Selasa, 28 Februari 2017

Bagaimana cara buat iklan yang berkesan


Pernah tak anda cuba untuk promosi di Facebook tapi tiada orang respon? Dah belajar banyak teknik tapi pelawat sorang pun takde yang sangkut? 

Atau anda mungkin sudah berhabis banyak wang tetapi satu jualan pun tak berhasil?

Tak perlu salahkan diri sendiri.. semua orang melakukan kesilapan. Apa yang anda perlu lakukan sekarang ialah betulkan kesilapan anda, baiki kempen pemasaran anda.. Jika tidak anda akan terus berada dalam situasi yang sama berulang kali...Buat apa pun, pusing macam mana pun, anda akan berada kat "situ" sahaja..

Anda akan bertambah stress.. kemudian anda akan lebih cenderung untuk berputus asa dan buat perkara lain pula dan proses diatas akan berulang lagi & lagi.. 

Anda boleh baca banyak buku mengenai pemasaran, datang seminar perniagaan, hadir bermacam jenis kelas yang berharga ratusan ringgit. Mungkin juga join coaching berbayar yang mencecah ribuan ringgit untuk 4-5 jam sahaja.. 

Atau... 

Tonton video panduan yang Tn Zyan hasilkan, terus praktikkanya secepat mungkin dan mula menuai hasil 2 minggu dari sekarang atau lebih awal lagi... 

Ada 15 video kesemuanya. Ini bukan video meleret-leret, semuanya straight to the point. Semua info dalam video ini adalah apa yang anda benar-benar perlukan sahaja..






Teknik Hebat Rama-Rama



Pelajari teknik rama-rama yang mengajar satu RAHSIA untuk membina pendapatan yang menakjubkan dan tetap sampai bila-bila.

Pendapatan RM50,000 sebulan anda boleh dapat selepas ini apabila anda mempelajari teknik rahsia ini.


Peluang adalah TERHAD. Klik di bawah untuk melihat bagaimana hebatnya teknik ini.






Rahsia Jutawan Wechat


Saya Akan Bocorkan Satu LUBANG Dalam WeChat Yang Boleh Membantu Anda Dapat Antara RM20,000 Ke RM30,000 SEBULAN Dengan Handphone Anda Sahaja & Dengan Menggunakan WeChat!

Sudahkah anda berputus-asa dengan segala usaha untuk mencari pendapatan tambahan samada melalui Internet atau di luar? Anda sudah habis beratus-ratus... malah mungkin beribu ringgit dalam pelbagai skim dan teknik yang langsung tidak berbaloi?

Jika ya, saya akan berikan sedikit panduan untuk keluar dari nasib malang yang anda telah alami selama ini dan mula betul-betul buat duit yang 100% halal di sisi undang-undang sedikit demi sedikit hingga menjadi bukit dan akhirnya akan menggunung tinggi!

JAWAPAN KEPADA MASALAH ANDA: Hanya SATU sebab iaitu anda belum menjumpai teknik RAHSIA menjadi jutawan melalui handphone anda dengan WeChat!
















Teknik Dan Strategi Percuma


Ya, siapa sangka...

Anda boleh promosikan produk atau servis anda secara PERCUMA dengan hanya menggunakan personal account sahaja!

Bila sebut percuma...Maksudnya tiada sebarang kos!

Betul-betul free!

So, jangan tunggu lagi...Download segera di





Sering Menyesal…Selalu Rasa Tertipu…Dengan Produk Online Yang Dibeli.


Hentikan membeli produk-produk picisan.

Firesales Produk Memukau dari PerakBox.Com benar-benar produk berguna.

Tiada Sesalan.


Dapatkan segera sebelum jualan ditamatkan. Mana tahu ini menjadi titik tolak perubahan ekonomi anda.






Isnin, 27 Februari 2017

Mudahnya Design & Edit Gambar Dengan Adobe Photoshop...


Anda tak perlu nak bersusah-susah pergi kursus yang kosnya ratusan hingga ribuan ringgit untuk mahir dengan Adobe Photoshop. Mulakan langkah pertama anda dengan menonton video 12 jam belajar Adobe Photoshop yang anda boleh tonton pada bila-bila masa dan di mana sahaja tak kira di pejabat atau di rumah.

Berapa topik boleh cover untuk kursus 1 hari (8 jam)? Mungkin hanya 2-3 topik sahaja. Itu belum masuk waktu yang terbuang dengan sembang-sembang kosong dan pengajar yang terpaksa melayan pertanyaan peserta. Kalau ikut kursus 3 hari pula berapa kos yang perlu anda bayar? Confirm jumlahnya akan melebihi RM1,000.

Takda sembang-sembang kosong. Ada lebih dari 30 Video dengan durasi keseluruhan lebih 12 jam. Video yang padat dengan maklumat pembelajaran disampaikan secara santai dengan gaya bahasa yang mudah faham 100% dalam Bahasa Melayu. Tak faham? Ulang dan tonton semula video anda sampai faham. Kalau ikut kursus rasanya setakat sekali dua sahaja kita tanya. Nak tanya lebih-lebih malu lah segan lah dan macam-macam lagi.





