Jumaat, 31 Mac 2017

Pakej Rahsia Puff



Pernahkah anda terfikir sekiranya anda kehilangan pekerjaan suatu hari nanti. Bagaimana jika kilang tempat bekerja anda ditutup atau berpindah. Ramai yang telah mengalami nasib seperti ini. Bagaimana jika berlaku pada diri anda suatu hari nanti. Bagaimana anak-anak dan keluarga anda. Adakah anda sanggup membiarkan mereka kesusahan dan kelaparan. 

Inilah masa terbaik mempelajari ilmu yang membolehkan anda 'survive' dalam apa juga keadaan. Bersiap sedia dari sekarang. Ilmu masakan adalah yang terbaik membantu menjana pendapatan. Bisnes puff, danish dan croissant mudah dimulakan dengan modal yang rendah. Kos memulakannya amat rendah dengan peralatannya telah sedia ada di rumah anda.





Ketahui Rahsia Amalan Zikir dan Doa Mujarab, Daripada Hadis Nabi SAW



Jika kita luangkan lebih banyak masa untuk Allah, sudah pasti Allah akan memenuhi dada dengan kekayaan. Inshaa Allah.





Khamis, 30 Mac 2017

Adakah anda takut sifat kurang keyakinan anda menghantui seluruh hidup anda?





Bagaimana Hidup Anda Boleh Berubah Jika Anda Mempunyai Keyakinan Diri Yang Tinggi?

Ketahui bagaimana anda berkeyakinan 110% tanpa henti dalam masa 21 hari sahaja…

Bila anda yakin, anda mampu lakukan apa sahaja dan sudah tentu Kejayaan bersama anda!





Gagal dan gagal lagi dalam setiap percubaan


Adakah anda rasa hairan mengapa orang kaya dan berjaya mendapat banyak peluang sedangkan anda bekerja keras, terpaksa bayar bil dan masih tidak berjaya walaupun telah mencuba?

Barangkali anda pernah berfikir bahawa rezeki dan kekayaan hanya untuk orang tertentu sahaja. Mungkin anda pernah berkata begini.. 'Mungkin itu rezeki dia... atau "dah takdir..."





Rabu, 29 Mac 2017

Temuduga Pembantu Penguasa Kastam



TAHNIAH untuk anda kerana dipanggil ke sesi Temuduga untuk jawatan Pembantu Penguasa Kastam gred WK19. Anda bertuah kerana tidak perlu menduduki peperiksaan Online seperti calon tahun lalu. Jadi tahun 2017 ini adalah rezeki anda!

Tetapi anda kena sedar, sebenarnya anda sedang bersaing dengan ribuan calon lain yang turut mendapat panggilan temuduga ini. Dan yang pastinya, mereka juga bersemangat seperti anda!

Ini Yang Anda Perlukan.. Rujukan KHAS Temuduga Pembantu Penguasa Kastam WK19







Kertas Model Skema Aktual UPSR Bahasa Inggeris








Kenapa Perlu Ada Ejen?


Kenapa anda perlukan ejen?

Ejen akan bertindak sebagai “tukang cerita” kebaikan atau keberkesanan produk anda kepada orang yang berada di sekelilingnya.

Lagi ramai ejen, lagi ramai “tukang cerita”. 

Lagi ramai “tukang cerita”, lagi ramai orang dengar. 

Lagi ramai orang dengar, lagi ramai orang nak amik tahu. 

Lagi ramai orang nak amik tahu, lagi ramai orang mula membeli. 

Lagi ramai orang membeli, lagi tinggi hasil jualan anda. 







Isnin, 27 Mac 2017

Mari Belajar bersama Upin Ipin


Kini mengajar anak mengaji, mengajar anak solat, mengajar anak mengenal huruf Hijaiyah menjadi satu aktiviti keluarga yang begitu menyeronokkan!. Di mana-mana saja dan dalam apa jua keadaan anda dan anak-anak boleh lakukannya!. Malah anak anda dapat belajar solat dan mengenal huruf dengan gembira dan teruja setiap hari!





