Rabu, 28 Februari 2018

Anda Perlukan Strategi NINJA SPYPROFIT ?


Promot produk dah pakai macam-macam teknik,( teknik beruang ada, teknik kupu-kupu ada, teknik buah tembikai ada, teknik kungfu buaya pun ada), tapi tak laku-laku jugak.

Jangan risau!

Anda tak bersalah dalam hal ni, sebab yang perlu dipersalahkan adalah Produk itu sendiri..
.
Kenapa?

  • Produk tu bersalah sebab dia tak hot!
  • Produk tu bersalah sebab dia takde tarikan.
  • Produk tu bersalah sebab tak cermin muka dia dulu sebelum ia dah jadi produk.
Sehebat mana pun anda buat promosi atau buat iklan, tapi kalau produk tu tak hot & tiada permintaan, akhirnya iklan anda tetap jugak akan tenggelam ke laut bersama dengan ikan jaws!




Anda Buat Bisnes Online



Dulu mamat ni ada share dalam company sdn bhd, Company buat sales 4-5 angka setiap bulan, tapi tolak overhead, gaji semua benda,kadang-kadang jadi negatif juga3-4 tahun mamt ni cari jalan, tak boleh-boleh juga..last-last dia quit


Mamt ni rilek-rillek buka Enterprise, lepas tu buat satu bisnes XXX ni dari rumah je, part time...Tak sampai 2 bulan mamat ni dah dapat modal balik. Siap buat untung 4 angka lagi. Now dah boleh konsisten 4 angka tiap bulan.





Selasa, 27 Februari 2018

Anda serius ingin tingkatkan jualan?




Saya ada satu rahsia nak bagitau anda. Sebenarnya, saya bukanlah pandai marketing. Saya hanya tahu beberapa cara marketing sahaja.

Dan ianya BERKESAN & Boleh dijalankan secara AUTOMATIK.
Tak makan masa, tak guna modal besar dan tak perlu jadi expert !






Isnin, 26 Februari 2018

Mari Belajar bersama Upin Ipin



Kini mengajar anak mengaji, mengajar anak solat, mengajar anak mengenal huruf Hijaiyah menjadi satu aktiviti keluarga yang begitu menyeronokkan!. Di mana-mana saja dan dalam apa jua keadaan anda dan anak-anak boleh lakukannya!. Malah anak anda dapat belajar solat dan mengenal huruf dengan gembira dan teruja setiap hari!





Pakej Rahsia Puff



Pernahkah anda terfikir sekiranya anda kehilangan pekerjaan suatu hari nanti. Bagaimana jika kilang tempat bekerja anda ditutup atau berpindah. Ramai yang telah mengalami nasib seperti ini. Bagaimana jika berlaku pada diri anda suatu hari nanti. Bagaimana anak-anak dan keluarga anda. Adakah anda sanggup membiarkan mereka kesusahan dan kelaparan. 


Inilah masa terbaik mempelajari ilmu yang membolehkan anda 'survive' dalam apa juga keadaan. Bersiap sedia dari sekarang. Ilmu masakan adalah yang terbaik membantu menjana pendapatan. Bisnes puff, danish dan croissant mudah dimulakan dengan modal yang rendah. Kos memulakannya amat rendah dengan peralatannya telah sedia ada di rumah anda.





Ahad, 25 Februari 2018

Bila prospek krik krik krik



Angguk kalau pernah alami situasi ni.
  • Bila beritahu harga, prospek diam
  • Bila beritahu harga, prospek tak reply
  • Bila beritahu harga, tak jadi beli
  • Bila beritahu harga, krik krik krik

Situasi ni berlaku sebab anda lakukannya dengan cara yang salah. Setiap produk berbeza strategi, setiap prospek, berbeza strategi.

Kalau produk mahal, anda tak boleh terus jual yang mahal, mereka belum ada buying trigger. Kena mula jual produk yang murah dulu, dah biasa membeli nanti baru anda jual barang mahal.