Birthday Flash Sale



Shhhh .... Tuan Owner nie ada buat Birthday Flash Sale Sempena Hari jadi beliau .... Tempoh Birthday Flash Sale 3 hari sahaje ... 

Ahad, 26 Februari 2017

Ketahui Strategi Bisnes SuperDahsyat !


KETAHUI Strategi Bisnes Superdahsyat Keuntungan Melonjak Sehingga 1,000% !
  • Tak perlu buat fanpage
  • Tak perlu facebook ads
  • Tak perlu kos marketing

Malah Anda Bakal Miliki :
  • Lubuk HOT Produk & Murah !
  • Jutaan Database Pelanggan !
  • Lebih Jimat Kos !
  • Lebih Untung !

Nak ?




Jimat Ribuan Ringgit Untuk Memiliki Software Ini Tanpa Bayar Sesen


SOFTWARE INI PATUT DIMILIKI OLEH ANDA JIKA ANDA SEORANG PENIAGA YANG SELALU UPLOAD PRODUK YANG TELAH DI'EDIT' DI INSTRGRAM DAN FESBUK. KINI ANDA BOLEH MILIKI SOFTWARE HEBAT INI TANPA BELANJA SATU SEN PUN! 






Bagaimana Nak Selesaikan Masalah Hutang?



Ebook 101 Soal Hutang - Yang Wajib Anda Tahu Jawapannya Agar Hidup Lebih Tenang Hati Pun Senang! merupakan sebuah panduan soal jawab tentang persoalan hutang yang jarang diambil tahu oleh ramai orang hingga menyebabkan ramai yang menghadapi masalah kewangan yang berpanjangan.

Panduan ini mampu membuka minda dan pengetahuan sesiapa sahaja tentang persoalan hutang agar hidup lebih tenang hati pun senang!







Ayat Copywriting kurang power..


Tak Guna Kalau Anda Dapat 1000 Pelawat Sehari Tapi Jualan Menyedihkan... 

Saya pasti ada kalangan anda yang menghadapi masalah ini, bayar beribu untuk iklan supaya ramai orang nampak iklan anda tetapi yang beli boleh kira dengan jari.. 

Sedih kan?

Oleh sebab itu kawan saya sediakan template ini khas untuk anda yang ingin mengubah cara anda menulis ayat iklan..






Sabtu, 25 Februari 2017

Gandakan Jualan Dengan Ilmu Pemasaran Dari Pakar



SifuFBads nak bantu newbie dalam marketing. 

Produk Video dan Ebook "High Impact Newbie 
Step by step online marketing for newbie" 
Akan diberikan secara PERCUMA.

Nak melabur saham tapi tak tahu nak mula bagaimana?



E-book ini khusus untuk anda yang baru berjinak-jinak dengan dunia pelaburan saham. Ia mengandungi maklumat yang anda patut tahu sebagai pelabur saham. Ia juga mengandungi manual screenshot cara menggunakan platform pelaburan online. (BIMB Securities platform)


E-book ini disusun untuk memberi pendedahan asas tentang pelaburan saham di Bursa Malaysia sekaligus membantu untuk melakukan pembelian pertama di platform pelaburan online anda.





Adakah anda menghadapi MASAALAH dalam membaca Al-Quran?


Kita wajib belajar dan memahami kandungan Al-Quran, mempraktikannya dan mengajarkannya.

Ayat Al-Quran bukan hanya dibaca atau menjadi hiasan dinding rumah atau ayat pelaris perniagaan.
TETAPI

Dia (Al-Quran) adalah Manual atau Petunjuk serta Hidayah Kehidupan yang Tiada Keraguan di dalamnya










Jumaat, 24 Februari 2017

Strategi Confirm Lulus Rumah



Kadar lulus loan seluruh Malaysia tahun lepas pun 32% sahaja. Maksudnya, daripada 100 orang yang apply loan rumah, hanya 32 orang je yang bank luluskan.

Rendah giler!

"Ala.. bank ni memang kedekut pun. Dia saja taknak bagi orang lulus"

Kalau korang anggap bank semua macam ni, memang SILAP BESAR! Sebab bank memang nak bagi loan rumah pun. Pegawai bank tu sendiri ada kuota dan KPI nak kena capai.

Lagi banyak loan dia bagi, lagi besar komisen dia dapat.

Habis tu kenapa korang apply loan tak lulus-lulus ni? 

Sebabnya adalah..