BIMBINGAN PANTAS UPSR BAHASA MELAYU - PENULISAN







Ahad, 26 Mac 2017

RAHSIA BISNES TANPA MODAL & JIMAT KOS PROMOSI



Adakah anda adalah seorang Usahawan/peniaga atau anda bercita-cita menjadi seorang usahawan?

Jika anda adalah seorang usahawan dan mempunyai produk/servis sendiri sememangnya promosi merupakan keperluan untuk meningkatkan perniagaan anda. Anda mahu tahu tak bagaimana anda boleh jimat sehingga 500% untuk kos produk promosi yang biasa anda bayar. Jika anda nak tahu sila lihat di sini 

Atau

Jika anda seorang yang bercita-cita untuk menjadi seorang usahawan. Tetapi faktor modal menjadi kekangan cita-cita anda. Anda mesti nak tahu apakah perniagaan yang boleh mula walaupun tanpa modal tetapi untung boleh mencecah hingga 500%. Kalau nak tahu sila lihat sini 



Panduan Instagram Marketing




Sekarang ni dah ramai yang sedar online boleh membantu mereka buat jualan dengan banyak. Tapi, tak ramai pulak yang boleh survive dalam dunia online ni. Nampak je mudah, tapi hakikat atau ‘realiti’nya…


Saya Nak Tunjukkan Satu ‘LUBUK’ Yang Sedang ‘HOT’ Dan ‘TRENDING’ Sekarang Ini!





Teknik paling Simple Untuk Kaut Untung Di FAcebook




Sekarang ni dah ramai yang mula berniaga di Facebook dan kaut untung kaw-kaw di Facebook. Memang best la siapa yang dah dapat untung. Tapi hakikatnya, ramai jugak yang kecundang dan jatuh tergolek (bukan tersungkur lagi dah) di Facebook.






Sabtu, 25 Mac 2017

Adakah anda nak bina web mantop yang cantik untuk bisnes anda?




Sekarang ni zaman internet, zaman semua orang dah boleh order barang, klik-klik dan tunggu barang sampai dari rumah. Kenapa mudah sangat ya? Sebab orang dah boleh jumpa laman web di internet. Website adalah perkara pokok bila anda mahu dijumpai didunia bisnes. Sekarang ni ramai yang memiliki web dan buat untung kaw-kaw bila dapat closed-sale dari website sahaja!





Tahukah Anda ....Blog boleh meningkatkan dan mengandakan jualan anda?


Blog perlu dimiliki oleh sesiapa sahaja bagi mereka yang “celik mata” akan kepentingan sesebuah blog. Ini kerana blog adalah satu medium penyampaian yang amat berkesan bagi menyampaikan sesuatu maklumat.

Sebagai contoh, anda seorang suri rumah dan anda ingin berkongsi kepada orang ramai tentang info-info masakkan. Jadi, anda boleh sampaikan info masakkan dalam blog anda.

Secara tidak langsung, anda sebenarnya boleh buat duit sampingan hanya melalui blog. 

Ramai yang telah berjaya membina nama dan menghasilkan pendapatan dengan hanya menggunakan blog. Jika anda perhatikan, begitu ramai usahawan Internet memiliki blog mereka sendiri bagi berkongsi apakah yang mereka lakukan dan menyatakan apakah produk keluaran mereka yang terkini. Jika anda seorang usahawan Internet, tidak memiliki blog adalah satu kerugian terbesar bagi anda dan perniagaan anda!




Jumaat, 24 Mac 2017

Panduan ternakan Ikan Tilapia



Bidang ternakan ikan adalah satu cabang perniagaan jika diusahakan dengan serius. Bukan sekadar buat kolam, jaga ikan untuk suka-suka tetapi diusahakan supaya menjadi perniagaan berjaya dipasaran. 






