Jumaat, 23 November 2018

Rahsia Otai Internet Marketing Buat Pendapatan Pasif Setiap Bulan



Antara business model monthly dan yearly subscription yang makin ramai orang buat sekarang ni.
  1. Business gym
  2. Tusyen online/offline
  3. Software(paling banyak)
  4. Servis mesin pisau cukur( Dollarshaveclub)
  5. Majalah online/offline

Panduan recurring business ni fokus untuk membuka minda anda dan melihat peluang dalam bisnes berkonsepkan seperti ini.

Sekiranya anda sudah mempunyai bisnes tetapi ingin merancang untuk membina bisnes baru dengan modal yang rendah.

Panduan recurring business boleh bantu untuk anda belajar bagaimana untuk merancang dan membina bisnes recurring dengan bersistem.

Semua orang layak untuk belajar bagaimana membina bisnes model seperti ini. Kerana panduan ini sedang dibuka dengan harga sangat murah. 








FORMULA SIFU FB ADS



Ramai orang belum sedar, untuk memajukan sesuatu perniagaan.. kita tak perlu belajar terlalu banyak ilmu-ilmu baru. Ini kerana kita akan pening dan tak tahu ilmu mana yang paling diperlukan dalam perniagaan kita.

Cara yang betul adalah cari ilmu yang kita sangat perlukan dulu, kemudian belajar.. hadam dan praktikkan ilmu tersebut sampai jadi. Jangan buat sesuatu kerja itu separuh jalan, habiskan kerja tersebut sampai jadi!

Apa yang dikongsikan dalam buku ini bukan ditulis suka-suka sahaja. Ada tujuannya!

Tujuannya adalah untuk memberikan panduan dan laluan yang betul kepada para usahawan untuk mula dan kembangkan perniagaan mereka di Facebook.





Kuasai Pemasaran Facebook






Khamis, 22 November 2018

Sesuai untuk anak anda agar ilmu Al-Qurannya lebih mantap.


Agak-agaknya berapa ramai di antara kita ada simptom-simptom seperti TAKUT, TAK INGAT, MALU, TAK PANDAI, CEPAT LUPA, TAK GAHAM dan macam2 lagi bila nak belajar tajwid?

Dalam Tajwid Aman Hatiku ini akan membantu anda membaca Al Quran dengan hati yang aman dan tidak dibelenggu perasaan2 seperti dinyatakan diatas






Rabu, 21 November 2018

FOKUS Dan KONSISTEN



FOKUS dan KONSISTEN adalah dua faktor utama penentu kejayaan sesuatu bisnes.

Ramai orang faham perkara ini tetapi tidak mampu untuk konsisten. Fokus sekejap sahaja lepas tu dah tak konsisten. Kenapa ini berlaku???

Salah satu sebabnya adalah kerana anda mempunyai pelbagai komitmen lain dan ini menyebabkan sukar untuk fokus apatah lagi untuk konsisten!





" Matlamat utama panduan ini dihasilkan adalah untuk menunjukkan kaedah yg betul bagaimana anda boleh AUTOMASI BISNES di Internet tanpa perlu keluarkan kos yang tinggi, bebas masa, boleh diuruskan hanya dari rumah dan semestinya dapat gandakan keuntungan! Saya tidak hanya mengajar cara untuk automasi sahaja, sebaliknya saya juga tunjukkan cara membina perniagaan online yang sebenar! "

Semoga dengan terhasilnya panduan digital ini dapat membantu lebih ramai usahawan dalam bisnes Internet. InsyaAllah

Selasa, 20 November 2018

Domain n Hosting CPanel Mampu Milik

Anda masih belum miliki Domain dan Hosting?


Tahukah anda dua perkara ini adalah sangat penting dan merupakan tapak utama bisnes Internet?

