Selasa, 12 Disember 2017

Teknik Baru Untung Besar Dari FB Ads?



Adakah anda menggunakan FB ads untuk menjual produk anda? Adakah anda ingin manjana RM100k jualan dalam masa 6 bulan? Adakah anda ingin prospek berebut-rebut membeli dari anda?


Kalau anda jawab YA untuk salah satu dari soalan di atas, saya nak anda pergi ke laman ini sekarang juga 


Isnin, 11 Disember 2017

Wanita ini guna iklan berbayar. Bukan iklan percuma.



Tapi penting untuk anda tahu macam mana dia boleh uruskan risiko dan gandakan sales dalam masa 10 hari?

Ada 8 langkah praktikal.
  1. Idea untuk hasilkan iklan yang mampu buatkan prospek rasa nak beli adalah sangat penting.
  2. Iklan yang bagus bermula daripada soalan ini: Kepada siapa aku nak jual produk ini?
  3. Apabila sudah ada senarai, pilih 1 segmen pelanggan yang kita mahu dan kita tahu memang segmen ini mempunyai masalah yang kita nak selesaikan.
  4. Eksperimen iklan secara berperingkat dan menguruskan risiko. Jangan tamak terus spend besar. 
  5. Apabila iklan gagal, lihat apa yang perlu diperbaiki. Apabila iklan berjaya, lihat bagaimana ia boleh terus melariskan sales produk kita.
  6. Jangan takut rugi. Tapi jangan sesekali mengaku kalah. Rugi tidak bermakna gagal.
  7. Sentiasa pantau dua perkara ini: (1) Berapa kos iklan (2) Berapa customer yang kita dapat. Pantau setiap hari supaya kita boleh buat keputusan untuk naikkan bajet iklan atau sebaliknya.
  8. Jangan gunakan masa untuk belajar ilmu teknikal FB Ads dulu. Tapi belajar dulu ilmu menghasilkan iklan yang berkesan. Ini lebih penting.

8 perkara ini yang membantu Cikpuan Siti Atiqah untuk mengubah rentak sales dari suam-suam kuku, kepada RM8,300+ dalam masa 10 hari.






Sabtu, 9 Disember 2017

Masih Buntu Buat Kek Coklat Yang Sedap



Ramai yang mengemari kek coklat. Namun, tidak ramai yang mampu membuat kek coklat yang benar benar sedap untuk dihidangkan kepada tetamu dan keluarga anda. 


Kini Anda Boleh Membuat Kek Coklat Anda Sendiri dan Menerima Pujian Melambung Daripada Tetamu Anda!

Di dalam CD Sensasi Kek Coklat ini, anda akan ditunjukkan langkah demi langkah untuk membuat kek coklat. Anda boleh menghasilkan kek coklat yang sedap walaupun ianya kali pertama anda mencuba.






Khamis, 7 Disember 2017

ADAKAH ANDA DIPANGGIL UNTUK SESI TEMUDUGA JAWATAN KERAJAAN?



Saya faham hati, jiwa dan perasaan anda yang sedang risau memikirkan persediaan-persediaan yang perlu dilakukan untuk menghadiri temu duga kerajaan.

Tentunya anda mempunyai harapan yang tinggi menggunung untuk bekerja dengan kerajaan supaya dapat memberi kehidupan yang lebih baik untuk diri sendiri, ibu bapa dan keluarga dengan tawaran-tawaran kompetitif seperti
  • Tawaran gaji permulaan yang lumayan serta kenaikan gaji tahunan berdasarkan prestasi
  • Kemudahan perubatan sehingga selepas umur persaraan termasuk ibu bapa sendiri, pasangan dan anak-anak
  • Pemberian imbuhan-imbuhan tetap seperti perumahan dan perkhidmatan awam pada setiap bulan
  • Kemudahan pinjaman rumah, kenderaan dan komputer dengan kos pengurusan yang rendah
  • Kemudahan cuti bersalin sehingga 90 hari untuk wanita
  • Peluang kenaikan pangkat dan laluan kerjaya yang menarik
  • Peluang melanjutkan pelajaran sehingga peringkat Doktor Falsafah (PhD)
  • Pemberian Cost of Living Allowance (COLA)
  • Mendapat taraf jawatan tetap selepas tamat tempoh percubaan
  • Kemudahan pencen untuk menampung kos kehidupan selepas bersara
  • Ganjaran-ganjaran atas kesetiaan perkhidmatan

Namun, calon-calon perlu sedar bahawa jemputan menghadiri temu duga adalah langkah terakhir dan terpenting untuk melayakkan seseorang dilantik berkhidmat dengan perkhidmatan awam.