Tengok bagaimana DAO buat sales untuk kelas titanium dia.

Dia bermula dengan kelas RM30, 
kemudian tawarkan kelas RM500, 
kemudian tawarkan pakej RM70k,
jutawan~







Bila prospek dah PM, mereka dah selangkah untuk membeli. Tugas anda hanya perlu buat mereka membeli tanpa banyak berfikir.





Sabtu, 24 Februari 2018

Peluang Viralkan Produk Anda!


Berita kurang baik untuk anda jika berhajat untuk viralkan produk jualan dengan Viral Share Plugin.

Beberapa hari lepas, pemilik produk ada berikan kupon diskaun untuk beberapa orang pembeli. Kalau masuk laman jualan memang nampak harga RM169, tapi bila klik pada butang tempahan beliau ada sediakan kupon diskaun khas untuk beberapa orang pertama.

Penggunaan kupon tersebut adalah terhad. Anda boleh cuba kalau-kalau ianya masih berfungsi. Cuba sekarang tau ....






Jumaat, 23 Februari 2018

Bisnes di Fesbuk tanpa KOS!




Tahu tak seorang peniaga khususnya yang aktif berniaga di internet perlu memiliki satu akaun fesbuk. Kegunaan akaun ini bukan bersosial tetapi digunakan untuk mendapatkan pelanggan!

Nak tahu?

Penggunaan fesbuk hari ini bukan setakar bersosial, jika anda bijak .... anda boleh guna kesempatan ini untuk berniaga atau meningkatkan jualan anda!

Berminat nak belajar?

Yang paling best, berniaga di fesbuk yang saya maksudkan adalah 100% tanpa kos, apa yang anda perlukan hanya sedikit masa, membuat post dan pantau!

Anda boleh download dan study sendiri.




ALL-IN-ONE Facebook marketing Tool , POWER HABIS!



Apa Sahaja Yang Anda Perlukan Hari Ini Untuk NAIKKAN Trafik, Prospek dan Kehadiran Sosial di Platform Media Terbesar Di Dunia! 





RM1500 Setiap Bulan Sambil Simpan Emas, Nak Tahu?


Saya yakin anda ada simpan emas. Tak kisahla banyak atau sikit, simpan kat rumah atau dipakai hari-hari.

Tapi tahu tak, 90% orang yang simpan emas ni TAK TAHU pun yang emas yang mereka miliki tu walaupun cuma 5 gram je, dah boleh hasilkan pulangan sekitar RM60 setiap bulan.

Bayangkan kalau anda ada 100 gram emas, saya congak-congak boleh hasilkan 
sekitar RM1500 setiap bulan.

Ini BUKAN SKIM CEPAT KAYA, MLM atau sewaktunya ya, tapi satu daripada 9 Teknik Simpanan Emas "Underground" yang jarang sifu emas nak dedahkan.

Jadi terpulang, kalau anda nak tahu rahsia ni 

Tapi kalau anda nak simpan je emas tu  dalam almari pun takpe, cuma nanti lepas setahun dua, berat emas tu tetap macam tu juga. 

Kalau follow cara saya ni, anda akan dapat tambahkan berat emas setiap tahun, disamping emas asal tetap terpelihara.

Takkan tak nak macam tu?

Jika berminat, sekali lagi klik link ni



Khamis, 22 Februari 2018

Emel Viral Software


Software Rahsia Membina Mailing List anda
"Tambah 100-300 Pelanggan secara PERCUMA"
Setiap Hari dan secara Auto-Pilot






Rabu, 21 Februari 2018

Mudahnya Menjadi Owner Produk



Anda kenal tak owner jenama CoolHijab tuan Hafis Mansor?

Produk beliau sangat popular dan mendapat sambutan baik bukan sahaja di Malaysia, tapi juga di peringkat Asia..







Panduan ini sangat lengkap siap bagi 217 senarai kilang OEM untuk hasilkan produk anda sendiri... Memang tak pernah lagi dengar produk owner share benda ni... Dari A sampai Z dia cerita camner nak hasilkan produk sendiri...

