Ahad, 30 September 2018

Panduan Lulus Cemerlang Peperiksaan MUET



Kepada calon-calon yang akan menduduki peperiksaan MUET. Adakah anda kini sedang berada di dalam keadaan rungsing memikirkan tentang peperiksaan MUET yang akan hadapi tidak lama lagi?


Maklumlah, peperiksaan MUET ini mungkin salah satu perkara yang terpenting di dalam hidup anda. Ianya akan menentukan sama ada anda akan berjaya untuk menyambung pelajaran ke IPT atau tidak?, atau ia juga akan menjadi tanda penentu bahawa sama ada anda layak atau tidak untuk dinaikkan pangkat di tempat kerja anda.

Keputusan yang kurang memuaskan ini akan menyukarkan anda untuk memperolehi jurusan yang anda idamkan di Universiti. Keputusan untuk kenaikan pangkat di tempat kerja mungkin perlu dipertimbangkan semula oleh pihak atasan apabila melihat keputusan peperiksaan MUET anda yang kurang memuaskan. Mahu atau tidak, anda terpaksa mengambil sekali lagi peperiksaan MUET dan ianya akan mengambil masa anda selama 6 bulan lagi.





Hazel Pants








Jodoh Aku Ready Stock

Hidup yang dulunya tenang mula huru-hara kerana Adam. Bunga diberi kata dua, carikan pengantin untuk Adam atau sama-sama naik pelamin dengan sahabat baiknya sendiri. Bunga diserang dilema. Ditelan mati bapak, diluah mati emak. Makanya dia ambil keputusan yang memihak kepada dirinya. 

Rancangan mencari pengantin untuk Adam bermula, tapi sayang seribu kali sayang, rancangan Bunga musnah. Di saat semuanya hampir gagal, muncul pesaing lama cuba merampas kehidupannya semula. Bunga mula menggelabah. Lili mengaku dia sudah berubah, tapi hati Bunga sukar mempercayai gadis itu lagi. 

Apabila sejarah lama terbongkar, hubungan Bunga dan Adam menjadi renggang, tapi atas satu permintaan, mereka berdua disatukan dalam keterpaksaan. 

Dalam kekalutan rumah tangga Bunga, muncul Fauzan cuba meraih hati gadis itu. Memilih Fauzan bermakna Bunga menghancurkan banyak hati, tapi memilih Adam tidak memaknakan kebahagiaan bakal menjadi miliknya. 




Cara Buat Iklan Guna Power Editor






Ramai yang menganggap nak guna Power Editor ni susah giler nak guna.. Sebenarnya nak guna Power Editor tak susah pun.

Malah kalau tau caranya, Power Editor boleh menjadikan kerja kita tersangat mudah!





Sabtu, 29 September 2018

Rahsia Senang Mendapat Pinjaman





Salam Satu Malaysia ....

Panduan ini khusus untuk
  • Mereka yang mahu memulakan perniagaan.
  • Usahawan yang mahu mengembangkan perniagaan.
  • Mereka yang mahu membeli rumah kediaman.
  • Sesiapa sahaja yang mahu mengubah nasib hidup dengan bantuan pinjaman bank.



Koleksi Peplum Sophea









Mas Ayu




Rahsia Yang Ramai Tak Nak ANDA TAHU!



NAK BELAJAR BUAT KEK MACAM KAT KAFE, TAPI TAKDE MASA & BAJET NAK JOIN BAKING CLASS?

INGIN BUAT SIDE INCOME DENGAN BISNES KEK, TAPI TAK TAHU NAK BELAJAR KAT MANA?

IKUT RESIPI DI INTERNET, TAPI TAK SEDAP & TAK JADI?

SUKA MAKAN KEK DI KAFE, TAPI TAK MAMPU NAK MAKAN SELALU?

JANGAN RISAU, KINI ADA PENYELESAIANNYA! 