Dengan adanya domain dan hosting, anda boleh lakukan bermacam-macam bisnes Internet sama ada nak jual produk sendiri, produk Affiliate atau produk Dropship. Nak buat blog, ecommerce, web korporat, minisite dll lebih mudah apabila anda mempunyai hosting Cpanel. 

Usah terlalu bergantung kepada platform percuma semata-mata....miliki tapak bisnes sendiri agar bisnes Internet anda kekal lama, lebih dikenali dan sentiasa evergreen.




Rahsia Pemasaran Affiliate



Bagaimana Seorang Yang BUKAN Otai Affiliate Memanipulasikan Google Adwords Dan Menjana WANG BESAR Dari Affiliate! Semuanya Bermula Dihadapan PC Beliau Beberapa Tahun Lalu...





Ebook Seni Adwords ini merupakan panduan Google Adwords . Ia lebih sesuai untuk mereka yang telah mempunyai akaun Google Adwords.

Di dalam ebook ini, anda akan diterangkan dengan:
  • Seni Memilih Produk Affiliate
  • Seni Memilih Laman Web Yang Menjual
  • Seni Pemasaran Pay Per Click
  • Seni Mengkaji Katakunci
  • Seni Mengkaji Pesaing
  • Seni Menulis Ayat Iklan PPC.
  • Seni Memilih Keyword
  • Seni Setting Iklan Adwords
  • Seni Mengatakan Jangan
  • Seni Menyelesaikan Masalah

Dengan panduan ini, anda boleh mengelak daripada melakukan kesalahan yang mungkin merugikan anda dalam pengiklanan di Google Adwords.


Koleksi Baju kurung Fika











Cepat! Stok diatas mungkin yang TERAKHIR!


Isnin, 19 November 2018

Kit dan Panduan Lengkap Automasi Bisnes di Whatsapp

AUTOWASAP merupakan kit Automasi Bisnes di Whatsapp meliputi software serta panduan dengan kit utamanya adalah Whatsapp Blaster. Fungsi hebat yang terkandung dalam kit ini termasuk aplikasi yang boleh hantar ribuan mesej secara pukal, extract nombor dari group wasap, auto reply mesej wasap, broadcast mesej ke group dan banyak lagi!





Ahad, 18 November 2018

Dah tiru iklan pesaing pun sales masih sendu?



Kenal Amran?

99% anda mungkin tak kenal. Tapi 99% anda mesti pernah lalui masalah yang Amran hadapi.

Dia selalu ada masalah bila nak fikirkan idea iklan yang sesuai dan berkesan untuk jual produk. Sampai satu tahap, dia terpaksa buat benda yang agak keji…

Cuba teka apa benda yang keji?

Dia terpaksa tiru bulat-bulat iklan yang pesaing dia buat. Asal nampak iklan pesaing yang dia rasa macam okay (banyak like, banyak comment, banyak share) dekat FB, dia pun tiru tanpa was-was.

Tapi bila tiru iklan pesaing confirm jadi ke?

Dalam kes Amran (dan 99% orang yang saya jumpa), memang tak jadi langsung.

Kalau jadi pun, dia tak tahu ‘kenapa’ iklan itu berkesan. Maksudnya, dia tak boleh ‘duplicate’ iklan yang sama untuk ulang keberkesanannya berkali-kali.

Sampai satu tahap, orang macam Amran ini akan jadi buntu. Sales sendu. Buat iklan berbayar pula selalu rugi.

Sebab dia ingat tiru iklan pesaing adalah jalan penyelesaian. Padahal dia sedang tipu diri sendiri. Hidup dalam bayangan syok sendiri.

Bila orang macam Amran ini belajar dari 1 panduan ini, sebenarnya dia boleh siapkan minimum 1 iklan yang betul dan mengikut asas yang berkesan tak sampai 30 minit.

Tanpa perlu buat perbuatan keji seperti tiru pesaing, dan sewaktu dengannya.

Asas yang panduan ini ajar mudah saja: Tulis iklan seperti mana pelanggan kita bercakap.

