Isnin, 30 April 2018

Perlu ke tambah like di fanpage?



Kawan saya pernah kata dulu kepada mereka yang ‘berlagak’ dengan jumlah like ratus ribu di page mereka

“kalau ada sejuta like pun, tidak mendatangkan sales, tiada guna” .... Jadi, perlu ke tambah like?

jawapan beliau .... PERLU!


AIK?

Kata tadi tak ada guna kalau banyak like tapi tak convert, tapi kenapa perlu tambah like pula

Penjelasan:

Like ni umpama traffic. Makin banyak traffic, makin banyak sales. Andaikan conversion produk andaialah 10%.

ada 100 trafik = 10 sales
ada 1000 trafik = 100 sales
ada 10,000 trafik = 1000 sales

Nampak tak bagaimana trafik ni bantu anda banyakkan sales?


SALAH TRICK ...... Yang berlaku sekarang ialah page anda banyak like, banyak trafik tetapi tak ada sales. Puncanya ialah orang yang like tu semuanya tak targeted, so kalau diorang tak minat dengan produk anda, macam mana nak beli. kan?

TRICK SIMPLE .... Ada trick simple untuk tambah like di fanpage dengan targeted prospect.

Waaaaa, best kan?

Diorang dah minat produk, anda pula tayang iklan kat diorang, senang sket la diorang nak beli berbanding orang lain.

Nak tahu trick ni?

Kalau taknak tahu....  Anda boleh teruskan buang duit untuk tarik like yang belum tentu boleh buat sales tu





Shot Messenger - FB Autoresponder










Formula Bisnes Untung


Apa Formula Bisnes Untung ini boleh bantu bisnes anda?


  1. Anda boleh kira berapa unit jualan yang anda perlu jual supaya bisnes anda untung.
  2. Anda boleh kira, berapa kos marketing maksima yang anda perlu belanja untuk mencapai target jualan.
  3. Anda tahu nombor apa yang anda perlu pantau supaya plan marketing anda on-track.
  4. Anda boleh tahu dimana kelemahan marketing anda dengan formula ini.

Cara untuk kira dan guna formula ini diterangkan dalam ebook ini.






Surat Jualan Sempoi







Nak belajar saham dan untung USD?


Sahabat saya Mustaqim Isham telah menerbit ebook beliau berjudul "Trade Saham US" dimana ia membincangkan bagaimana kita boleh buat duit lumayan dari pasaran saham Amerika Syarikat walaupun kita tak kenal langsung bagaimana pasaran saham berfungsi.

Saya telah download ebook ini dan rasa amat untung sebab telah banyak ketahui apa itu pasaran saham US dan sebagainya.

Oleh kerana ebook ini diberikan PERCUMA jadi saya ingin kongsi dengan anda. Apa yang anda perlu buat, cuma perlu klik link berikut


Ahad, 29 April 2018

Anak anda Masih Sekolah Rendah?




Berikut adalah katakunci penting dalam Matematik peringkat rendah yang WAJIB anak puan tahu..
.
TAMBAH (+)
  • Cari jumlah
  • Terima/ dapat
  • Lebih banyak
  • Lebih besar/ daripada
  • Hasil tambah/ bertambah
  • Kesemuanya/ semua sekali
  • Selepas/ lambat/ kemudian

TOLAK (-)
  • Beza
  • Selisih
  • Kurang daripada
  • Lebih kecil
  • Dibuang / dikeluarkan
  • Beri kepada
  • Menggunakan
  • Baki
  • Yang masih ada
  • Sebelum

DARAB(X)
  • Darab 
  • Kali
  • Daripada (pecahan / peratus)
  • Jumlah bagi sesuatu bilangan
  • Jumlah kesemuanya
  • Luas (panjang x lebar)
  • Isipadu = (panjang x lebar x tinggi)
  • Hasil darab

BAHAGI (÷) 
  • Bahagi 
  • Hasil bahagi
  • Kongsi bersama
  • Baki dari operasi bahagi
  • Diagihkan sama rata
  • Dipotong sama rata
  • Purata
Belajar sesuatu? Dapatkan lebih banyak tips-tips percuma Matematik dan koleksi soalan-soalan percubaan yang lepas-lepas beserta skema jawapan lengkap disini







Tak sampai 1 jam website dah siap..terbaik!!