Siapa yang ada impian untuk jadi Jutawan Produk memang ini peluang anda... bukan angan2 mat Jenin ya..

Selasa, 20 Februari 2018

Adakah anda menghadapi MASAALAH dalam membaca Al-Quran?



Kita wajib belajar dan memahami kandungan Al-Quran, mempraktikannya dan mengajarkannya.

Ayat Al-Quran bukan hanya dibaca atau menjadi hiasan dinding rumah atau ayat pelaris perniagaan.
TETAPI

Dia (Al-Quran) adalah Manual atau Petunjuk serta Hidayah Kehidupan yang Tiada Keraguan di dalamnya










Isnin, 19 Februari 2018

Panduan Lengkap Temuduga Jururawat



Kerjaya jururawat kini menjadi satu kerjaya yang diburu ramai orang terutamanya bagi calon lepasan SPM dan diploma. Lihat saja di sekeliling, pusat institusi kejururawatan makin banyak didirikan bagi menampung permintaan yang kian meningkat bukan saja di sektor kerajaan malah di sektor swasta juga. 

Iyalah...dulu kita lihat ramai orang berebut-rebut masuk ke universiti nak capai lulusan tertinggi supaya dapat mohon kerja yang baik dan dapat gaji bulanan yang lumayan. Kini, dengan berbekalkan sijil SPM iaitu kelayakan yang terendah sekali untuk kerjaya jururawat dah mampu mencapai gaji yang lumayan. Di samping lumayan, kerjaya jururawat ni juga satu kerjaya yang sangat murni.

Oleh kerana permintaan di Asia Barat juga meningkat, banyak di antara jururawat dari Malaysia berhijrah ke luar negara untuk berkhidmat di sana. Ini lagilah lumayan! Siapa kata kerjaya sebagai jururawat tiada masa depan cerah? Apa yang lebih menarik, kerjaya jururawat juga berpeluang melanjutkan pelajaran dari peringkat ijazah hingga ke doktor falsafah. Wahh sangat mengujakan!

Banyak kelebihan bekerja sebagai seorang jururawat, lebih-lebih lagi jika anda berkhidmat di sektor kerajaan. Dan disebabkan kelebihan-kelebihan inilah ramai yang memohon menjadi jururawat. 

Dengan faedah yang ditawarkan, siapa yang tak rabun mata kan? Permintaan jururawat makin tinggi setiap tahun tapi jumlah calon yang memohon juga sangat banyak. Anda bersaing dengan ramai orang, tambahan lagi jika anda nak mohon kerjaya jururawat ini dengan menggunakan sijil SPM anda.

Namun, disebabkan bilangan calon lepasan SPM adalah terlalu ramai dan kuota untuk kerjaya jururawat yang ditawarkan amat terhad, maka kebarangkalian calon untuk berjaya dalam permohonan kerjaya jururawat adalah amat tipis. Jadi, jangan biarkan orang lain mengambil tempat anda. Buat persediaan awal untuk merebut kerjaya lumayan ini.





TEMPLATE VIDEO MARKETING PRO UNTUK ONLINE BISNES


HASILKAN VIDEO MARKETINGPROFESSIONAL TANPA GUNA APA-APA PERISIAN VIDEO CANGGIH!

TAK PERLU belanja lebih beli software editing, TAK PERLU susah-susah belajar teknik editing & TAK PERLUrisau nak kena cari komputer power pun!

Kesemua video di bawah anda boleh TUKAR GAMBAR + TUKAR AYAT + SAVE AS VIDEO dan terus siap!





Revolusi Minisite TANPA Menggunakan Domain Dan Web Hosting Telah Bermula




Saya percaya ramai yang berminat untuk memiliki laman web sendiri. Terutamanya bagi peniaga-peniaga online. Tapi disebabkan kos untuk memiliki sebuah laman web agak mahal, maka ramai yang terpaksa menangguhkan hasrat tersebut buat seketika.