  1. Bank tak yakin korang boleh bayar balik loan rumah. Tengok laporan CCRIS hancur bancai.
  2. Submit loan application tapi dokumen berterabur. Susah pegawai bank nak tolong.
  3. Gaji kecik tapi berangan nak beli rumah mewah. Korang tak tau nak bajet berapa harga rumah yang boleh beli dengan gaji dan komitmen sekarang
  4. ..dan banyak lagi masalah-masalah. Ada berjuta orang ada masalah yang sama.

ebook "Strategi Confirm Lulus Loan Rumah" oleh Tok Penghulu




Rahsia Recruit Super Agen & Stokis






Ini adalah merupakan produk rakaman audio.


Selepas Tak de jualan. Jualan produk ni akan ditutup. Tak adelah misteri ^_^

So, kalau serius, cara nak tingkatkan jualan, dengan menggunakan bantuan Super Agen & Super Stokis, dengarlah rahsia ni.


Khamis, 23 Februari 2017

Iklan Murah Di Surat Khabar





Masa saya mula-mula buat produk dulu, masalah utama adalah nak tarik TRUST ejen. Nak iklan disurat khabar n majalah memang mahal sebab cash x banyak lagi. Tapi jika kita tau caranya, ia lebih berbaloi dr iklan diFB.
Ebook ni saya kongsikan bagaimana beliau buat iklan dan bantu rakan2 yang lain. Korang boleh tengok kat sini.








Rabu, 22 Februari 2017

Miliki CD Bisnes Internet Secara PERCUMA!





CD Bisnes Internet ini mendedahkan IDEA & strategi bagaimana untuk anda memulakan bisnes internet dari rumah dengan modal yang rendah, risiko yang rendah, dan keuntungan yang LUMAYAN!







Selalu Makan Hati Dengan Karenah Suami?



Masalah-masalah seperti suami malas, suami tidak sedar diuntung, suami miang, suami berjawatan lebih rendah, suami melebihkan kawan-kawan berbanding keluarga sendiri, suami lemah di rajang, suami bermain kayu tiga, suami panas baran, suami tidak solat, suami suka menipu, suami tak cukup bagi nafkah dan bermacam-macam lagi masalah telah diajukan kepada saya.

Hinggakan, jika saya membaca sesuatu pertanyaan itu di bahagian atas sahaja, saya sudah boleh mengagak apakah di penghujungnya.

Cerita kebanyakan mereka adalah hampir sama, cuma apa yang berbeza hanyalah pada watak dan suasana tempat ia berlaku.

Sebenarnya ada banyak faktor yang boleh menyebabkan si suami itu berubah....Jadi, mahu atau tidak, memang andalah, pihak isteri.. yang perlu mengatur strategi dan berbuat sesuatu. 

Usah lagi biarkan hati anda diremuk-remuk melihat karenah suami yang "macam-macam". Hentikannya sekarang dan dapatkan ebook ini segara






Selasa, 21 Februari 2017

Adakah Anda nampak Peluang Untuk Memulakan Bisnes Printing?



Tahukah anda business card, flyer dan bunting itu mampu jadi sumber pendapatan anda.

Jika bukan pendapatan utama, mungkin boleh jadi pendapatan kedua, ketiga atau seterusnya. Jadi bayangkan potensi besar yang anda ada untuk memulakan bisnes printing...


Pakej Video Buat Duit dengan Bisnes Printing ini adalah satu-satunya pembongkaran eksklusifbagaimana anda boleh menjana pendapatan lumayan RM1,000 hingga RM3,000 setiap bulan melalui bisnes printing cara online>> http://www.bisnesprintingmy.com





Link Affiliate Kena Block?



KINI ANDA BOLEH HILANGKAN JEJAK LINK AFFILIATE, PENDEKKAN LINK YANG PANJANG BERJELA DAN LAKUKAN AUTO MARKETING DALAM SATU APPS YANG MUDAH DIGUNAKAN WALAUPUN ANDA BARU MULA BERNIAGA ONLINE.







Isnin, 20 Februari 2017

Rahsia Tarik Perhatian Prospek




Ianya panduan yang sangat simple untuk mula belajar menulis ayat power...






Buat Duit Dengan Bisnes baju Bundle


Satu bisnes yang selalu kita jumpa Kadang-kadang satu tempat sampai buka dua atau tiga kedai. Boleh untung ke?

Memang kalau betul-betul boleh buat 10 x ganda keuntungan. Bisnes apa?

Bisnes baju bundle. Yang penting. Kena tahu macam mana nak mula.

  • Mana nak cari supply
  • Kawasan dan lokasi sesuai atau tidak
  • Dan bagaimana nak tentukan harga baju bundle untuk maksimakan keuntungan.

Semuanya ada di kongsikan dalam ebook ini - Bisnes Baju Bundle. Di tulis oleh Tuan Hafiz Mansor - Pengasas Produk CoolHijab.



















Semoga ia memberi idea kepada anda.







Adakah Anda Telah 'GIVE UP' Dalam Perniagaan Internet?


Sedih sungguh! Ali telah gagal dalam cubaan membuat biz online kali pertamanya selepas tamat SPM!