JomBiz! Web Builder adalah platform untuk membina laman web semudah ABC. Sesuai untuk sesiapa sahaja yang ingin mencipta laman web sama ada untuk personal, syarikat atau perniagaan.







Bekerja Dari Rumah .... Jadi Bos Sendiri



Pernah tak anda mendengar nama-nama seperti SifuFBAds? Khairi Like Method? Dr. Azizan Osman? Darren Rowse? Seth Godin?

Mereka-mereka ini adalah antara orang-orang berjaya yang sudah mencapai kekayaan yang ramai idamkan dengan menjual informasi sahaja.

Informasi untuk menguasai sesuatu, untuk menjadi lebih bijak dari sebelumnya, untuk menjadi lebih mahir, untuk menjadi lebih kaya. MALAHAN, dalam apa bidang sekalipun, memiliki informasi adalah satu kelebihan, malahan IA BOLEH MENJADI SENJATA KEKAYAAN, KEJAYAAN, MALAHAN KUASA dekad ini.

Dan jika anda perasan, jutawan sekalipun akan merendahkan diri mencari maklumat lebih untuk perniagaan mereka setiap tahun. Mereka kekal untuk sentiasa ingin belajar sesuatu. Jika jutawan seperti mereka turut mengejar ilmu dan maklumat lebih, saya yakin anda juga ingin memiliki maklumat lebih pada hari ini?

Saya yakin juga, anda tidak ingin membuang masa anda dan inginkan maklumat/ informasi berkualiti sahaja.








      Sabtu, 28 April 2018

      Buat Duit Pantas dari Internet Edisi Newbie!


      Satu ebook mengenai buat duit pantas dari internet baru launch. Ianya berkaitan dengan cara buat duit dengan apa yang anda ada. Maksudnya kemahiran yang anda mungkin tahu boleh digunakan untuk buat duit.
      ..berita yang kurang menyenangkan

      Saya risau anda terlambat kerana harga ebook ini cuma RM5 dan jualan boleh ditutup bila-bila masa saja..siapa cepat dia dapat!




      20 Template Iklan Produk Tudung




      Khamis, 26 April 2018

      3 Ebook PLR niche Evergreen




      Jika anda baru bermula dalam perniagaan internet, ini merupakan peluang anda untuk menghasilkan produk informasi sendiri tanpa perlu bermula dari kosong.



      Rabu, 25 April 2018

      Anda Pernah Guna Video Story ?



      Anda cuba bayangkan, dengan hanya post Story jenis gambar pun senang-senang je dapat engagement, apa tah lagi Video Story.. hehe.. Ini rahsia kita-kita aje yerr :) 

      Ada beberapa sebab kenapa usahawan kita jarang gunakan video Story untuk promot produk mereka. 

      Faktor pertama, usahawan kita malu nak buat Live video & kemudian, faktor kedua dan boleh dikatakan faktor utama yang buatkan usahawan tak post video produk ke Story adalah disebabkan SIZE video produk anda nak upload kat Story tak sesuai. 

      Senang cakap, tak cukup size..hehe. For your info, pihak Facebook & Instagram dah memang tetapkan berapa ukuran size Video yang dibenarkan untuk post ke Story. 

      Nak buat keje edit-edit video, nak custom size bagai, memang suatu kerja yang leceh dan perlukan beberapa aplikasi kalau nak buat macam tu. 

      Tapi, ini ada berita baik untuk anda.

      Hari ni sahabat saya lancarkan satu software hasilkan video storie sekali dengan template video yang sizenya memang dikhaskan untuk Video Story Facebook & juga Instagram. 

      Selasa, 24 April 2018

      Kenapa perlu jenama sendiri dalam bisnes kita


      Antara jenama tudung yang popular di pasaran seperti.

      Tudung Fareeda yang menjual tudung dengan harga RM100 hingga RM280 ke atas dan mengguna kain chiffon.

