Sabtu, 19 Ogos 2017

Software Yang Bakal Meledakkan Jualan Bisnes Anda 300X Ganda!


KENAPA ANDA HARUS MEMILIKI SOFTWARE NI?
  • Sekiranya anda ingin meningkatkan jualan hingga 300 %
  • Friend list banyak tapi sale krik krik!
  • Kurang enggagement di personal FB
  • Tak ada banyak masa untuk post ke group group jualan
  • Prospek di facebook anda tak targeted
  • Tak cukup sumber kewangan untuk buat facebook ads  (iklan berbayar) atau dah banyak habis untuk iklan tapi sale tetap slow!


MEMPERKENALKAN SOFTWARE AUTO FB PC & LAPTOP






Selasa, 15 Ogos 2017

eBook Collection for Business






Jimat & Simpan RM1,000 Sebulan!


Terdapat 123 tips berjimat yang praktikal dan mudah dilakukan di dalam ebook ini! Selain itu, ebook ini juga turut disertakan dengan 3 ebook bonus yang menarik.

Ebook ini amat sesuai untuk mereka yang mengalami masalah tidak cukup duit atau sekadar "cukup-cukup" duit sahaja pada setiap hujung bulan!






Ahad, 13 Ogos 2017

TIADA JUALAN DI INSTAGRAM?


ANDA TAK TAHU CARA FOLLOWING YANG BETUL?

SUMOGRAM boleh bantu BOOOOMKAN JUALAN Anda dan berikan TARGETED FOLLOWER yang AKTIF !!!

dengan menukarkan kerja manual anda kepada automatik tanpa perlu menghabiskan masa berjam-jam menghadap handphone.




SUMOGRAM berfungsi untuk membuat kerja-kerja
  • Auto post
  • Auto follow
  • Auto follow back
  • Auto unfollow
  • Auto like
  • Auto comment
  • Auto DM
  • Search Viral Hashtag

Rabu, 9 Ogos 2017

Nak Buat Sales Konsisten Setiap Bulan? Baca Ni..



Kalau anda betul-betul serius nak buat sales konsisten setiap bulan dalam bisnes online, kena buat beberapa benda ni:

  1. Kumpul beribu ribu prospek yang berminat dengan produk atau bisnes anda
  2. Bina kredibiliti pantas untuk buatkan prospek suka dan percaya anda
  3. 'Basuh' minda prospek supaya mereka jadi 'lapar' dan tak sabar sabar nak beli produk/bisnes anda
  4. Seni promosi untuk 'pujuk' dan 'push' prospek supaya beli produk anda.
  5. Flow dan Sales Funnel yang anda boleh ulang berkali kali untuk buat sales yang konsisten setiap bulan.
Tak tahu nak buat semua ni? Relax.

Ada satu video lengkap yang boleh bantu anda, boleh tengok detail tentang video tu di link ini







Pernah guna Facebook LIVE tak?


Atau rasa-rasa nak cuba tapi MALU?

Kalau anda gunakan FB Live untuk tujuan marketing produk anda, reach dia sangat tinggi berbanding hanya buat post biasa atau post bergambar je kat Facebook.

Maksudnya lagi ramai yang akan tengok post FB Live anda tu, dan lagi ramailah yang akan tau pasal produk anda.

Tapi tu lah masalahnya, nak buat FB Live tapi malu. Kena ada confident leveltinggi kalau nak FB Live ni.

Mana la tau buat-buat tengah live tu kita rasa nak kentut, mana boleh tahan kan? haha.. sekali penonton FB Live anda dengar pulak anda kentut.. nak covermacam mana?

So, kalau anda ada masalah macam tu, tapi teringin sangat-sangat nak buat FB LIVE, boleh Klik kat sini terus kalau nak buat macam live tapi sebenarnya recorded video 





Isnin, 7 Ogos 2017

Anda Peniaga Online? Selalu Guna Whatsapp Untuk Close Sale?

