Khamis, 25 Mei 2017

Panduan Grafik gaya Professional Untuk Newbie



Kawan saya dah buat kajian kepada beberapa tools & software grafik yang ada di pasaran, beliau dan pun compile semuanya dalam satu panduan.

Simple je, bila anda perlukan bahan grafik untuk kempen marketing, anda hanya  buka panduan ni dan follow je step by step.

So tak perlu dah nak search di Google la, nak tanya orang la, nak tanya kawan-kawan la, tak perlu.

Buka, pilih & buat.

Kalau anda nak dapatkan panduan ni, boleh lihat di sini TOOLS GRAFIK





Catat Ulasan