      Tudung Pearl Haya menjual tudung dengan harga RM100 hingga RM269 yang mengguna kain jenis Lycra, chiffon, net, corduroy dan denim.

      Tudung Ariani menjual tudung dengan harga RM30 hingga RM1,000 bergantung kepada jenis kain dan hiasan yang mengguna kain jenis lycra, chiffon dan kapas.

      Tudung Ratu menjual tudung dengan harga RM50 hinggaRM299 dengan kain jenis chiffon dan lycra

      Tudung D’haja menjual tudung dengan harga RM100 hingga RM446 dengan kain jenis lycra, denim dan kapas.

      Tudung Abu Dhabi dengan menjual tudung labuh pelbagai saiz dan mempunyai nama-nama popular tertentu seperti tudung ala CT dan jugatudung Muhaya Mengambil inspirasi dari tudung pakar mata dan motivasi terkenal Profesor Muhaya Muhammad. Tudung Abu Dhabi juga dipakai dengan inner neck. Juga menjual tudung jenis hoodie, chiffon dan shawl mermaid.

      Antara jenama tudung lain yang popular yang saya google di internet sepertitudung aidijuma, tudung inspirasi hana, jelita sara, tudung khadeeja,tudung Al-Humaira, tudung radiusite, tudung sugarscarf dan banyak lagi.

      Kebanyakan mereka yang berjaya bermula dengan menjual tudung secara online dan diri situ mereka mula mencipta jenama mereka sendiri.




      Anda Mampu Lakukan Pemasaran Online Tanpa Perlu Buang Duit



      Perasaan takut nak spend duit banyak untuk marketing tue adalah normal...saya pun kadang-kadang hadapi masalah yang sama.

      Sebenarnya... kat luar tue ada banyak tools marketing yang percuma... cuma ramai yang simpan sendiri je. Menarikya ... ramai otai pun cuma gunakan tools yang free nie je pun...

      Ada satu panduan nie share tools free yang anda boleh apply untuk buat marketing anda. Serius... tools ini boleh jimatkan bagen anda berkali ganda. Mungkin anda tidak percaya..















      Mampu Menjual Ribuan Produk Dalam Masa 1 hari



      JomBiz! KitNiaga MultiMarket PREMIUM Package membolehkan anda menjual hingga ribuan produk sehari!
      https://kit.jombiz.com/jombiz-kitniaga-multimarket.html&tracking=587ce822372ba



      Ahad, 22 April 2018

      mamat ni buat minimum RM 4 angka dengan platform Online Ni..



      Kurang pengalaman bukanlah satu penghalang untuk berjaya. Ada seorang mamat" ni, beliau bukan datang dari background IT atau yang seumpama dengannya....tetapi masih boleh berjaya hasilkan minimum RM4 angka dalam masa sebulan dengan menggunakan platform hartanah online yang diberi nama Airbnb. 

      Beliau akan terangkan IN DETAIL kepada anda tentang menjadikan homestay/kediaman anda lebih menarik untuk disinggahi oleh para tetamu, bukan saja tetamu tempatan tetapi juga antarabangsa

      Semuanya beliau terangkan langkah demi langkah di dalam modul e-book berikut:

      • Modul 1: Pengenalan & Langkah Utk Senaraikan Kediaman Anda. Anda akan di guide anda step by step untuk anda senaraikan kediaman/homestay anda di platform Airbnb dan juga untuk menetapkan harga yang kompetitif untuk kediaman anda.
      • Modul 2: Strategi untuk dapatkan penyewa dengan cepat. Dalam modul ni, anda akan ditunjukkan cara nak filter tetamu dengan cepat & berkualiti melalui platform Airbnb. Anda juga diberi panduan untuk anda menggunakan kuasa SEO 'Search Engine Optimisation' untuk mendapat carian yang lebih mantap di platform Airbnb.
      • Modul 3: Pertanyaan, Booking & Pembayaran. Anda akan ditunjukkan cara-cara menerima booking, dan jenisx2 pembayaran yang boleh diterima di platform Airbnb dan juga bagaimana untuk setup akaun pembayaran anda sebelum menerima tempahan daripada customer.
      • Modul 4: Ketibaan dan Daftar Masuk & Check out. Disini anda akan di beri tips untuk meng-'impresskan' bakal tetamu anda ketika mereka tiba dan camne anda boleh jadi hos yang ohsem. Juga beliau sertakan tip tentang jenis-jenis customer yang anda perlu berwaspada sebelum membenarkan mereka buat booking dengan anda

      So, kini peluang anda pula untuk ketahui dan dapatkan hasil yang sama, silap-silap lebih hebat daripada mamat tu.