Sekarang ni ramai pelanggan akan bertanya atau berkomunikasi melalui whatsapp sebab lebih mudah dan cepat.


..Dan sekarang ni boleh kata semua orang ada smart phone dan ada applikasi whatsapp.

Cara ini juga banyak diamalkan oleh ramai peniaga di luar sana dan mereka memang dapat banyak sales melalui whatsapp sahaja. Ada yg boleh close sales sampai cecah RM5-angka sebulan!

Tapi bukan mudah sebenarnya nak close sales hanya melalui whatsapp ni. Ia memerlukan skill dan pengetahuan yang tepat.

Kebetulan pula, sahabat saya tuan Amir Faisal ada menerbitkan buku mengenai Close Sales via Whatsapp. Ianya memang dah ada di pasaran 2 tahun lepas dan beliau dah tutup jualan pun tapi atas permintaan yang tinggi beliau telah buka semula panduan ini kali ini dalam bentuk buku fizikal juga.






Ahad, 6 Ogos 2017

Rahsia Copywriting


Nak menulis dengan baik ni perlu ada ilmu. Banyak sebenarnya rahsia dalam copywriting ni. Ada kalanya, kita yang salah faham mengenai copywriting ni. Sebab tu takde conversion.

Kalau anda berniat nak belajar rahsia copywriting dan storytelling ni, sifu saya ni ada caranya. 

Cubalah teknik yang sifu saya ajar ni, isyaallah akan merubah sales anda nanti.








Selasa, 1 Ogos 2017

Khamis, 27 Julai 2017

Anda Tahu Bagaimana Melabur Dengan Emas?


Baiklah, hari ni saya nak share dengan anda pelaburan emas! Yang pastinya saya akan kongsikan kepada anda strategi dan teknik yang mampu buat anda berkata WOW!

Saya akan tunjukkan dan bantu anda macam mana nak buat Duit dengan emas dalam masa beberapa hari sahaja.


Siapa yang nak buat untung dan buat duit..?

Semua nak rasa kan!

Tapi macam mana nak buat duit dengan emas tu? Meh sini nak cerita sikit ..

Ada 3 LANGKAH yang anda WAJIB lalui iaitu;
  1. Anda kena ada target berapa banyak keuntungan yang anda ingin perolehi atau capai.
  2. Anda kena ada perancangan tentang bagaimana anda ingin capai target anda tadi.
  3. Anda kena masuk baca panduan tentang strategi bina kekayaan dengan emas.

Haa.. Macam mana?? Nak buat duit dengan emas tak dalam masa 2-3 bulan ni??




Kalau nak, cepat-cepat baca di link ni 





Cipta Invois Secara Online Semudah ABC






Isnin, 24 Julai 2017

Khas untuk peniaga di Facebook yang mempunyai masalah buat sales…


Nak bagitahu, rakan saya, Iffat salleh aka Cikgu pemasaran baru launch produk terbaru dia hari ni, CP caster.

Software ni boleh bantu anda buat video live di FB dan youtube walaupun bukan tengah live. Nak tahu lebih lanjut boleh lihat terus DI SINI.




Teknik Turbo Sedut Prospek


KENAPA ANDA HARUS MEMILIKI SOFTWARE NI?
  • Software ini dapat membantu anda mempercepatkan urusan untuk mendapatkan database prospek dengan tepat
  • Dengan hanya gunakan 3 teknik anda mampu menjana pendapatan sehingga 5 angka sebualan dalam bisnes anda

APA KATA MEREKA YANG TELAH PUN MENGGUNAKAN SOFTWARE AUTO FB INI




Sabtu, 22 Julai 2017

Sudah berusia tapi tidak tahu mengaji?


Nak Tunggu Sampai Bila Lagi Nak Belajar Mengaji?

Sebenarnya di kalangan kita dah lupa macam mana nak ngaji ... itu belum lagi tentang tajwidnya....