Bahagia Bukan Bidaan



Lega. Walaupun perkahwinan yang terbina selama 16 tahun terpaksa dibubarkan. Dia perlu bebas. Bebas daripada kecurangan suaminya. Belum sempat mencari bahagia baru,niatnya sudah terhalang dek desakan Azlan supaya mereka bersatu semula. 

Haknya sebagai ibu dinafikan!Kimi dan Ida adalah segala-galanya bagi dia. Hana hilang arah. Sering menyendiri, percubaan bunuh diri, hampir dilanggar lori,tidak hiraukan keadaan sekeliling sehingga menyebabkan kemurungan yang dihadapi bertambah parah. Begitu kuat kesan yang ditinggalkan oleh Azlan terhadapnya.

Nik Zachary muncul ketika hidup Hana kucar-kacir. Huluran cinta Nik tidak pernah bersambut. Hana mahu hidup sendiri tanpa insan bernama suami. Namun, kesungguhan dan keikhlasan Nik membuka mata dan hati Hana. 

Cinta mula hadir dalam hati Hana. Kasih disulam menunggu hari untuk disatukan. Namun, perlukah Hana membida kasih sayang Nik apabila dia tahu ada nama lain dalam hati itu? Hana mula lelah dengan kebenaran yang tersingkap. Mampukah Hana keluar dari kemelut jiwa yang membelenggu? Atau Hana akan terus terseksa buat kali kedua?




ANAK 'STUCK' DALAM MATEMATIK

Macam mana prestasi matematik anak? perkara paling merisaukan saya..bila parent ambil langkah mudah.. tahun 6 baru mula fokus dalam upsr..padahal kalau asas masih lemah..agak sukar untuk anak kita "PULUN" semua dalam satu masa..masuk je Tahun 6..bukan kita kena ajar basic maths..tapi kita ajar skill dan practis..

Basic maths perlu diajar tahun 4 dan 5. 4 kunci utama dlm maths ni kena betul-betul mantap.Biasanya..anak akan cakap tak cukup masa jawab soalan kertas 1..apa masalahnya? Skill menjawab secara Pantas untuk kertas 1 tak boleh nak kuasai..sebab masih lagi tahun 6 asyik fokus fakta asas maths...sebab tu tahun 4 dan 5 sangat penting.

Persedian awal amatlah penting..bukan tahun ni ni exam..tahun ni baru nak "PULUN" semua..memang anak kita akan stress dan alasan 'Masa tak cukup'.

BETUL TAK?





Jumaat, 28 September 2018

Kenapa Anda Perlu Guna VIRALXPRESS?


Software Ini Akan Bantu Anda Hasilkan KONTEN VIRALYang ‘PROVEN’ Untuk Menjana Income 5 Angka Tanpa Perlu Pening Cari Idea & Tanpa Keluarkan Kos Marketing Yang Tinggi.




Selasa, 25 September 2018

Koleksi Peplum Andrea







Tangisan Di Langit Ketujuh




Permulaan kehidupan yang diraikan atas jalan khianat kepada Tuhan telah mengajar aku untuk redha menerima balasan. Serpihan luka yang terpaksa aku lalui ini merupakan hadiah istimewa daripada Tuhan. Aku hilang segala-galanya. Sampai satu tahap, aku sedar bahawa hakikat hidup di dunia ini adalah seorang diri. Luqhfi meninggalkan Malaysia dan berada di bumi Eropah secara tiba-tiba.

Qasehku Yasmeen mula berpaling tadah atas setiap ungkapannya. Keluarga? Hanyalah boneka yang melengkapkan sifir hidup. Musnah!

Pemuda yang tak diundang sering menjelma sewaktu aku terlantar di hospital. Apakah motif dia sebenarnya? Fikiran sering meledak untuk mengetahui penyakit misteri yang sedang aku lalui. Malangnya, semua merahsiakan daripada pengetahuan aku. Mengapakah semua ini terjadi? Adakah Tuhan sedang mendera aku? Kesudahannya?