      Anda boleh dapatkan akses ke e-book beliau DI SINI.





      Panduan Grafik gaya Professional Untuk Newbie



      Kawan saya dah buat kajian kepada beberapa tools & software grafik yang ada di pasaran, beliau dan pun compile semuanya dalam satu panduan.

      Simple je, bila anda perlukan bahan grafik untuk kempen marketing, anda hanya  buka panduan ni dan follow je step by step.

      So tak perlu dah nak search di Google la, nak tanya orang la, nak tanya kawan-kawan la, tak perlu.

      Buka, pilih & buat.

      Kalau anda nak dapatkan panduan ni, boleh lihat di sini TOOLS GRAFIK





      Jom berniaga Semudah ABC




      JomBiz! KitNiaga Semudah ABC merupakan satu kit lengkap perniagaan online yang dibangunkan bertujuan membantu usahawan atau bakal usahawan dalam perniagaan online. JomBiz! bukan hanya sebuah sistem atau sekadar seminar, tetapi ia merangkumi semua aspek yang diperlukan untuk menjalankan perniagaan online. Setiap usahawan akan menerima sistem, latihan dan bimbingan, sokongan, bahan pemasaran serta panduan lengkap untuk berniaga online.







      NAK TERIMA BAYARAN MELALUI KAD KREDIT/DEBIT?



      Gunakan Ezywire untuk terima bayaran daripada pelanggan. Sangat mudah digunakan asalkan ada smartphone dan internet. Tiada yuran bulanan yang mahal macam mesin kad kredit biasa. Sesuai untuk peniaga yang mahu terima bayaran di mana sahaja mereka berada.




      Sabtu, 21 April 2018

      Lonjakkan Jualan Menggunakan Facebook Fanpage






      Khas untuk anda yang mahu berniaga di Facebook!


      Ebook ini ditulis berdasarkan pengalaman beliau sendiri. Beliau telah tulis dan susun kandungan ebook ini dalam bentuk langkah demi langkah. Ianya sangat praktikal dan mudah untuk diikuti. 

      Apa yang perlu anda lakukan, hanya ikut sahaja setiap langkah yang ditunjukkan!






      Mahu belajar bagaimana buat duit secara konsisten dengan Affiliate?

       
      Affiliate Method adalah pakej video tutorial yang menerangkan modul-modul Bengkel Affiliate yang telah beliau anjurkan anjurkan sebelum ini.

      Ia mengandungi 4 modul utama yang akan menerangkan secara lanjut untuk anda, teknik-teknik yang telah terbukti berkesan untuk menghasilkan jualan melalui produk-produk affiliate yang anda bakal promosikan.
       
      https://ordersini.com/view/r8qIAh4?ref=158&landing=yes



       

      Terima Bayaran Secara Automatik Dengan Mudah








      Jumaat, 20 April 2018

      Rahsia Emas Sebagai Magnet Kekayaan



      Pastinya anda akan bersetuju jika saya katakan bahawa emas ialah kekayaan yang sebenar sejak zaman-berzaman lamanya.

      Dalam bahasa mudahnya, sesiapa yang memiliki emas, dia memiliki kekayaan. Ia melambangkan harta kekayaan serta melambangkan status yang tinggi dan bukan semua orang layak memiliki dan membina kekayaan melalui emas.

      Sejak zaman tamadun mesir purba @ Firaun sehinggalah ke hari ini, emas dianggap sebagai simbol kekayaan, kekuasaan dan kecantikan.

      Dengan kata lain siapa ada emas, dia kaya! Akan tetapi, satu hakikat yang tidak ramai orang ketahui ialah EMAS ADALAH MAGNET KEKAYAAN!Dengan mengetahui rahsia emas, anda akan menarik kekayaan kepada anda!