Tapi, ia perlukan langkah sistematik.

Yang paling penting, ia mesti terbukti berkesan.

Sifu saya ... Tuan Aqif tak nak recommend panduan yang asyik ajar benda teknikal macam FB Ads. Setting FB Ads semua orang boleh buat. Belajar kat Youtube pun dah boleh tahu macam mana nak start.

Tapi hanya 1% saja yang boleh buat iklan yang betul. Boleh tengok panduan Testimonial Vault di bawah.

Kalau nak beli, pastikan kita betulkan kepala otak dulu.

Panduan ini hanya akan ajar 1 ilmu spesifik yang membantu klien-klien Tuan Aqif Azizan mencapai sales sehingga 8 angka setahun.

Ia akan fokus pada ilmu menghasilkan iklan menggunakan testimonial.

Ya. Anda akan faham bagaimana gunakan kuasa testimonial untuk hasilkan iklan yang membantu klien-klien kami menjana sales 8 angka.

Panduan ini padat dengan contoh-contoh dan aktiviti yang klien kami buat (REAL CASE STUDY).

Boleh baca maklumat lanjut dan beli online kat sini







Rahsia Sebenar Yakjuj Dan Makjuj





Yakjuj dan Makjuj disalah erti oleh orang ramai. Ramai yang menyangka ia seperti satu makhluk yang berkaki,mata seperti haiwan. Yakjuj dan Makjuj jika diikutkan ialah seperti satu aliran api lava yang dasyat yang memusnahkan bumi. Nak tahu lebih lanjut?






Jumaat, 16 November 2018

ELAKKAN BELI 10 KERETA INI!

Ada ke kengkawan yang sedang survey nak beli kereta baru atau terpakai? 

Nak tahu tak pasal 10 model kereta yang sering bermasalah dan selalu sangat masuk bengkel!

Dah tu pulak.. sekali masuk bengkel bukan main ratus-ratus.. tapi cecah ribu-ribu sekali masuk!

Kalau terbeli 10 model kereta ni.. memang boleh jadi pokai lah jawabnya!



DVD Celik Tajwid




BOLEH KE BACA ALQURAN BERTAJWID TANPA HAFAL 
NAMA-NAMA HUKUM TAJWID?

Sila layari link di bawah untuk maklumat lanjut




Koleksi Miss Quroong








Panduan Buat Maruku

Bagi masyarakat India, ia dikenali sebagai Murukku.Ia merupakan makanan tradisi Masyarakat India yang wajib ada ketika perayaan mereka. Kebanyakan masyarakat lain memanggilnya maruku. Namun, apa sahaja panggilannya ia digemari oleh pelbagai masyarakat di Malaysia tidak kira semasa perayaan mahupun ketika santai di rumah.


Dengan kreativiti rakyat Malaysia, pelbagai variasi murukku dihasilkan dengan tidak lagi mengikut resepi tradisi. Ia lebih sedap dan lebih disukai oleh ramai orang kerana pelbagai rempah ditambah.





Selasa, 13 November 2018

Ada Masalah Hutang?

Anda ada masalah dibelenggu hutang, atau kenal sesiapa yang ada masalah itu?

Semua orang tak suka berhutang kan?

Tapi malangnya zaman sekarang ni payah nak mengelak dari berhutang..terutama jika beli benda mahal seperti motosikal, kereta, rumah dan sebagainya... 

Tapi tau tak yang semua hutang-hutang ini boleh dilangsaikan dalam tempoh yang lebih singkat tanpa perlu bekerja keras mencari pendapatan tambahan jika tahu caranya. 




Isnin, 12 November 2018

Koleksi Jubah Modesty





Koleksi Baju Kurung Rossa







Cepat! Stok diatas mungkin yang TERAKHIR!