Yes .... kalau masa zaman sekolah memang kita rajin mengaji tapi bila dah masuk alam pekerjaan .. sikit demi sedikit ... kita dah lalai .... nak baca alquran pun jadi malas ... lama kelamaan ... penguasaan baca alquran pun dah ke laut ... huruf pun dah tak kenal ..

Tak percaya? 

Cuba tengok diri sendiri ... adakah kita setiap lepas solat 5 waktu ... kita mengaji? atau adakah kita setiap hari kita mengaji? atau sebaliknya

Masa belum terlambat lagi ...kini anda boleh dapatkan KIT MULA BELAJAR ALQURAN





Jumaat, 21 Julai 2017

Lubuk Borong Terbesar Dunia




Apabila keadaan ekonomi tidak menentu dan nilai RM susut. Apa yang boleh kita lakukan supaya bijak belanja dengan duit yang kita ada?

Salah satu cara adalah mencari jalan membeli barang dengan harga yang murah dan baloi.

Jika fikir barang murah, mesti kita fikir barang dari negara China. Ya tidak dinafikan barang dari china memang murah dan boleh dikatakan murah sampai tidak masuk akal.

Tetapi, mungkin bukan semua orang tahu beli barang dari China. Mungkin sebab kita tidak tahu bahasa cina dan juga prosedurnya.





Panduan Google Adwords


Saya nak rekomendkan, Panduan Iklan Produk Di Google Adwords 
kepada anda jika nak iklankan produk anda di google




60 Idea menulis Di Medium Sosial


Jika anda suka taip ... padam ... taip ... padam ... eloklah anda dapatkan ebook nie





Khamis, 20 Julai 2017

Perlu ke tambah like di fanpage?


Kawan saya pernah kata dulu kepada mereka yang ‘berlagak’ dengan jumlah like ratus ribu di page mereka

“kalau ada sejuta like pun, tidak mendatangkan sales, tiada guna” .... Jadi, perlu ke tambah like?

jawapan beliau .... PERLU!


AIK?

Kata tadi tak ada guna kalau banyak like tapi tak convert, tapi kenapa perlu tambah like pula

Penjelasan:

Like ni umpama traffic. Makin banyak traffic, makin banyak sales. Andaikan conversion produk andaialah 10%.

ada 100 trafik = 10 sales
ada 1000 trafik = 100 sales
ada 10,000 trafik = 1000 sales

Nampak tak bagaimana trafik ni bantu anda banyakkan sales?


SALAH TRICK ...... Yang berlaku sekarang ialah page anda banyak like, banyak trafik tetapi tak ada sales. Puncanya ialah orang yang like tu semuanya tak targeted, so kalau diorang tak minat dengan produk anda, macam mana nak beli. kan?

TRICK SIMPLE .... Ada trick simple untuk tambah like di fanpage dengan targeted prospect.

Waaaaa, best kan?

Diorang dah minat produk, anda pula tayang iklan kat diorang, senang sket la diorang nak beli berbanding orang lain.

Nak tahu trick ni?

Kalau taknak tahu....  Anda boleh teruskan buang duit untuk tarik like yang belum tentu boleh buat sales tu





Rabu, 19 Julai 2017

Kitab Hartanah Hotspot MRT


Rupanya ada lebih 100+ hartanah sekitar laluan MRT yang harganya masih mampu milik? Panduan ini memang lengkap.

Sebelum ni, saya ingat semua harga rumah yang berdekatan dengan MRT mahal-mahal sehinggakan saya rasa saya memang tak akan mampu nak beli rumah.

Bila dah beli dan baca ebook MRT dari Gila Hartanah, sekarang saya nampak dengan lebih jelas:
  1. Harga rumah sekitar MRT tak semestinya akan terus naik dan naik.
  2. Ada banyak lagi rumah berdekatan MRT yang tak mahal sangat dan masih mampu milik. Tapi kena baca ebook ini dulu.
  3. Yang best, sekarang saya dah tahu apakah jenis booster yang akan membantu kenaikan harga hartanah di kawan rumah sekitar MRT seperti highway yang akan dibina, megamall dan infrastructure lain.
Saya memang recommend anda untuk beli dan baca ebook ini kalau serius nak beli rumah berdekatan kawasan MRT.