Adakah Ali gagal sebab dalam pengalaman? Rasanya tidak sebab banyak internet marketer rata-rata mudah dan ada yang masih menuntut pengajian.

Jadi, apa punca kegagalan Ali?

Nak tahu, mungkin disini jawapan untuk Ali, klik dan download







Ahad, 19 Februari 2017

RM60k Sebulan Dengan Uber


Memperkenalkan teknik bagaimana menjana duit dengan Uber tanpa memandu atau buat apa-apa. 

Lubang yang anda perlu belajar hari ini sementara ia masih boleh dilakukan. 

Bunyi macam giler? Tapi hanya orang giler akan jadi kaya raya!





Rahsia 7k Sebulan Dengan Jus BuahBuahan



Anda mungkin berfikir... "Kalau dengan hanya menjual 3 balang air sahaja dah boleh dapat RM7,000... Maka, kalau saya jual 15 balang air, saya mungkin boleh dapat RM35,000!"

Sememangnya.. tidak salah untuk kita berimpian besar! Namun, kita perlulah realistik dan sedar akan kemampuan diri terlebih dahulu.

Pertama sekali, dari segi MODAL!

Untuk menjual berbelas-belas balang air, maka anda perlulah membeli berbelas-belas balang air. Harga satu balang air adalah sekitar RM150, jika mahu beli 15 balang sekaligus, modal yang diperlukan untuk membeli balang sahaja sudah RM2,250. Belum campur lagi barang-barang lain seperti meja & kanopi (pastinya, anda memerlukan meja dan kanopi yang lebih panjang). Sekurang-kurangnya, modal antara RM3-4 ribu diperlukan.

Baiklah! Mungkin anda ada wang simpanan & modal yang besar! Anda ada banyak duit! Bahkan, anda juga mungkin seorang yang tampan! Setakat modal RM3-4 ribu.. memang celah gigi je!

Tapi! Cuba anda fikir... Bagaimana pula anda mahu bawa bekas balang-balang air tu ke tapak jualan? Muat ke semua balang tu dalam kereta "evo" anda? Rajin ke anda mahu berulang-alik dari rumah ke tapak niaga semata-mata mahu mengangkat barang-barang sahaja? Setiap hari pula tu? Lainlah kalau anda mahu melabur duit membeli van atau lori pula.. 

Kemudian, selepas anda membuat berbelas-belas balang air itu.. Comfirm ke semua air dalam balang tu boleh habis terjual setiap hari?

Tahukah anda! Kebanyakkan peniaga-peniaga yang berjaya menjual "sold-out" berbelas-belas balang air, mereka itu adalah peniaga-peniaga lama. Peniaga "Otai" orang kata..... Mereka sudah ada ramai pelanggan setia. Sebab itulah mereka boleh menjual berbelas-belas balang air dengan confident!

Berbanding anda yang baru mahu mula menjual air! Ianya mungkin sedikit sukar. Peniaga-peniaga lama itu pun, sewaktu mereka mula-mula berniaga air dulu pun.. mereka hanya bermula dengan beberapa balang sahaja!







Bisnes Aiskrim Secara part Time


Tahukah Anda? Anda boleh menjana pendapatan sampingan sehingga empat angka sebulan dengan hanya berniaga ais krim?




Sabtu, 18 Februari 2017

Rahsia RM500 Seminggu Terbongkar


RM505 dalam 1 minggu dalam satu program affiliate yang amat unik! Nak tahu? Jom download report percuma ini di :


Selepas download, jom sharekan ke rakan-rakan lain. Mungkin sesuatu yang 'suprise' bakal berlaku!






Teknik Menggandakan Keuntungan Pelaburan Unit Amanah



Ramai pelabur yang menyerahkan bulat-bulat wang pelaburan mereka kepada agen. Apa dana yang mahu dibeli? Bila masa dana mahu dibeli? Semuanya diserahkan kepada agen.

Tahukah Anda? Potensi keuntungan melabur di dalam pelaburan unit trust sebenarnya, adalah sangat besar, malah ianya boleh memberikan pulangan keuntungan sehingga 3 KALI GANDA lebih banyak daripada pelaburan di ASB, EPF ataupaun FIXED DEPOSIT.

Terdapat 2 syarat untuk memperolehi keuntungan yang tinggi di dalam pelaburan unit trust. Iaitu..
  1. Melabur di dalam FUND YANG TERBAIK dari segi pulangan
  2. MASA YANG TEPAT untuk membeli atau menjual.

Kaedah memaksimunkan keuntungan ini, saya berikan nama sebagai "Kaedah MTS". Ianya satu kaedah pelaburan yang sedikit unik tetapi terbukti berkesan.

Kaedah MTS adalah satu kaedah untuk menentukan "FUND YANG TERBAIK" dan juga "MASA YANG TEPAT" untuk melabur di dalam unit trust. Jika anda mampu menguasai 2 syarat ini, insyallah, keuntungan pelaburan anda akan menjadi berlipat kali ganda.