Sekiranya anda berada dalam golongan di atas... Anda membuat pilihan yang bijak dengan membaca artikel ringkas ini..

Kini, anda boleh memiliki sebuah laman web sendiri ...
  • Tanpa perlu memiliki Domain sendiri berharga RM35/tahun
  • Tanpa perlu memiliki Web Hosting pada Harga RM100/tahun
  • Tanpa perlu mengupah designer untuk laman web anda. Jimat RM50-RM100

Ya... Anda boleh memiliki sebuah laman web sendiri tanpa memikirkan kos-kos di atas yang berjumlah melebihi RM200.. 


Jika anda Serius berminat nak tahu cara bina minisite tanpa kos design, domain dan hosting dan 100 peratus percuma! Maka anda perlu download dan cuba versi 2.0 yang disediakan khas untuk anda!






Ahad, 18 Februari 2018

Bagaimana cara buat iklan yang berkesan



Pernah tak anda cuba untuk promosi di Facebook tapi tiada orang respon? Dah belajar banyak teknik tapi pelawat sorang pun takde yang sangkut? 

Atau anda mungkin sudah berhabis banyak wang tetapi satu jualan pun tak berhasil?

Tak perlu salahkan diri sendiri.. semua orang melakukan kesilapan. Apa yang anda perlu lakukan sekarang ialah betulkan kesilapan anda, baiki kempen pemasaran anda.. Jika tidak anda akan terus berada dalam situasi yang sama berulang kali...Buat apa pun, pusing macam mana pun, anda akan berada kat "situ" sahaja..

Anda akan bertambah stress.. kemudian anda akan lebih cenderung untuk berputus asa dan buat perkara lain pula dan proses diatas akan berulang lagi & lagi.. 

Anda boleh baca banyak buku mengenai pemasaran, datang seminar perniagaan, hadir bermacam jenis kelas yang berharga ratusan ringgit. Mungkin juga join coaching berbayar yang mencecah ribuan ringgit untuk 4-5 jam sahaja.. 

Atau... 

Tonton video panduan yang Tn Zyan hasilkan, terus praktikkanya secepat mungkin dan mula menuai hasil 2 minggu dari sekarang atau lebih awal lagi... 

Ada 15 video kesemuanya. Ini bukan video meleret-leret, semuanya straight to the point. Semua info dalam video ini adalah apa yang anda benar-benar perlukan sahaja..






Elemen Yang Buat Orang Nak Tengok Iklan Anda



Secara normal, semua orang yang guna Facebook akan nampak iklan. Betul?

Yang ada tulis 'sponsored' di wall anda tu adalah iklan berbayar menggunakan Fb ads.

Jika anda klik iklan tu, bermakna anda termasuk dalam target market iklan tu. Jika anda buat derkk je dengan iklan tu, maknanya anda bukan sasaran mereka. Sama juga dengan iklan anda, kalau ada orang baca post, insyaallah ada la sales.

Namun untuk dapat sales, anda tetap perlu gunakan formula ni:

MORE CLICKS = MORE SALES

Jika lebih banyak klik, akan ada banyak trafik, makin banyak trafik, makin banyak sales.

Jadi walau macam mana sekalipun anda beriklan, perkara paling penting untuk buat orang KLIK dan baca iklan anda ialah GAMBAR!


YA, GAMBAR.


Makin cantik gambar, makin banyak klik, 
makin misteri gambar, makin banyak klik, 
makin sesuai gambar, makin banyak klik.


MASALAH ANDA .....Masalah muncul bila anda tak reti nak buat gambar iklan. 
  • Kena pakai photoshop
  • Kena upah orang
  • Kena bayar caj designer mahal
  • Kena tunggu lama baru dapat gambar
Ish ish ish, leceh kan?