Dilema Seorang Rasis




Kok Hoay bertemu buku dengan ruas apabila sikap dan pendirian prejudis rasisnya dicabar oleh Marzuki. Selain daripada bergelut dengan Marzuki, secara fizikal dan mental, dia juga bergelut dengan dirinya sendiri apabila dia berhadapan dengan cabaran demi cabaran terhadap apa yang dia mempercayai sebagai realiti.

Akhirnya realiti yang ada pada dirinya dibuktikan sebagai realiti yang bukan realiti. Justeru dia tunduk kepada proses transformasi diri dan pasrah kepada apa yang akan diterimanya di hari muka.



Sukar Mencari Idea Untuk Ayat Copywriting?



Serius dan jujur saya katakan inilah satu-satunya kamus copywriting yang ada dan terbaik pernah dihasilkan setakat ini! 



Kamus yang wajib dimiliki oleh sesiapa yang menceburi bidang perniagaan terutamannya perniagaan online! 

Ok. Dalam post kali ni, saya ingin kongsikan dengan anda, 4 ayat power yang anda boleh gunakan di dalam bisnes anda.

[PERTAMA] - "Fikirkan tentang …."
  • bagaimana rasanya, apabila badan anda menjadi ringan.
  • pandangan suami anda, apabila melihat kulit anda menjadi gebu gebas
[KEDUA] - Mahukah anda menjadi … dalam masa … minggu sahaja ?

Contoh :-
  • Mahukah anda menjadi lebih fasih berbahasa Mandarin dalam masa 3 minggu sahaja?
  • Mahukah anda menjadi lebih kaya dalam masa 4 minggu sahaja?
[KETIGA] - Kalau anda mahu … anda mesti … 

Contoh :-
  • Kalau anda mahu menjadi jutawan anda mesti takkan abaikan teknik ini.
  • Kalau anda mahu kulit anda jadi lebih gebu, anda mesti hendak tahu petua turun temurun ini.
[KEEMPAT] - Jom … cara bijak ! 

Contoh :-
  • Jom berdiet dengan cara bijak !
  • Jom pandai mengaji dengan cara bijak !
Best tak ?

Saya harap, 4 ayat copywriting ini, dapat membantu anda untuk meningkatkan jualan produk anda. Buat pengetahuan anda, 4 ayat copywriting ini, dipetik daripada Kamus Copywriting. Dalam Kamus Copywriting, terdapat lebih 1500 Frasa Copywriting, yang anda boleh gunakan, pada bila-bila masa, keadaan dan waktu, untuk meningkatkan jualan.

Tiada lagi masalah :-
  • Tiada idea
  • Hilang kata-kata
  • Ayat sama je
  • Bosan tak menarik
Dengan Kamus Copywriting :-
  • Anda akan dapat banyak idea
  • Lebih 1500 frasa marketing
  • Boleh pelbagaikan ayat marketing
  • Pelanggan tak bosan
Kamus copywriting, dapat membantu meningkatkan jualan anda !
  • Tanpa pecah kepala
  • Tanpa bayar upah mahal kepada penulis iklan
  • Tanpa masalah




Ahad, 11 November 2018

Persiapan Lengkap Temuduga



Ini adalah tiket untuk gagal dalam temuduga. Tiada sesiapa yang akan dapat bekerjasama dengan anda. Segala potensi, bakat dan kelebihan diri anda akan terbiar begitu sahaja.

Sungguh pun begitu, sikap negatif masih boleh diubati dengan :
  • Melatih diri menjawab soalan sendiri sehingga yakin.
  • Menyemak resume untuk menghargai pencapaian, kebolehan dan pengalaman anda.
  • Senaman ringan seperti menarik nafas sedalam-dalamnya.
  • Berdoa untuk ditenangkan hati dan fikiran

Panduan yang lebih khusus untuk persediaan temuduga anda





Ahad, 4 November 2018

Panduan Solat Sempurna Dan Khusyuk

Di dalam 13 rukun solat, terdapat 3 kategori rukun. Rukun fi'li (pergerakan), rukun qouli (bacaan) dan juga rukun qalbi (hati). Untuk mendapatkan solat yang khusyuk, ketiga-tiga elemen solat ini perlu dilakukan dengan betul dan sebetul-betulnya.