Apakah kaedah MTS ini? Apakah Fund yang terbaik untuk dipilih? Bilakah masa yang tepat untuk melabur? Bagaimana untuk melakukan kaedah MTS ini?

Semuanya ada di dalam ebook dibawah..





Bagaimana beliau membuat duit walaupun status bankrup




Bankrup pula ketika usia 30 tahun. Hilang segalanya. Dia jadi murung, sedih, kecewa tapi bagaimana dia bangkit semula dalam tempoh yang singkat? Apa yang dia buat? Ha, tu kenalah beli ebook ni.




Jumaat, 17 Februari 2017

Cipta Pendapatan Pasif USD Anda !


Panduan Kindle ini merupakan panduan pertama di Malaysia yang membincangkan


penerbitan ebook di AMazon. Sudah sampai masa untuk anda buat duit USD dari Amazon.





Panduan Membuat Apam


Apam adalah merupakan antara makanan tradisi masyarakat melayu sejak dahulu lagi. Kebanyakan apam dimakan bersama dengan kelapa parut. Ia menjadi satu nostalgia kepada ramai orang sehingga kini. Ia masih lagi menjadi antara makanan yang popular pada hari ini.

Jika dahulu, apam begitu sinonim dengan kelapa. Dengan apam polkadot, ia merubah segalanya. Dengan warna dan rupanya yang comel. Ia menjadikan satu pilihan untuk kebanyakan majlis samada untuk dimakan atau dijadikan sebagai doorgift bagi majlis persandingan dan perkahwinan.

Ia merupakan satu peluang perniagaan yang baik untuk surirumah atau mereka yang ingin bekerja dari rumah untuk menambah pendapatan keluarga menerusi pembuatan apam dan produk bakeri lain seperti kek dan sebagainya. Dengan kepelbagaian yang boleh anda buat, ini akan mengembangkan lagi perniagaan dari rumah anda.





Selesai Hutang Cara Mudah


Kebanyakan daripada kita hanya tahu buat hutang dan dalam masa yang sama bayar hutang macam biasa je...

Sedangkan ada beberapa 'Teknik' jika kita gunakan, pasti ianya lebih menguntungkan. Dan dalam masa yang sama bukan sedikit tapi banyak duit yang dapat kita jimatkan.

Mungkin anda masih samar-samar tentang apakah yang perlu dilakukan untuk memastikan duit sentiasa cukup setiap bulan, dan pada masa yang sama boleh 'settle' semua hutang!

Bagi memastikan semua hutang yang ada dapat diuruskan dengan baik.

Maksudnya anda boleh bayar hutang dengan kos yang lebih rendah dan 'settle' hutang dengan lebih singkat!

Inilah masanya untuk anda belajar & praktik 6 Teknik Urus Hutang tanpa perlu keluar duit yang banyak!

Oleh itu, lekas rebut peluang ini sebelum ianya berakhir buat selamanya...






Khamis, 16 Februari 2017

Betul ke boleh jual produk fizikal melalui online boleh ubah kehidupan aku dari zero to hero?



Buat jualan RM413,600 dalam masa 2 bulan hanya DROPSHIP produk orang lain. Market International. Evolusi ecommerce terbesar tahun ini.


Saya tak nak anda terlepas (nanti gigit jari...)








Video Pemasaran Instagram



Yup, Sifu Pemasaran Instagram Tuan Aulis Uwais ada maklumkan pada saya yang beliau dah buka semula akses Panduan Gerilla Instagram

Jangan tunggu-tunggu!

Dah ramai yang dah buat duit dengan Gerilla Instagram. Yang newbie dan yang baru bukak akaun Instagram pun dah buat duit.

Kalau anda tunggu-tunggu lagi, duit takkan datang dekat anda. Apa pun anda kena take action sekarang jugak!













Rabu, 15 Februari 2017

Pakej Abang-Abang


Kalau anda tercari-cari SHORTCUT untuk membina TRUST dengan customer anda, maka, inilah ia.

CONTENT yang 'sejuk mata memandang'.

CONTENT yang 'menawan hati orang yang membacanya'

CONTENT yang 'viral'

Bayangkan, bagaimana poster anda menjadi viral di Facebook, Whatsapp, Telegram .. dan setiap kali ia bertukar tangan, secara tidak langsung, ia mempromosikan bisnes anda.

Ya lah... kan tadi dah edit gambar ni, dan masukkan website anda.

Kerja senang maa.... 2 minit pun tak sampai.