Komisyen Affiliate sebanyak USD 143.10 dalam masa 30 hari





Ya, jumlah RM1,000.86 dalam masa 30 hari sahaja - tanpa website, tanpa beli iklan Fesbuk, tanpa menjual apa-apa, dan tanpa keluar modal satu sen pun.








Cuba anda bayangkan jika anda berkerja part time, berapa banyak duit yang anda boleh buat dalam sebulan? Berapa banyak wang yang akan anda bazirkan untuk pergi ke tempat kerja setiap hari?


Berapa jam anda kena kerja keras setiap hari? Adakal ia berbaloi untuk bekerja sampai lewat malam, tapi pada hujung bulan dapat gaji RM700 je?

Kalau ada cara yang lebih senang, dimana anda tidak perlu keluar rumah, boleh bersantai dan berborak kosong, dan tidak perlu apa-apa selain handphone anda dan Internet - adakah anda berminat nak tahu caranya?

Formula Mudahnya Mengawal Emosi Ibu dan Anak

Menurut seorang pakar dalam hal parenting yang saya follow ni, emosi kita pada satu ketika itu berkait rapat dengan apa tindakan kita selepas itu terutamanya terhadap anak-anak dan keluarga.

Hal ini telah dijelaskan lagi oleh beliau dalam ebook yang baru dilancarkan pagi tadi iaitu Formula Mudahnya Kawal Emosi Ibu dan Anak

Anda boleh dapatkan panduan ini jika anda serius nak jadi ibubapa yang tenang, tenteram dan mampu kawal anak yang meragam dengan cepat dan berkesan.




Isnin, 24 September 2018

Koleksi Kebaya Aleyna











Sherlock Holmes 4 Pemburu Harta



Selepas kehilangan bapanya secara misteri, seorang wanita muda, Mary Morstan saban tahun menerima sebutir mutiara yang berkilauan daripada seseorang yang tidak diketahui. Pada suatu hari, orang tersebut menjemputnya untuk bertemu, dan mengatakan wanita muda itu telah dianiaya.

Sherlock Holmes dan Dr. Watson menemani Mary Morstan bertemu dengan pengirim misteri tersebut. Sebelum kisah sebenar tentang mutiara-mutiara yang diterima wanita muda itu terungkai, mereka berhadapan dengan satu kes pembunuhan pelik, di mana seorang lelaki ditemui kejang, mati dibunuh di dalam bilik berkunci dengan mesej yang bertulis 'Sumpah Empat Sahabat'.

Sherlock Holmes dan Dr. Watson mula melakukan siasatan. Tanpa diduga, kisah mutiara mewah yang misteri itu membuka lembaran dendam yang jauh dibawa dari kepulauan Andaman, ketika perang pemberontakan di India. Kisah tentang harta berdarah dan nyawa-nyawa yang melayang kerananya!




Jimat masa anda manage fanpage dengan autochat!





Sini ada satu software autobot yang boleh menolong anda membalas PM pelanggan dalam beberapa saat sahaja.



Contoh jika ada pelawat nak tanya harga, autobot ini akan menjawab soalan ini untuk anda.





Jimat masa dan tenaga, dan paling best, ia boleh close sale secara automatik!



Nak tahu kehebatan autobot ini, boleh klik link berikut :