Kini segala persediaan temu duga kerajaan mampu diselesaikan 










Rabu, 6 Disember 2017

Dapatkan DVD Video Kursus Affiliate Secara Percuma!



Ramai usahawan internet yang telah jadikan DVD Kursus Affiliate tersebut sebagai rujukan & panduan untuk mereka mulakan bisnes affiliate mereka di internet. Syukur, ada yang berjaya menjana 3-5 angka hanya dengan affiliate..






Ahad, 3 Disember 2017

TEKNIK BELI RUMAH .... modal Hampir ZERO



Ketahui rahsia bagaimana 16 pakar pelaburan hartanah ini berjaya membeli rumah dengan modal yang minima dan jimat berpuluh ribu ringgit!



Selasa, 28 November 2017

Nak Belajar Beli Barang dari Website China ?





Zaman sekarang ni, kalau nak memborong barang dari china, tak perlu dah susah-susah lagi pergi ke china!


Duduk depan komputer je pun dah boleh beli! klik.. klik... kemudian hanya tunggu barang sampai depan rumah! Lebih mudah dan lebih jimat kos!

Tak perlu dah susah-susah nak tempah flight, buat visa dan keluar ribu-riban hanya semata-mata nak ke China!

Hanya Perlu :
  • Ke Laman Web Secara Online
  • Cari Produk 
  • Beli & Bayar
  • Tunggu Barang Sampai Terus Ke Rumah

Mudah Kan ?

Saya ada kawan yang boleh bantu anda yang berminat niaga barang dari china...Serius nak belajar?

singgah website ni







Sabtu, 25 November 2017

Strategi Trading China Online

Lubuk Rahsia Untuk Anda Jimat Sehingga RM2,000 Bagi Mendapatkan Barang Murah Tanpa Perlu Pergi Ke China








Siapa Yang Sesuai untuk mendapatkan China Method ini?
  • Interior Designer
  • Pasangan Suami Isteri
  • Pelajar Kolej/Universiti
  • Pemilik Kedai
  • Surirumah
  • Kakitangan Kerajaan/Swasta

Adakah anda ada termasuk dalam salah satu golongan di atas? Jika Ya! Memang tepatlah untuk anda dapatkan Ebook China Method ini!


Khamis, 31 Ogos 2017

Pakej Rujukan Peperiksaan Online Separa Perubatan



Dah mula persediaan untuk exam Separa Perubatan?

Jika anda dipanggil, sila mula studi. Tapi syaratnya mula dengan betul. Jangan
studi tak tentu arah :)

Rujukan yang anda perlukan adalah rujukan ini yang telah bantu ribuan calon lulus. Tak percaya?

Semak snapshot calon yang lulus sebelum ini di ↪ Calon Lulus (klik sini)







Rabu, 29 Mac 2017

Temuduga Pembantu Penguasa Kastam



TAHNIAH untuk anda kerana dipanggil ke sesi Temuduga untuk jawatan Pembantu Penguasa Kastam gred WK19. Anda bertuah kerana tidak perlu menduduki peperiksaan Online seperti calon tahun lalu. Jadi tahun 2017 ini adalah rezeki anda!

Tetapi anda kena sedar, sebenarnya anda sedang bersaing dengan ribuan calon lain yang turut mendapat panggilan temuduga ini. Dan yang pastinya, mereka juga bersemangat seperti anda!

Ini Yang Anda Perlukan.. Rujukan KHAS Temuduga Pembantu Penguasa Kastam WK19







Isnin, 27 Februari 2017

Birthday Flash Sale



Shhhh .... Tuan Owner nie ada buat Birthday Flash Sale Sempena Hari jadi beliau .... Tempoh Birthday Flash Sale 3 hari sahaje ...