CIKGU BUKAN ULTRAMAN



Mendidik anak - anak abad ke 21 merupakan cabaran besar buat para guru hari ini. Cara dan pendekatan yang digunakan mungkin sedikit sebanyak berbeza dengan pendekatan terdahulu. Alvin Toffler, seorang pemikir dan futuris barat pernah menyatakan di dalam buku Rethinking The Future, bahawa " Buta huruf di abad 21 bukan hanya dialami oleh orang - orang yang tidak tahu membaca dan menulis sahaja, tetapi mereka yang tidak mahu belajar, berhenti belajar dan mengulang kembali belajar ( learn, unlearn, relearn ) ."





Selasa, 14 Februari 2017

TIADA YANG ORDER! TIADA RESPON! ZERO PROFIT!


Geram tengok orang jual produk hot di Facebook. Banyak Komen dan pm nak beli produk tersebut.

Nak tahu produk yang anda jual ada permintaan atau tidak? Anda kena buat test market dulu.

Cara mudah untuk test market di Facebook ialah, anda hanya perlu letakkan gambar produk anda, kemudian rangka ayat promosi yang tak menampakkan sangat anda menjual (ayat kelihatan lebih kepada survey), kemudian postkan di wall fb anda dan group. Lihat berapa ramai orang respon dan berminat.

Jika dapat banyak respon dalam masa 24-48 jam maksudnya produk tu ada permintaan la tu..jadi anda boleh mula cari stok produk/penyedia dropship dan fokus betul2 promosikan produk tersebut.

Tak tahu buat macam mana?

Jom dapatkan ebook kajian 20 produk hot meletup di Facebook & cara mudah untuk promosikannya di FB.

Dah tersedia senarai 20 produk hot yang memang laris dan dapat banyak permintaan di FB.





Teknik jana 5 Angka Sebulan Dengan FCPO



Seperti yang anda tahu, ada pelbagai cara menjana pendapatan 5-angka setiap bulan, dan bukan semua cara tersebut memerlukan anda untuk menguruskan perniagaan sendiri, menjual insuran, atau terlibat dalam skim MLM.

Tetapi, kenapa ada yang gagal?? Kenapa ramai yang gagal menjana 5-angka sebulan??

Sebab mereka tak faham 3 rahsia melabur dengan bijak dan pasti untung, iaitu:
  1. Jangan ikut "trend" orang lain - kalau semua orang sibuk dalam sesuatu jenis pelaburan, anda jangan masuk. Anda masuk pelaburan yang bukan semua orang tahu!
  2. Jangan pinjam duit untuk melabur - Untuk menjadi pelabur bijak, anda tidak perlu hutang dengan sesiapa. Dengan ilmu yang betul, anda boleh untung dari hari pertama dan labur balik keuntungan anda untuk pelaburan yang berikutnya, tanpa perlu keluar duit anda sendiri..
  3. Jangan melabur kalau tak ada mentor - Kalau setakat beli buku dari MPH dan baca sampai habis, anda ingat anda boleh berjaya? Hanya dengan mentor yang berpengalaman dan tahu realiti pasaran sebenar, anda boleh elak dari rugi besar dan risiko tinggi!

Mungkin anda tak tahu di mana nak cari mentor palaburan yang memang cukup power?

Kalau anda berminat nak jana wang sehingga 5 angka sebulan dengan selamat dan ajaran yang betul, memang anda tidak akan jumpa panduan yang lebih lengkap








Facebook autoreply



Jombiz! Facebook autoreply akan membantu anda untuk berinteraksi dengan pengguna facebook untuk halaman facebook anda. Ia boleh autoreply komen dan mesej autoreply. Ia juga melindungi terhadap spam.

  • auto membalas mesej facebook
  • auto membalas komen dengan foto atau video
  • auto membalas komen peribadi (akan balas dalam peti masuk mesej)
  • auto padam spam komen
  • auto mengumpul nombor telefon
  • hidup melihat statistic
  • selepas penglibatan jualan
  • kunci jawapan & susulan
  • boleh digunakan dengan fanpage tanpa had



SENANG SANGAT NAK BUAT MINISITE & LANDING PAGE



RUPANYA DAH SENANG SANGAT NAK BUAT MINISITE & LANDING PAGE SEKARANG NI

Dulu nak buat minisite ni susah sebab:
  • Kena bayar upah web developer 
  • Kena maintenance hosting & domain
  • Nak buat pun ambil masa lama
  • Nak buat kena ada kemahiran 

Tapi sekarang dah mudah
  • Pilih template
  • edit content
  • publish

Dah siap minisite produk dan KELEBIHANNYA adalah
  1. Tak perlu lagi upah web developer, buat sendiri je
  2. Boleh buat sendiri walaupun tiada kemahiran IT & coding
  3. Sangat mudah nak guna, hanya drag & drop, kemudian edit content
  4. Tak perlu beli hosting & domain, publish terus di situ juga



BERITA BAIK


Software ini sebenarnya dijual dengan harga RM300 tahunan dan Rm50 sebulan. 