Lagi lambat anda baca, lagi besar kerugian yang anda akan hadapi dalam masa 5 tahun dari sekarang.

Tok Penghulu dari Gila Hartanah cakap harga ebook ini mungkin akan naik tak lama lagi sebab maklumat ini sangat berharga.

Bayangkan .... Anda dapat review 120 hartanah yang terletak berdekatan dengan station MRT tersebut. Cara dibentangkan sangat jelas dan profesional. Padat dengan fakta dan potensi hartanah untuk jangka masa panjang.





Isnin, 3 Julai 2017

Sales Masih Krik Krik




sudah tiba masanya gunakan cara yang baru dan fresh! jika anda serious betul-betul nak buat duit dalam instagran anda patut gunakan cara yang terkini! jangan pakai hentam je kang rugi dah give up bisnes. 





Jumaat, 30 Jun 2017

2 Strategi Buat Duit Dengan Affiliate



2 jenis strategi yang beliau selalu guna tiap kali nak promote produk affiliate....salah satu strategi ini, samada:



  • Strategi Instant,
  • Strategi Long Term





Apa beza kedua dua strategi ni?

Instant - Strategi buat komisyen pantas. Dapat je prospek, terus  promote.

Long Term - Strategi buat komisyen jangka masa panjang. Dapat prospek, 'belai' prospek tu dulu..then baru promote. Repeat & rinse!

Selain dari strategi ini, banyak lagi yang ada dalam modul video Hero Affiliate
ni. Sangat sesuai untuk sesiapa sahaja yang nak hasilkan income dari affiliate.

Korang boleh baca detail lagi tentang Hero Affiliate DI SINI.

Khamis, 29 Jun 2017

Shot Messenger - FB Autoresponder










Formula Bisnes Untung


Apa Formula Bisnes Untung ini boleh bantu bisnes anda?


  1. Anda boleh kira berapa unit jualan yang anda perlu jual supaya bisnes anda untung.
  2. Anda boleh kira, berapa kos marketing maksima yang anda perlu belanja untuk mencapai target jualan.
  3. Anda tahu nombor apa yang anda perlu pantau supaya plan marketing anda on-track.
  4. Anda boleh tahu dimana kelemahan marketing anda dengan formula ini.

Cara untuk kira dan guna formula ini diterangkan dalam ebook ini.





Ahad, 25 Jun 2017

Anak anda Masih Sekolah Rendah?



Berikut adalah katakunci penting dalam Matematik peringkat rendah yang WAJIB anak puan tahu..
.
TAMBAH (+)
  • Cari jumlah
  • Terima/ dapat
  • Lebih banyak
  • Lebih besar/ daripada
  • Hasil tambah/ bertambah
  • Kesemuanya/ semua sekali
  • Selepas/ lambat/ kemudian

TOLAK (-)
  • Beza
  • Selisih
  • Kurang daripada
  • Lebih kecil
  • Dibuang / dikeluarkan
  • Beri kepada
  • Menggunakan
  • Baki
  • Yang masih ada
  • Sebelum

DARAB(X)
  • Darab 
  • Kali
  • Daripada (pecahan / peratus)
  • Jumlah bagi sesuatu bilangan
  • Jumlah kesemuanya
  • Luas (panjang x lebar)
  • Isipadu = (panjang x lebar x tinggi)
  • Hasil darab

BAHAGI (÷) 
  • Bahagi 
  • Hasil bahagi
  • Kongsi bersama
  • Baki dari operasi bahagi
  • Diagihkan sama rata
  • Dipotong sama rata
  • Purata
Belajar sesuatu? Dapatkan lebih banyak tips-tips percuma Matematik dan koleksi soalan-soalan percubaan yang lepas-lepas beserta skema jawapan lengkap disini







Rabu, 21 Jun 2017

Tak sampai 1 jam website dah siap..terbaik!!