Tetapi kenapa anda perlu lalui semua tu jika saya dah sediakan software khas untuk anda buat semua kerja dengan lebih mudah
  • Edit gambar produk
  • Buat poster iklan
  • Buat banner timeline
  • Buat design dalam masa singkat
dan software ni sangat mudah untuk digunakan, walaupun anda tak pernah guna perisian grafik sebelum ni, anda tetap boleh guna software ni.

Sangat mudah digunakan dan anda boleh buat apa sahaja gambar yang anda mahukan.















Sabtu, 17 Februari 2018

Automasikan Bisnes Anda Di Facebook Semudah ABC





Meniaga pakai Fanpage penat, kalau run iklan nak kena reply komen satu per satu


Ada masa banyak sangat ke?


Saya nak offer staff fanpage Yang boleh tolong komen, reply pm & segalanya.







Kepada Affiliate Marketer & Internet Marketer yang struggle nak buat sales



Evolander adalah panduan untuk hasilkan sales funnel page dengan pantas & kos rendah.

Panduan ni dah lengkap dengan
  • Theme
  • Plugin
  • Builder
  • Video tutorial
  • Template form

Panduan ni akan ajar cara mudah untuk buat
  • Download page
  • Thank you page
  • Bonus page
  • Landing page
  • Squeeze page

Yang paling best, panduan ni ajar buat sampai jadi page yang cantik. Bukan page yang simple putih kosong,  boleh buat jadi lawa gila!






Jumaat, 16 Februari 2018

Cepatttt! Selamatkan Prospek Anda Dibaham Oleh Pesain Anda

Memperkenalkan software terbaru daripada internet marketer tersohor saudara Ammar Zahar iaitu AUTO HARVEST.



Fikirkan tentang bagaimana rasanya, apabila perniagaan anda akan menjadi automatik! Fungsi utama software ini ialah mengumpul data prospek anda seperti email dan nombor telefon. Bukan sekadar mengumpul data tapi software ini mampu closing prospek secara automatik sama ada melalui email ataupun sms. Anda cuma perlu set and forget!

Kalau anda mahu kumpul database prospek cara mudah dan automatik, anda mesti dapatkan software ini.

Jom berniaga online secara bijak!





Khamis, 15 Februari 2018

Kuasai kaedah Pemasaran paling Powerful Di Internet


Pemasaran Emel adalah salah satu kaedah promosi di internet yang menggunakan medium emel sebagai pengantara antara anda (pemasar internet) dengan prospek anda (bakal pembeli), di mana anda hanya perlu menulis emel dan menghantarkan kepada sekumpulan prospek yang berminat dengan tawaran anda, dan jika prospek tersebut membuat pembelian terhadap produk yang anda promosikan, maka anda akan mendapat income melaluinya. 

Untuk berjaya menjual dengan baik di internet, anda tidak semestinya perlu dikenali, kerana ada prospek yang membeli bukan disebabkan mereka kenal penjual, tetapi kerana mereka memang amat memerlukan produk yang dijual tersebut!













Pakej Website Paling Berbaloi




Semua bisnes perlukan website, ini adalah hakikatnya. Jika anda masih berniaga di Facebook semata-mata, maka anda sangat rugi (walaupun anda buat RM100k sebulan di sana)

Website & minisite akan membantu anda untuk pujuk semula pelanggan yang datang tetapi tidak membeli produk anda. Sounds cool, kan?

Mereka datang web anda, tapi mereka tak berminat nak beli. Anda boleh pujuk semula golongan ni untuk membeli. Selepas beberapa kali anda pujuk, 70% golongan ini akan membeli juga sebab dah selalu nampak iklan anda di Facebook.

Tetapi itu hanya boleh terjadi jika anda memiliki website.

Saya tahu anda mampu buat sales RM100k sebulan dengan menggunakan Fb Ads tetapi percayalah, itu hanyalah 30% dari kemampuan Ads anda. Jika anda masukkan re-targeting pixel, anda mampu jana lebih dari itu.

Jika anda perlukan website dengan harga yang sangat rendah tetapi mempunyai kualiti yang ‘world class’, maka ini adalah peluang terakhir anda.


