Khamis, 5 April 2018

Channel Marketing Yang Mana Anda Guna Ye?



Anda guna channel marketing yang mana ye?

Kalau saya, saya paling suka guna FB khususnya FB ADS! Mungkin ada yang tanya sebab apa kan...

"super targeted & convert!"

Kalau betul cara gunanya lah...

FB adalah social media yang paling ramai pengguna di dunia, cecah 1.8b pengguna aktif sebulan. Kat Malaysia pun boleh tahan ramainya...

Cuba bayangkan...Nak menjual mestilah di tempat yang ramai orang berkumpul kan, tambah lagi kalau mereka memang perlukan produk kita. Lagi senang nak jual.

Mungkin anda rasa nak belajar FB ads ni payah dan rumit. Sebenarnya tidak, jika anda belajar dari sumber yang betul step by step.


Panduan yang sahabat saya buat ni memang sesuai untuk newbies, tak meleret dan direct to the point. Ia dalam bentuk video dan ditawarkan pada value yang sangat TAK LOGIK!




Catat Ulasan