JomBiz! Web Builder adalah platform untuk membina laman web semudah ABC. Sesuai untuk sesiapa sahaja yang ingin mencipta laman web sama ada untuk personal, syarikat atau perniagaan.







Isnin, 19 Jun 2017

Anda Mampu Lakukan Pemasaran Online Tanpa Perlu Buang Duit


Perasaan takut nak spend duit banyak untuk marketing tue adalah normal...saya pun kadang-kadang hadapi masalah yang sama.

Sebenarnya... kat luar tue ada banyak tools marketing yang percuma... cuma ramai yang simpan sendiri je. Menarikya ... ramai otai pun cuma gunakan tools yang free nie je pun...

Ada satu panduan nie share tools free yang anda boleh apply untuk buat marketing anda. Serius... tools ini boleh jimatkan bagen anda berkali ganda. Mungkin anda tidak percaya..














Bisnes Affiliate FB Firesale Raya 2017


Oh ya, saya ada berita gembira untuk anda. Cikgu saya atau otai Internet Marketer iaitu Cikgu Hafis ada buat kombo sales kepada anda yang giat berbisnes di FB.

Cikgu Hafis ada sediakan panduan panduan yang kemas dan terbukti dapat membantu beliau dan student student beliau "buat pitis" di media FB.

So, sekarang beliau kongiskan pakej kombo kepada anda semua untuk dapatkan pakej kombo  RAYA2017 ini.

Jadi, saya sangat mencadangkan kepada anda semua untuk dapatkan panduan-panduan ini sebab ini kalilah harga GILA yang cikgu  offer kepada anda.


PERINGATAN!!!! 

HArga offer kombo ini hanya untuk 2 hari ini sahaja. MAklumlah lusa orang dah nak balik kampung berhari raya.


Dapatkan sekarang! Study rajin-rajin. Lepas raya jom kayuh buat duit raya lagi 😊







Ahad, 18 Jun 2017

Mampu Menjual Ribuan Produk Dalam Masa 1 hari



JomBiz! KitNiaga MultiMarket PREMIUM Package membolehkan anda menjual hingga ribuan produk sehari!
 
https://kit.jombiz.com/jombiz-kitniaga-multimarket.html&tracking=587ce822372ba
 
 
 
 

Isnin, 12 Jun 2017

I’M A BACKPACKER: UNITED KINGDOM



Panduan dan tip di dalam buku ini tidak akan menjadikan 'nikmat' backpacker itu berkurangan, malah ia menambah jauhnya perjalanan, dan memberi sensasi tambahan kepada anda sebagai backpacker






Ahad, 11 Jun 2017

Jom berniaga Semudah ABC



JomBiz! KitNiaga Semudah ABC merupakan satu kit lengkap perniagaan online yang dibangunkan bertujuan membantu usahawan atau bakal usahawan dalam perniagaan online. JomBiz! bukan hanya sebuah sistem atau sekadar seminar, tetapi ia merangkumi semua aspek yang diperlukan untuk menjalankan perniagaan online. Setiap usahawan akan menerima sistem, latihan dan bimbingan, sokongan, bahan pemasaran serta panduan lengkap untuk berniaga online.






MEMULAKAN BISNES SENDIRI



Buku ini ditulis bagi saudara yang baru hendak mencari peluang memulakan bisnes sendiri. Buku-buku panduan memulakan bisnes sendiri yang sudah ada dalam pasaran lazimnya mengandaikan sesiapa sahaja dapat memulakan bisnes sendiri dengan jayanya. Andaian itu meleset daripada realiti sebenar.

Tidak semua orang dapat memulakan bisnes sendiri dengan jayanya. Majoriti individu yang cuba menceburi bidang bisnes mengalami kegagalan dan kerugian dalam tempoh tiga tahun selepas membuka bisnesnya. Ini adalah realiti. Jadi buku ini ditulis bagi membantu saudara mengukur diri saudara, apakah saudara mempunyai keupayaan dan kesanggupan memulakan bisnes sendiri.