Rabu, 14 Februari 2018

Kerja Tukang Cuci sahaja, tapi.. gaji RM4,500 ??



Zaman sekarang nie memang zaman gawat. Ramai dah pekerja yang kena buang kerja. Pelajar-pelajar yang baru keluar U pun, ramai yang SUSAH nak dapat kerja! Jangan kata pelajar, pensyarah pun ramai yang kena buang kerja!

Jadi, memang tak bolehlah nak memilih sangat bila bab cari kerja ni.

Macam brader ni... walaupun ada diploma, tapi dia rileks je buat kerja sebagai tukang cuci kereta.....Apa yang penting.. kerja HALAL!

Tetapi... apa yang ramai orang tak tahu. Walaupun brader ni hanya bekerja sebagai tukang cuci kereta. Gaji bulanan yang dia perolehi adalah RM4500 sebulan.

Ya! RM,4500 sebulan!

Dia bukan tokey kedai cuci kereta tu.. tapi dia hanya pekerja biasa sahaja! Dan gaji setinggi itu bukanlah sebab dia kerja dah lama kat situ.. tapi itu adalah gaji yang dia dapat sewaktu baru masuk kerja!

Sebab itulah, kalau kita lihat orang-orang yang bekerja di singapura, dalam masa 1 atau 2 tahun bekerja, mereka sudah mampu untuk setelkan hutang PTPTN, beli kereta tanpa hutang, dan ada juga yang berjaya menyimpan puluhan ribu ringgit. Wang tersebut, ada yang digunakan untuk belanja kahwin ataupun dijadikan modal untuk memulakan perniagaan dan juga pelaburan.

Jika anda pergi ke Johor Bahru, anda boleh lihat sendiri, ramai anak-anak muda di awal usia 20an, sudahpun memandu motorsikal berkuasa tinggi Ducati yang berharga sekitar RM80,000. Ianya adalah fenomena biasa.



Selasa, 13 Februari 2018

Nak buat website tapi TAK TAU!!!




Kini, satu panduan yang saya cukup rekomen adalah produk hebat dari saudara Firdaus Azizi yang tidak asing lagi dalam membantu ramai usahwan internet membina empayar perniagaan mereka.

Panduan ini sesuai dimilik jika anda mencari satu panduan membina website sendiri bawah kos RM100!

Anda cuma perlu mengikuti video step by step yang disediakan dalam panduan ini sahaja. Senang bukan? Hanya orang malas sahaja kata susah!





Isnin, 12 Februari 2018

Pakej Video Untuk Newbies Online Business




Kalau anda buat bisnes produk fizikal & servis dan promosikan secara online..saya ada sesuatu yang InsyaAllah boleh bantu anda.

VIDEO INI yang saya maksudkan. Apa yang bestnya, tok guru yang mengajar teknik ni gunakan RM15 je untuk spent FB Ads hari2 dan berjaya:
  • Dapatkan prospek berkualiti setiap hari 
  • Hasilkan sales konsisten setiap hari
Plus, ramai usahawan yang berjaya tingkatkan sales lepas amalkan betul-betul ilmu yang tok guru ni ajar.

Saya taknak cerita panjang, anda boleh lihat detail tentang video tersebut DI LINK INI.

Saya yakin InsyaAllah ianya boleh bantu anda tingkatkan sales.




Ahad, 11 Februari 2018

Apa Misterinya FB Ads Ni...?




Pernah dengar FB Ads? .... Pernah buat?

Entah kenapa ramai yang taksub dengan FB Ads. Sanggup berhabis semata-mata nak belajar advance FB Ads...

Apa yang rahsia sangat FB Ads ni?

Semakin banyak kita baca, praktis dan fahami FB Ads ni makin kita dekati satu kesimpulan. 

"FB Ads is just a matter of tools..."

Ianya hanya satu tool yang agak teknikal namun sesiapa saja boleh belajar dan menguasainya.

Namun, yang jadi misteri adalah bagaimana satu ilmu dan tools yang sama tapi beri output yang berbeza kepada pengamalnya?