Namun hari ini, owner software buat tawaran untuk 100 pengguna terawal ..... HANYA RM159 UNTUK AKSES LIFETIME

Jika anda tak grab peluang ni, anda akan rugi besar. Jika berminat, klik sini








Ahad, 12 Februari 2017

Laporan Pintar SEO Yang Tidak Adil



Nak tingkatkan ranking google anda tetapi tidak tahu cara?

Nak tak jika saya offer anda satu software boleh tingkatkan ranking google anda tanpa belanja hingga ribuan ringgit??

Memperkenalkan SEOsnapshot!

Ia adalah satu software yang akan memberi anda jalan penyelesaian untuk tujuan memaksimumkan kedudukan dalam ranking google!

Jangan tanya saya apa itu SEO, jika anda mahu cari sesuatu barang di google, pertama anda mesti buat carian di google, apa yang anda cari, pasti anda akan beli dari senarai yang keluar dari page pertama.

Inilah SEO! dan paling best adalah customer memcari anda dan bukan anda mencari customer.









Inilah persediaan jika anda dibuang kerja



Pernahkah anda terfikir sekiranya anda kehilangan pekerjaan suatu hari nanti. Bagaimana jika kilang tempat bekerja anda ditutup atau berpindah. Ramai yang telah mengalami nasib seperti ini. Bagaimana jika berlaku pada diri anda suatu hari nanti. Bagaimana anak-anak dan keluarga anda. Adakah anda sanggup membiarkan mereka kesusahan dan kelaparan. 

Inilah masa terbaik mempelajari ilmu yang membolehkan anda 'survive' dalam apa juga keadaan. Bersiap sedia dari sekarang. Ilmu masakan adalah yang terbaik membantu menjana pendapatan. Bisnes kek & deco mudah dimulakan dengan modal yang rendah. Kos memulakannya amat rendah dengan peralatannya telah sedia ada di rumah anda.





Sabtu, 11 Februari 2017

200,000 dalam masa 6 minggu


Jika anda owner produk , atau stokis, mahupun dropshipper, maka anda perlu ambil perhatian kerana ini bakal mengubah cara anda berniaga.

Teknik ini terbukti berkesan dan telah diakui keberkesanannya oleh beberapa student modul ini. Bayangkan mereka boleh buat RM200k sales dalam masa 6 minggu sahaja. Dan mereka melakukannya tanpa FB Ads.

Boleh lihat buktinya di sini

Teknik yang diajar adalah gerila marketing. Semua orang tahu apa tu gerila marketing tetapi bagaimana cara yang betul untuk buat sales dengan teknik ni?




Magis Sebuah Fikiran



Membantu para pemula dan mereka yang mahu mendalami keilmuan psikologi kuasa minda dengan cara yang lebih ringkas, padat, mudah lagi berkesan untuk kehidupan.

Tentang asas ilmu kuasa minda, dedahan hipnosis dan pelbagai teknik kuasa minda yang praktikal bagi menangani isu dalam kehidupan. Memudahkan pembaca mengenali dan mendalami pelbagai keilmuan lainnya, kerana ebook ini adalah asas kepada pelbagai keilmuan yang memanfaatkan fikiran bawah sedar manusia.






Khamis, 9 Februari 2017

Telekung Rania












Buat Sales 13K Di Ebay Dengan Teknik Dropship


NAK BELAJAR JANA DUIT USD UNTUK LETUPKAN AKAUN BANK ANDA DENGAN ZERO KOS MARKETING???

"Mcm mna nak settle utang+tggung kos sara hidup sekarang ni kalau gaji pun cukup2 mkan kan??..nk cari DUIT TEPI pun xtaw nk jual apa..tmbahan lagi dah rmai sgt yg berniaga skrg...peluang makin tipis pesaing makin ramai..issshh.. "

....usah buang masa,tenaga dan wang ringgit lagi.....tahukah anda kenapa online seller di malaysia dah ramai yang memulakan balik perniagaan di EBAY??..Ya,sebab keuntungan adalah dalam bentuk USD..ini bermakna keuntungan berlipat-lipat ganda dari berniaga di market malaysia..


....orang ckp berniaga di EBAY susah?? banyak peraturan dan sgt ketat? banyak pesaing..jangan risau..dalam panduan ini A-Z

Akan didedahkan cara-cara nak jadikan anda top seller dan barang anda senang terjual walaupun RAMAI PESAING..

Yessss!!Mungkin ini yang korang cari..dah ramai sebenarnya seller2 ebay dari malaysia berjaya jana 4-5 angka tapi dorang senyap2 jekk..

Dah xsabar nak taw lebih lanjut?JOM KLIK LINK INI





Cara FREE Nak Suruh "ORANG LAIN" Promot Bisnes Anda


Saya nak SHARE sikit tips di pagi-pagi yang indah ni :)

Saya ada cara untuk minta tolong ORANG LAIN promote bisnes secara RELA HATI  di Facebook.

Diorang tolong FREE-FREE je.

Caranya SIMPLE, just buat cam ni jer...