      Jikalau kita berbicara mengenai peluang-peluang pelaburan yang bersepah-sepah ada di luar sana, tentunya terdapat beberapa persoalan yang bermain-main difikiran anda.

      Anda pun sudah mula sedar, untuk terus membina kekayaan dan gandakan wang anda menjadi lebih banyak, anda perlu melaburkannya.

      Jikalau hanya mengharapkan wang gaji bulanan daripada pekerjaan tetap anda sahaja semata-mata, memang jangan haraplah anda mampu jadi kaya dan hidup senang dikemudian hari.

      Kini, anda dah tak perlu risau dan khuatir lagi.





      Usah biarkan diri anda tertipu lagi dengan skim-skim cepat kaya serta pencarian panduan yang boleh memberi bimbingan kepada anda langkah-demi-langkah dalam membina kekayaan sebenar melalui pelaburan emas. Segalanya akan terjawab dalam ebook “Menyingkap Rahsia Pelaburan Emas”.

      Khamis, 19 April 2018

      Perlu lagi ke saya ada website?


      Ketahui teknik membina website dengan Wordpress & sekaligus meningkatkan trafik & jualan anda dengan sistem automatik sekarang juga!




      Rabu, 18 April 2018

      Video Pemasaran Instagram



      Yup, Sifu Pemasaran Instagram Tuan Aulis Uwais ada maklumkan pada saya yang beliau dah buka semula akses Panduan Gerilla Instagram


      Jangan tunggu-tunggu!

      Dah ramai yang dah buat duit dengan Gerilla Instagram. Yang newbie dan yang baru bukak akaun Instagram pun dah buat duit.

      Kalau anda tunggu-tunggu lagi, duit takkan datang dekat anda. Apa pun anda kena take action sekarang jugak!













      Panduan Google Adwords



      Saya nak rekomendkan, Panduan Iklan Produk Di Google Adwords 
      kepada anda jika nak iklankan produk anda di google




      Isnin, 16 April 2018

      CARA TERKINI DAN TERPANTAS SEDUT DATABASE PROSPEK



      KENAPA masih MANUAL post ke FB group?...

      KENAPA masih MANUAL add friend, join group dan manual like status??

      RUPANYA ada cara mudah nak autokan Fb!! JANGAN lagi buat manual tau!!

      Leceh dan Rugi masa tu sudah tentu...TAPI..Jangan terkebelakang dari pesaing. Anda dah kalah. 😂

      • Berniaga nak kene post banyak..
      • Nak kene "konsistent" post.
      • X kan nak buka group satu-satu... post satu-satu. Kan penat..
      Auto kan lebih efektif.

      • Buat iklan.. Set auto post ke semua group.
      • Post sekali je.. Tapi Set utk run tiap-tiap hari.
      • Lepastu monitor...

      Baru la ramai prospek dapat lihat iklan anda.. Dapat banyak 'PM'. Nak tau x pasal software auto ni?


      Jumaat, 13 April 2018

      Video 4 Ilmu Pendinding Hartanah




      MELABUR MEMANG BOLEH MENCIPTA KEKAYAAN DAN KEMEWAHAN TETAPI ADAKAH ANDA TAHU BAHAWA SUDAH ADA YANG TERPERANGKAP DENGAN JERAT HARTANAH??




      Bina Video Landing Page Dengan Beberapa Klik



      Ramai peniaga online tidak cukup tools untuk lakukan marketing dengan cara yang betul. Mereka hanya tahu iklan di wall FB, di Insta.

      Teknik kat atas tue dah LAPUK!


      BAGAIMANA MARKETING ANDA BOLEH JADI LEBIH MENARIK DENGAN MUDAH?

      Terdapat beberapa strategi yang anda boleh gunakan untuk dapat lebih banyak sales:
      • Guna landing page yang cantik dan mudah faham
      • Guna video promosi supaya orang lebih mudah faham
      • Guna urgency dan countdown timer untuk buat prospek bertindak segera
      • Kumpul database prospek dengan berikan hadiah menarik

      Untuk lakukan semua aktiviti tersebut, ianya memerlukan kos yang tinggi & kemahiran khas untuk bine website, bina offer page dan sebagainya.