Pokoknya kita kena faham asasnya, barulah boleh mencorak taktik dan strategi untuk memanipulasinya.

Ada yang jana berjuta dengan apply ilmu advance FB Ads. Malah ada juga yang jana income lebat hanya dengan semudah teknik boost post.

Ya, nak menguasai FB Ads bukan ambik masa sehari dua. Kadang-kadang bakar duit jugak. Daripada korang terus-terusan bakar duit, baik mulakan dengan teknik yang simple tapi power ni. Tak perlu masuk ads manager pun.


Download saja tak guna. Pastikan anda baca dan terus buat!





Sabtu, 10 Februari 2018

LAPTOP ROSAK? NAK BELAJAR FORMAT LAPTOP?? NAK REPAIR SENDIRI???



BERMINAT BUAT $$$ PARTTIME?? NAK START BISNES SENDIRI DAN JIMAT BERGANDA-GANDA???


Sebenarnya nak repair komputer dan laptop ni takde la susah sangat, Saya bagi contoh, macam nak format laptop.. Kalau format laptop, modalnya Windows Installer, Software Installer & ILMU sahaja .. Takde langsung kena tukar barang apa2, sebijik laptop dapat RM50.. Kalau 2 bijik sehari?? Dah RM100 tu, .. Format complete biasa siap xsampai 3jam pun, Dengan KIT BRO LAPTOP boleh belajar bagaimana nak Format Windows, Tukar Part Komponen Komputer & Laptop, Repair Motherboard laptop pun ada… Lagi, dapat beli part harga MURAH lagi tu ...

Korang student-student mesti banyak guna laptop untuk buat assignment kan.. Mesti laptop korang selalu banyak virus, kena format, nak install software office, antivirus dan lain-lain... Kalau skrin pecah, keyboard rosak, nak tukar kedai memang makan duit.. Nak harap elaun belajar, nak repair laptop makan ratus-ratus mana cukup… Kurang-kurang, dengan beli KIT BRO LAPTOP ni, ILMU pun dapat.. Takde la kena ‘tiaw’ dengan kedai-kedai luar sana kan…

YANG PAKAI KOMPUTER/LAPTOP… Korang yg pakai komputer@laptop tu, kalau xde niat nak buat bisnes pun boleh BELI KIT BRO LAPTOP ni..Ilmu repair komputer @ laptop ni perkara WAJIB kena tahu lah ye.. Sekurang-kurangnya bila komputer @ laptop korang rosak kat rumah tu, korang boleh troubleshoot sendiri.. Jimat duit tu, ilmu pun dapat..

JGN BELI, KALAU...
  • DAH BERPUAS HATI cukup sekadar pakai laptop untuk buat kerja.. pakai komputer.. tapi takde ilmu pasal repair komputer..
  • DUIT BANYAK..kalau laptop rosak hantar je kedai repair..nk kena charge berapa x kisah..kalau mahal sgt beli je laptop baru..duit byk kan…
  • MEMANG DAH TERER repair laptop.. X Perlu beli, sebab ni KIT utk yg baru nk belajar format @ repair laptop.. 
  • YG KEDEKUT TAHAP HAJI BAKHIL.. tak habis beribu2 pun beli kit ni, Malah jimat berganda-ganda.. Orang cakap, ‘Melabur untuk ilmu xrugi, tapi menguntungkan’..




Jumaat, 9 Februari 2018

Link Affiliate Kena Block?




KINI ANDA BOLEH HILANGKAN JEJAK LINK AFFILIATE, PENDEKKAN LINK YANG PANJANG BERJELA DAN LAKUKAN AUTO MARKETING DALAM SATU APPS YANG MUDAH DIGUNAKAN WALAUPUN ANDA BARU MULA BERNIAGA ONLINE.