Bacaannya perlu tepat dan diselami maksudnya, perbuatannya juga perlu selaras seperti mana yang ditunjukkan oleh Nabi Muhammad S.A.W. Kesedaran, kehadiran dan tumpuan sepenuh hati ketika solat, akan menjadikan setiap solat yang dikerjakan penuh bermakna dan berbekas nikmatnya di dalam diri.

Jika semuanya itu dapat dilakukan dengan sempurna, insyallah, pasti amalan solat kita diterima Allah dan benteng diri terhadap godaan nafsu dan syaitan untuk melakukan perkara-perkara keji dan mungkar, dapat diperkukuhkan.

Mahu Ebook & Rakaman Video Ini?

Ebook dan rakaman ini adalah di dalam bentuk digital. Jadi, anda boleh download ia terus ke dalam komputer, tab atau handphone anda dan terus membaca dan menontonnya.





Simple ... Tapi Berkesan



TEKNIK BUAT JUALAN RM1000 - RM2000 SEHARI DENGAN FACEBOOK ADS RM15!



Seramai 1400 orang usahawan telah berjaya meningkatkan jualan selepas belajar dan amalkan Teknik Lamborghini pada tahun 2016!.



APA YANG ANDA AKAN BELAJAR?

  • Video 1 >> Intro & Fasa Jualan (rahsia untuk meningkatkan jualan).
  • Video 2 >> Customer Avatar (cara kenal bakal pelanggan).
  • Video 3 >> Like Marketing (cara kumpul pelanggan setia).
  • Video 4 >> Cara Tulis Ayat Iklan Yang Akan Memukau Prospek Membeli Produk Atau Servis Anda.
  • Video 5 >> Cara Setting Iklan Facebook Ads RM15 Sehari Tetapi Dapat Sale Berlipat Kali Ganda.
  • Video 6 >> Cara Close Sale Yang Menyebabkan Pelanggan Tiada Pilihan Lain Kecuali Beli Sahaja.

.
Jika berminat boleh dapatkan di SINI






Koleksi Baju Kurung Scallop







Cepat! Stok diatas mungkin yang TERAKHIR!





NOTA PARENTING OHSEM




RM1k Sebulan Dengan Menulis








ANDA MINAT MENULIS? 


Usah Lagi Sia-siakan Hasil Penulisan Anda!
Tahukah Anda? 
Anda boleh menjana pendapatan sampingan sehingga empat angka sebulan dengan hanya menulis?







Susahnya nak tembus SPA



Ramai yang memohon kerja kerajaan melalui SPA berakhir dengan kemurungan. Apa yang lebih menarik, ramai yang menyatakan mereka dah penat usaha, tak kurang juga ada yang putus asa.


Ya...kerana percubaan berkali-kali ke temuduga tak berhasil. Usah bersedih, usah murung lagi, usah tuding jari kepada pihak lain. Setiap yang usaha pasti berjaya.

Jika ada rasa sukar nak tembusi kerja kerajaan melalui pintu SPA, itu maknanya hidup minta anda masuk melalui pintu lain. Pintu yang kurang digunakan. Jika ramai orang, pintunya satu..sudah pasti sesak.

Anda harus bertindak bijak. Cari pintu yang kurang orang guna. Kebarangkalian anda berjaya tinggi kerana persaingan menurun. Bukan anda mengelak persaingan, tapi anda bijak mengatur perjalanan.

Pintu lain anda di sini : --> Senarai Agensi Kerajaan








Koleksi Baju Kurung Victoria











Cepat! Stok diatas mungkin yang TERAKHIR!