      Jangan risau, satu software nie untuk anda hasilkan kempen marketing yang menarik dengan mudah.








      Keliru Pilih Bisnes?



      Ramai orang sangka bisnes ni hanya jual produk dropship atau tudung yang hanya untung RM20 - RM30 sahaja. Pendapat saya, persaingannya terlalu banyak!

      Malah saya rasa sekarang lebih ramai orang jual tudung berbanding orang yang beli tudung! Bisnes sebenarnya lebih luas, dan peluangnya amat besar.

      Dalam ebook 27 Idea Bisnes Yang Kalis Ekonomi Gawat, ia sarankan jenis-jenis bisnes yang untung antara RM200 hingga RM1,200 bagi setiap pembelian.

      Sekiranya anda masih ada kerja hakiki, anda tidak akan ada banyak masa untuk buat bisnes. Jadi anda perlukan bisnes yang untung besar.

      Kebanyakan idea bisnes yang disediakan di sini tak perlu modal permulaan. Hanya perlu pandai marketing saja. Marketing adalah sesuatu yang anda boleh belajar.





      ANDA ADA PHONE ROSAK?? NAK BELAJAR REPAIR SENDIRI?? NAK BUAT $$$ DENGAN REPAIR PHONE??



      Kalau anda Nak Belajar tentang Ilmu Repair Handphone Ni Mmg Mahal & Jarang Sgt Ada Otai2 Yg Offer Utk Share Ilmu ni.

      TAPI KINI...Anda Boleh Mulakan Langkahan Pertama Utk Belajar Basic Repair Handphone 




      Khamis, 12 April 2018

      PENING KEPALA FIKIR AYAT COPYWRITING?



      Tulis-tulis padam, tulis-tulis padam..

      Kalau main bantai, nanti ads ke laut pulak.. Dah la musim pilihan raya, memang kos iklan melonjak-lonjak la jawabnya..

      Nasib baik tuan Aiman Ismail bagi 10 Formula Copywriting, 10 minit boleh siap copywriting (kalau power, 2 minit siap dah)

      Dah la senang faham, dia bagi video penerangan pula..







      Cara "Shortcut" Letopkan Jualan Musim Raya Nanti!



      Terus terang cakap, nak pecah kepala pikir strategi yang berkesan...Bukan senang bang...Owner tak terkenal...Produk pun baru launch...Testimoni pun tak banyak...Yang ade pun testimoni macam tak berapa nak ikhlas"
      ‍‍‍‍‍‍ ‍‍
      ‍‍‍‍‍‍ ‍‍
      So macam mana nak tarik pelanggan? Takkan nak buat drama propa supaya viral???‍‍‍‍‍‍ ‍‍
      ‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍
      Sebenarnya dieorg dapat satu "senjata killer" iaitu review daripada Instafamous...Instafamous ni dieorg dah ada ramai follower...So bila dieorg review je satu-satu produk, berebut-rebut follower beli!‍‍‍‍‍‍ ‍‍

      Owner produk rilek-rileks je dapat trafik percuma...Brand Awareness pun naik mendadak-dadak...Ibarat "shortcut" untuk up bisnes...Tumpang populariti orang tanpa perlu berhabis duit bina nak sendiri dari zero!

      Tapi tu cerita beberapa tahun lepas la...Sekarang ni rata-rata Instafamous dah jadikan review ni sebagai bisnes...Sekali review kena charge 3-4 angka bergantung kepada jumlah follower...So hanya yang ade bajet besar je boleh buat!
      ‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍ ‍‍
      PELUANG...PELUANG...PELUANG!