Ebook ini bukan sahaja menceritakan tentang bagaimana memulakan penternakan ikan tilapia. Tetapi ia juga mengandungi pengalaman-pengalaman penternak-penternak yang telah mengalami segala perkara di dalam bidang ternakan ini. Seperti kerugian, kematian ikan, penipuan dan sebagainya yang boleh dijadikan teladan dan pengajaran kepada penternak-penternak baru. 

Sanggupkah anda untuk mengalami kerugian sebanyak RM 20000?, RM 10000? atau RM 5000?. Semestinya tidak bukan?. Jadi buku ini akan membantu anda untuk mengelakkan diri daripada mengalami kerugian seperti penternak-penternak terdahulu.


Khamis, 23 Mac 2017

DIY 360





Menjadi bijak wang sebenarnya bukanlah sukar. Hanya perlu berusaha lebih sedikit. Namun bahan bacaan yang banyak didedahkan tidak memberi input berguna.

Masih banyak lagi masalah kewangan, masalah muflis, masalah hutang yang melanda. Ini semua disebabkan kurangnya pendidikan kewangan.






Rabu, 22 Mac 2017

Apa itu surat perjanjian





Surat ini merupakan surat rasmi.

Panduan menulis surat perjanjian dalam Bahasa Melayu. Disertakan sekali Template dalam Microsoft Word dan mudah di edit semula.


























Buat Duit USD Dengan Google Adsense


Sebuah ebook panduan Google Adsense yang patut dimiliki, bukan setakat oleh blogger, tetapi juga pada sesiapa juga yang nak merasai betapa bestnya dapat pendapatan dalam USD dengan cara termudah!!

Dengan adanya akaun Adsense, seorang blogger boleh letakkan kod iklan Adsense di mana-masa sahaja blog atau laman web miliknya. Blogger tersebut akan dapat menjana income menerusi setiap klik Adsense, dan juga setiap kali iklan itu dipaparkan. 






DENGAN TEKNIK SIMPLE NI, BOLEH CLOSE SALE BESAR-BESAR...



Kadangkala kita selalu kejar teknik yang advance untuk buat sales. Dan selalunya teknik tu terlalu teknikal dan belum sesuai untuk orang baru...

Khusus untuk anda yang buat sale di FB, sebenarnya ada satu teknik yang mudah dan boleh terus apply untuk tingkatkan sales. Ramai owner dan agen produk juga gunakan teknik ni saja...

Kalau teknik se'simple' ni pun tak terbuat, apakan lagi yang advance tu. Kalau benar anda masih zero dalam pemasaran FB dan nak bermula dengan betul dan rendah risiko, saya yakin panduan ini sesuai untuk anda.






Panduan Dan Teknik Dekorasi Bajet



Tapi Pernahkah Anda Mengalami Cabaran Lain Seperti.. Rumah yang mempunyai ruang yang sempit. 


Anda perlukan inspirasi ....77 inspirasi dekorasi cara jimat . Anda cuma pilih sahaja. Hendak praktikkan kesemuanya pun boleh. 





Isnin, 13 Mac 2017

Membuka Bisnes Tadika



Bisnes tadika adalah bisnes sektor keperluan. Oleh itu, ia sektor yang mempunyai daya tahan bisnes dan bagus diceburi. Sekalipun dalam ekonomi gawat, ibu bapa tidak akan memberhentikan anak mereka dari belajar di tadika.

Bisnes tadika adalah bisnes servis. Menjalankan bisnes tadika adalah serupa sebagaimana kita menjalankan bisnes servis yang lain. Pelanggan mesti berpuas hati dengan mutu servis yang diberikan.

Buku ini menyediakan panduan kepada individu yang memerlukan maklumat tentang proses, prosedur dan langkah yang betul untuk memulakan bisnes tadika..





Rabu, 1 Mac 2017

Fenomena Ini mungkin hadir sekali sahaja



Anda mempunyai peluang untuk mendapat pendapatan pasif sehingga mencecah 5 angka sebulan!


Program pendapatan pasif ini telah terbukti berkesan. Anda memang tidak akan sangka ianya sangat mudah sekali. Sila klik pautan rahsiadapatduit.com untuk mengetahui rahsia ini.