1) Buat post promosi di facebook fanpage anda. Post tu tulis tentang promosi untuk bisnes anda.

Syaratnya post ni kena bagi diskaun untuk produk anda.

2) Di akhir post tu, bagitahu atau minta tolong baik-baik dengan suruh diorang klik  button "SHARE"

Tulis kat situ, lebih kurang cam ni.


"Klik SHARE untuk bagitahu kawan-kawan anda tentang promosi diskaun BEST ni. Mana tahu diorang pun boleh jimat time murah-murah ni"


As simple as that. Bila saya buat benda ni, lebih kurang 440 orang klik butang
SHARE dan tolong promote bisnes saya for free je.


BEST GILERRR!


Kadang-kadang benda simple macam nilah yang ramai orang terlepas pandang. Kalau nak tahu secara terperinci lagi macamana nak buat teknik dan strategi
ni, anda boleh ketahuinya dalam video yang anda boleh dapatkan DI LINK INI.

Ok, itu sahaja dari saya.






Ahad, 5 Februari 2017

Rupa-rupanya nak hasilkan jualan lebih mudah bila dah guna Teknik & Strategi ni



Pengiklanan adalah wajib dalam pemasaran. Pengiklanan akan menyebabkan pelanggan sedar apakah produk yang anda jual, apakah tawaran yang anda buat dan paling penting pelanggan anda mengenali anda. Sejauh mana sambutan terhadap produk yang anda jual bergantung kepada pengiklanan yang anda jalankan sama ada yang berbayar mahupun percuma. Jika teknik pengiklanan yang anda jalankan tidak betul maka bagaimana untuk anda hasilkan jualan. Jadi adalah wajar untuk anda pastikan beberapa ciri penting ini sentiasa ada dalam ayat iklan anda supaya anda menjadi mahir dalam pemasaran.

Ciri- Ciri Dalam Pengiklanan

Jadi untuk mengenali pelanggan anda, anda perlu tanyakan beberapa soalan :

  • Apakah produk yang anda jual.
  • Apakah kebaikan atau faedah produk anda.

Ciri Pertama

Jika produk anda adalah Panduan Bina Blog maka automatik pelanggan anda adalah golongan yang tidak tahu untuk membina blog atau golongan yang menghadapi masalah untuk membina blog. Jadi disini bukankah anda sudah mengenali pelanggan anda.

Ciri Kedua

Anda perlu senaraikan bagaimana produk yang anda jual boleh menyelesaikan masalah pelanggan anda tadi. Ingat pelanggan sebenarnya tidak membeli produk sebaliknya mereka membeli penyelesaian yang mereka dapat dari produk. 

Kemudian apa yang perlu anda buat adalah pastikan 5 ciri di bawah ada dalam ayat iklan anda. 

1. Persoalan

Anda perlu wujudkan persoalan di bahagian HEADLINE. Gunakan ayat yang membuatkan pelanggan anda terkejut dan tertanya-tanya. Ingat bahagian Headline ini sangat penting kerana anda perlu menarik perhatian mereka untuk baca iklan anda.


Contoh Headline berbentuk persoalan 

>> SEDIH? KECEWA? GAJI BARU DAPAT TERUS HABIS?

2. Masalah

Pada bahagian ini anda perlu wujudkan masalah seolah-olah anda sedar dan memahami masalah mereka. Cuba wujudkan masalah yang membawa kepada penyelesaian dalam produk anda. Maksud saya masalah biarlah ada kaitan dengan produk yang anda jual.

3. Penyelesaian

Setelah anda wujudkan masalah tadi kini anda bawa mereka kepada penyelesaian. Bahagian ini anda perlu jual faedah atau manfaat produk anda. 

Yakinkan mereka bahawa produk anda boleh menyelesaikan masalah mereka. 

4. Tawaran

Jika anda anda tawaran atau bonus menarik inilah bahagian yang anda perlu gunakan. Antara tawaran yang boleh digunakan Diskaun dan Terhad. contoh harga ini tidak kekal lama dan TERHAD kepada 50 unit sahaja. Jangan lupa ayat Call To Action.

5. Yakinkan mereka

Anggaplah pembeli anda adalah mereka yang berhati-hati untuk membeli. 

Jadi hilangkan keraguan mereka sebab manusia memang tidak boleh lari dari keraguan. Anda perlu yakinkan mereka contohnya Jaminan Wang Dikembalikan. 

Manfaatkan teknik yang saya terangkan ini. Insyallah dengan izin-Nya. Ingat Doa, usaha,ikhtiar dan tawakal. Cuba ke kedai buku dan dapatkan buku 'Phsychology Of Selling oleh Brian Tracy.

Edisi bahasa melayu pun ada. Saya yakin otak anda akan jadi geliga selepas ini. Jadi sentiasa pastikan ciri-ciri ini mesti ada dalam ayat iklan anda supaya anda menjadi mahir dalam pemasaran.