      Beberapa hari lepas saya ada dapat info pasal satu servis review daripada Team Review Stations...Dieorg baru je launch...So sekarang tengah buat promosi terhad.
      ‍‍‍‍‍‍
      Review ni akan dijayakan oleh Ikram AF and the geng yang terdiri dari penyanyi, pelakon, instafamous serta tweetfamous yang sedang up waktu ni.
      ‍‍‍
      Honestly saya tak kenal pun siapa Ikram AF ni...Sy layan artis korea je......Tapi kat Malaysia ni biasalah...Ramai je follower artis-artis macam ni!...Nak-nak aweks-aweks yang layan AF...So potensi meletop tu insyaAllah ade!
      ‍‍‍‍‍‍ ‍‍
      Bila sifu saya contact pihak Review Stations ni, dieorg cakap review ni akan dibuat ala-ala macam rancangan Nasik Lemak Kopi O TV9...Kire macam borak-borak santai la.

      Video pulak akan direkod dalam studio guna peralatan yang canggih-canggih!

      Yang klimaxsnya dekat sini adalah harga promosi dieorg...RM299 hingga RM599 je bhai!...Kalau korang gi photoshoot gambar produk + model dekat studio je pun dah kena charge RM1k ++...Ini siap edit video pun tak cecah RM1k!...Mane nak cekau harga macam tu?

      So saya rasa ni peluang lah untuk korang...Rebutlah peluang ni selagi harga masih murah...Saya tak pikir dieorg akan open harga macam ni lama-lama...Once terkenal sikit je nanti, siap la kena tekan harga...So better bertindak sekarang...Dapat je video nanti, insyaAllah banyak kelebihan yang korang akan dapat :
      ‍‍‍‍‍
      • Nama korang dan produk akan naik ‍‍
      • Agen pun confident nak join
      • Nak promote kat orang pun ade senjata yang killer‍‍‍
      • Nak run FB ads pun boleh targetkan keyword nama artis yg terlibat. ‍‍
      • Prospek pun insyaAllah lebih senang nak beli!
      ‍‍‍‍‍‍ ‍‍
      ‍‍‍‍‍‍ ‍‍
      Owh yea, saya tengok dekat web dieorg ada jaminan siap dalam 7 hari...So masih ade mase untuk letopkan sale waktu raya nanti...Silap haribukan, kalau korang open stokis, sebelum raya pun dah boleh licin stok korang...InsyaAllah!
      ‍‍‍‍‍‍ ‍‍
      ‍‍‍‍‍‍ ‍‍
      ‍‍‍‍‍‍

       ‍‍


      Anda seorang peniaga online?



      jadikan prospek kepada rakan.... rakan kepada pelanggan.... pelanggan kepada PELANGGAN SETIA







      SEGMEN BLOGLIST 2018 BY THISNI3ZA




      Halloooo

      Agak lama juga kita tak joint Contest ..... 

      Sape2 yang belum join tue ... meh lah join ... bagi meriah sikit .... lagi ramai lagi bagus

      Meh klik link nie

      7 Teknik Ayat Jualan






      Ebook ini membincangkan tentang cara tulis ayat iklan yang focus untuk menjual simkad sahaja tetapi anda boleh olah sendiri mengikut apa yang anda ingin promosikan di Facebook. .






      Rabu, 11 April 2018

      Bersedia Untuk AUTOVIRALKAN Bisnes Anda Sekarang




      APLIKASI VIRAL MEMBOLEHKAN ANDA BERJAYA TANPA KEMAHIRAN TEKNIKAL SEKALIPUN







      Adakah anda ingin merasai KEMBALI bahagianya hidup tanpa hutang?


      Apabila hutang selesai satu persatu, saya gembira, tenang, fikiran jadi jelasdan tidak ganggu kebahagian rumah tangga saya.

      Bagaimana saya lakukannya?

      Mudah sahaja, cari satu strategi langsai hutang, rancang ikut strategi tersebut, Insya Allah... satu persatu hutang akan langsai. Jika anda mengharapkan teknik yang canggih, terlalu complicated, ini bukan untuk anda.

      • Jika anda tidak boleh berdisiplin, ikut strategi yang diajar, ini bukan untuk anda.
      • Jika anda, orang yang jenis, apabila diajar, anda akan cakap, "Oh, aku dah tahu dah....", ini bukan untuk anda.
      • Ini,adalah untuk mereka yang BENAR-BENAR serius, nak keluar daripada belenggu hutang.