Buku ini juga ditulis bagi membantu saudara mengenal pasti beberapa jenis kesilapan yang kerap dilakukan oleh mereka yang baru hendak memulakan bisnes sendiri, supaya saudara tidak mengulangi kesilapan jenis itu.





Sabtu, 10 Jun 2017

Lonjakkan Jualan Menggunakan Facebook Fanpage





Khas untuk anda yang mahu berniaga di Facebook!


Ebook ini ditulis berdasarkan pengalaman beliau sendiri. Beliau telah tulis dan susun kandungan ebook ini dalam bentuk langkah demi langkah. Ianya sangat praktikal dan mudah untuk diikuti. 

Apa yang perlu anda lakukan, hanya ikut sahaja setiap langkah yang ditunjukkan!





Rabu, 7 Jun 2017

KHAS UNTUK PENIAGA ONLINE


Ada tak antara anda yang BIASA ambil barang secara borong atau sikit-sikit dari PEMBORONG TEMPATAN?

Dan anda TAHU barang tu memang barang dari CHINA?

Tak rasa nak cuba ambil sendiri DIRECT dari sana ke TANPA LALU ORANG TENGAH?
.
Mesti lah dapat barang dengan harga lagi MURAH kan? TAPI... ALA.. LECEH LAH.. TAK RETI TAK KESANA, TAK ADA MASA, NAK KENA BAYAR TAMBANG FLIGHT LAGI, HOTEL LAGI.. SAYA NI NIAGA BUKA NAK BORONG KONTEN KONTENA PUN..

Kalau itu MASALAH ANDA!, Jom saya tolong anda!

⁣⁣⁣⁣Sebenarnya MUDAH JE nak beli DIRECT DARI SANA, tak payah nak kesana pun, BELI ONLINE JERRRR!

LAGI BEST....TAK PAYAH BORONG, ada barang beli 1 unit pun dapat HARGA MURAH! GILER LAH!!!

Semudah A, B, C dan D

A - Ambil Laptop, Pergi Ke Laman Web Lubuk Supplier China
B - Buat Carian Barang Yang Nak Di Beli
C - Cek Harga, KALAU Lagi Murah Dari Di Malaysia, Boleh Beli dan Bayar
D - Duduk Rumah, Tunggu Je Barang Sampai Terus Ke Rumah

SENANG KAN?

Anda dah Jimat
  • Kos Nak Ke China
  • Tenaga
  • Masa
  • Wang
  • Kos Minyak Nak Ke Pusat Borong
  • Kos Tol, Parking Di Pusat Borong
Amacam? Senang kan?






Jumaat, 2 Jun 2017

Mahu belajar bagaimana buat duit secara konsisten dengan Affiliate?

 
Affiliate Method adalah pakej video tutorial yang menerangkan modul-modul Bengkel Affiliate yang telah beliau anjurkan anjurkan sebelum ini.

Ia mengandungi 4 modul utama yang akan menerangkan secara lanjut untuk anda, teknik-teknik yang telah terbukti berkesan untuk menghasilkan jualan melalui produk-produk affiliate yang anda bakal promosikan.
 
https://ordersini.com/view/r8qIAh4?ref=158&landing=yes



 

Selasa, 30 Mei 2017

ADAKAH ANDA PENIAGA DI INSTAGRAM



SEBELUM ANDA BERPUTUS ASA MENJUAL DI PLATFORM INSTAGRAM ATAU KEHABISAN SEJUMLAH WANG MEMBAYAR SERVIS FOLLOWERS/PAID REVIEW/IG ADS SERTAI SERVIS INSTAGRAM YANG KAMI TAWARKAN UNTUK ANDA
https://jeneralinsta.onpay.my/order/form/jip003/rabia79