Ahad, 23 September 2018

Aneh



MISTERI bermula apabila AQIRA mencari rumah sewa untuk tinggal pada semester tiga pengajiannya, demi memberi tumpuan kepada pelajaran dan hobinya, menulis. DIANA, kawan baiknya mempelawa Aqira serta dua orang rakan lagi untuk menyewa di sebuah rumah lama. Walaupun berasa aneh dan tidak sedap hati, Aqira menerima sahaja cadangan dan pelawaan itu kerana kesuntukan masa dan percaya tiada apa yang aneh akan berlaku. Aqira cuba memulihkan keadaan dengan memanggil kawan baiknya, Aulia untuk memagar dan memulihkan rumah itu serta rakan serumahnya yang diganggu. Namun ia berakhir dengan tragis. Aulia kemalangan setelah pulang dari rumah sewa itu. Ketika pengebumian Aulia, Aqira terpandang seorang perempuan misteri berbaju batik memegang sebuah buku hitam. Aqira cuba untuk mengenal pasti wajah perempuan itu namun terhalang oleh selendang yang dipakai. Malah perempuan misteri itu juga ghaib secara tiba-tiba. Sebuah buku hitam, perempuan berselendang dan berbaju batik, kejadian aneh saban waktu dan kematian yang tragis menghantui Aqira. Mengapa ia terjadi, mengapa dirinya menjadi mangsa gangguan, mengapa semua kejadian aneh itu berlaku bertimpa-timpa? Aqira bertanya kepada dirinya sendiri sehinggalah dia melihat dirinya sendiri. Aqira yang aneh. Siapa dia yang sebenarnya? Dari mana asalnya?





Facebook Auto Post Auto Bump



Apa Yang Best Kalau Guna Bumper ni?

Bumper adalah software Autopost dan Auto Bump untuk FB. Fungsi autobump akan membuatkan post di FB sentiasa naik dan ada "magnet reach"
dah macam FB ads pulak kan



Koleksi Baju Kurung Syaqeera







Sabtu, 22 September 2018

SHAMIKAEL

Tragedi buruk yang pernah berlaku di alam persekolahan telah meninggalkan kesan buruk dan trauma di dalam hati tiga sahabat iaitu Sha, Arshad, dan juga Ekin. Mereka terpisah jauh, membiarkan waktu menghapuskan segala kenangan duka.

SHA… Di dalam setiap nafasnya ada nama Arshad walaupun ada kebencian yang wujud di tengah-tengahnya. Cintanya tidak pernah berakhir walaupun jarak dan masa telah memisahkan mereka. Kemaafan yang tertangguh menjadi pertaruhan.

MIKAEL… Dia menjadi pendendam kerana pengalaman ngeri yang berlaku sepuluh tahun lepas. Dia menyaksikan sendiri penderitaan seorang isteri sampai ke akhir hayatnya. Tiada istilah kemaafan di dalam kamus hidupnya.

Kerana janjinya pada Maya, Mikael meneruskan misi membalas dendam.

Kerana dendam Mikael, Sha terpaksa melalui liku hidup yang penuh dengan kebencian. Tidak cukup dengan itu, Sha juga dibenci oleh umi dan abahnya. Cinta, dendam, dan kebencian, mungkinkah akan berakhir di dalam hati mereka? Ataupun kebencian dan dendam itu berterusan menjadi bara yang membakar diri hingga ke akhirnya




Perhatian kepada semua PEMILIK FANPAGES


Satu software terbaru iaitu SociGun yang dapat membantu peniaga online..


Antara fungsi menarik SociGun:
  • Auto mesej prospek yang komen di post fanpage (AutoPM).
  • Auto reply komen.
  • Autolike komen.
  • Tukarkan prospek kepada subscriber setia.
  • Hantar mesej pukal kepada prospek terus ke inbox.
  • Unlimited Broadcast Message.
  • Unlimited List / Subscribers.


Formula Tarik Rezeki



Bayangkan dan Rasakan Saat Anda Dah Dapat Rezeki Melimpah Setiap Hari...Pasti terbit rasa tenang dan bahagia bukan?


Bahkan anda tak perlu fikir susah payah bagaimana nak cari rezeki.

Kesimpulannya ebook ini berkaitan adalah dengan hati, hidup dan rezeki. Macam mana anda dapat jadikan rezeki auto masuk, syok, sentiasa sahaja ada dan mencukupi? Jawapannya ada di sini.





Koleksi Baju Kurung Donna