      Pembelajaran diajar, melalui webinar. Yeap, ini adalah rakaman webinar LIVE. Tiada fancy, tiada muslihat kamera, tiada edit.... hanya STRAIGHT TO THE POINT !




      Resepi Kek Bisnes




      Anda selalu beli Kek di Kedai Kek ternama Secret Recipe untuk majlis hari jadi atau apa juga majlis? Apa Rahsia mereka sehingga mereka boleh menjual sebiji kek sehingga lebih dari RM100.

      Mereka dapat menjual dengan harga yang tinggi kerana kek mereka adalah kek PREMIUM. Kek mereka dibuat dari bahan-bahan yang kos yang sedikit tinggi dan rasanya sangat ENAK dan membuatkan anda akan sentiasa ingat akan rasanya.

      Saya kongsikan Resepi kek Bisnes yang setanding dengan rasa kek yang dijual di Secret Recipe (mungkin lebih sedap). 








      Selasa, 10 April 2018

      Rahsia Coklat Buatan Tangan



      Coklat merupakan antara makanan yang menjadi kegemaran ramai termasuk saya dan suami . Kegilaan kami terhadap coklat membuatkan saya memulakan perniagaan membuat coklat buatan tangan daripada rumah.

      Permintaan terhadap coklat buatan tangan memang sentiasa ada kerana rasanya yang pelbagai dan unik berbanding dengan coklat bar yang dibeli di kedai. Permintaan akan memuncak apabila musim perayaan dan juga cuti sekolah.

      Cuba teka kenapa?

      Sudah tentu... Perkahwinan dan Pertunangan! Selain itu terdapat majlis yang menjadikan coklat sebagai goodies seperti majlis hari jadi dan keraian tertentu.

      Coklat buatan tangan boleh dijadikan sebagai hantaran buat bakal suami atau isteri bagi mereka yang bakal berkahwin. 





      Isnin, 9 April 2018

      Mudahnya Belajar Photoshop







      Mesti korang nak tahu sesangat cam ner DVD MASTER COLLECTION ni boleh bantu ramai yang masih baru dlm photoshop, skill buat poster, resume gempak, atau banner program kan?







      Hasilkan LONG TERM STABLE INCOME Dari Bisnes Ini




      Saya nak share sikit Ilmu berguna dari Otai Internet Marketer iaitu Cikgu Hafis. Beliau ada berkongsi rahsia bagaimana beliau berjaya mendapatkan RM72000 dalam hanya 3 bulan sahaja..

      Beliau beri percuma 1000 unit ebook untuk didownload. Sebelum anda terlepas Ilmu Berguna  ini.SILA DOWNLOAD DISINI





      Download sekarang sebelum ditutup.

      Nak Mulakan Bisnes Di Facebook?



      Adakah anda baru nak belajar buat bisnes di Facebook?



      Pakej video ini khas untuk yang ingin belajar cara mulakan bisnes di Facebook


      Ahad, 8 April 2018

      Panduan ternakan Ikan Tilapia




      Bidang ternakan ikan adalah satu cabang perniagaan jika diusahakan dengan serius. Bukan sekadar buat kolam, jaga ikan untuk suka-suka tetapi diusahakan supaya menjadi perniagaan berjaya dipasaran. 






      Ebook ini bukan sahaja menceritakan tentang bagaimana memulakan penternakan ikan tilapia. Tetapi ia juga mengandungi pengalaman-pengalaman penternak-penternak yang telah mengalami segala perkara di dalam bidang ternakan ini. Seperti kerugian, kematian ikan, penipuan dan sebagainya yang boleh dijadikan teladan dan pengajaran kepada penternak-penternak baru. 

      Sanggupkah anda untuk mengalami kerugian sebanyak RM 20000?, RM 10000? atau RM 5000?. Semestinya tidak bukan?. Jadi buku ini akan membantu anda untuk mengelakkan diri daripada mengalami kerugian seperti penternak-penternak terdahulu.


      Apa itu surat perjanjian





      Surat ini merupakan surat rasmi.


      Panduan menulis surat perjanjian dalam Bahasa Melayu. Disertakan sekali Template dalam Microsoft Word dan mudah di edit semula.