PROMOSI

Pembeli tidak akan datang sendiri tanpa adanya promosi. Sekiranya promosi pertama tidak berjaya, anda perlu teruskan promosi. Jangan berhenti. Anda perlu konsisten untuk memastikan produk anda terjual.

Gunakan pelbagai medium promosi seperti emel, blog dan laman sosial. Perbaiki iklan anda dan yang paling penting jangan malu untuk menjual..

5. TIDAK MEMBINA SENARAI EMEL

Ini merupakan kesalahan TERBESAR! Anda WAJIB! saya ulang anda WAJIB bina senarai emel sendiri. Sebagai usahawan anda WAJIB simpan database pelanggan. Tidak kiralah anda merupakan usahawan online mahupun usahawan offline. Database pelanggan sangat penting untuk kegunaan masa hadapan.

Ianya bukan hanya untuk suka-suka. Anda boleh gunakan database untuk mengeratkan hubungan. Semakin erat hubungan anda dengan pelanggan semakin tinggi kepercayaan mereka kepada anda. Apabila sudah melepasi fasa kepercayaan, anda boleh mula menjual kepada mereka. Jika produk yang anda jual menepati apa yang mereka mahukan, mereka tidak akan teragak-agak untuk membeli.

Kesimpulannya, anda mampu untuk membuat jualan terhadap produk PLR sekalipun anda cuma mempunyai satu produk sahaja. Sekiranya anda belum mempunyai produk PLR tetapi ingin menjual produk PLR anda boleh dapatkan ebook tersebut menggunakan pautan dibawah..






Cipta Invois Secara Online Semudah ABC






Sudah berusia tapi tidak tahu mengaji?


Nak Tunggu Sampai Bila Lagi Nak Belajar Mengaji?

Sebenarnya di kalangan kita dah lupa macam mana nak ngaji ... itu belum lagi tentang tajwidnya....

Yes .... kalau masa zaman sekolah memang kita rajin mengaji tapi bila dah masuk alam pekerjaan .. sikit demi sedikit ... kita dah lalai .... nak baca alquran pun jadi malas ... lama kelamaan ... penguasaan baca alquran pun dah ke laut ... huruf pun dah tak kenal ..

Tak percaya? 

Cuba tengok diri sendiri ... adakah kita setiap lepas solat 5 waktu ... kita mengaji? atau adakah kita setiap hari kita mengaji? atau sebaliknya

Masa belum terlambat lagi ...kini anda boleh dapatkan KIT MULA BELAJAR ALQURAN





Selasa, 1 Mei 2018