Strategi Sulit Otai-Otai Hartanah Buat Duit Tepi



Saya nak bercerita sikit lebih terperinci sedikit lagi berkaitan sublet ni 


Sublet ini terbahagi kepada dua strategi :
  1. Sublet Biasa.
  2. Sublet Premium/Sublet Eksklusif.

Sublet Biasa kebiasaannya kita akan mengambil rumah daripada pemilik kemudiannya disewakan semula dengan cara sewaan keseluruhan rumah, sewaan mengikut bilik, dan sewaan mengikut individu.

Sublet Premium pula merujuk kepada kita akan mengambil unit yang lebih High-End seperti Apartment/Service Apartment/kondominium dan akan disewakan semula secara harian. Ia seolah-olah anda memiliki hotel anda sendiri. MENARIK BUKAN?

Mana lagi untung?

Semestinya Sublet Premium lebih menguntungkan kerana pendapatan yang diperolehi secara harian.






Buat Duit Dengan Bisnes baju Bundle



Satu bisnes yang selalu kita jumpa Kadang-kadang satu tempat sampai buka dua atau tiga kedai. Boleh untung ke?

Memang kalau betul-betul boleh buat 10 x ganda keuntungan. Bisnes apa?

Bisnes baju bundle. Yang penting. Kena tahu macam mana nak mula.

  • Mana nak cari supply
  • Kawasan dan lokasi sesuai atau tidak
  • Dan bagaimana nak tentukan harga baju bundle untuk maksimakan keuntungan.

Semuanya ada di kongsikan dalam ebook ini - Bisnes Baju Bundle. Di tulis oleh Tuan Hafiz Mansor - Pengasas Produk CoolHijab.



















Semoga ia memberi idea kepada anda.








Susu badan anda merudum???




"ADOOIII....DAH MAKAN MACAM2 TAPI BERAT BADAN YANG NAIK. SUSU BADAN TAK NAIK2.TAPI LEPAS FOLLOW EBOOK 1 HARI SAYA DPT 40 OZ!!!!"

Haa... rase tertepek dekat muke sendiri bile baca headline kat atas??

Ye lah.. niat dihati nak usaha banyakkan susu... tu yang makan macam2... tapi masalahnye.. susu x naik2.. badan yang mencanak naik... husband pon dh tergur sebab badan dah tak sama mcm baru2 kawen...konpius mane satu isteri mane satu peti ais.... 

oh, TIDAK!!!!!

strees pale otak dah x tau nak buat mcm mana???

Ok2.. jgn stress2 mommies.. nanti susu x keluar...Mommies nak x.. kalau saya tunjukkan cara tambah susu badan tapi body maintain slim melim... Makan biasa2 je tapi susu meriah melimpah ruah... haa... cenggitu sekali...

suami pon happy je tgk mommies... kan bahgia.. pergi keje pon x stress2...BONUS, mommies siap dapat jimatkan duit lagi tau....






Khamis, 8 Februari 2018

Kuasa Pemasaran Email




Pemasaran melalui emel adalah cara yang paling berkesan untuk kekal berhubung dengan para pelanggan anda. Ianya sangat ekonomi dan jika dilakukan dengan betul, boleh membantu membina 'brand' untuk perniagaan anda.

Dengan purata hanya beberapa RM untuk setiap emel, ia adalah tawaran yang hebat berbanding dengan 'direct mail' secara tradisional. Tambahan pula, pemasaran emel mempunyai kadar respon yang tinggi (sekitar 5-35 peratus bergantung kepada jenis dan format industri terbabit).


Satu daripada kelebihan pemasaran emel ialah jumlah maklumat yang dibekalkan oleh klien apabila mereka mendaftar untuk subscribe emel anda. Dengan mengetahui siapakah klien anda sebenarnya, termasuklah jantina, umur, pendapatan dan terutama sekali kesukaan mereka, anda boleh menggunakan maklumat ini untuk menghasilkan produk yang berguna untuk mereka sekaligus menguntungkan anda.

Manfaat dan Kelebihan Pemasaran Email:-
  • Membawakan kepada anda prospek yang disasarkan. Tawaran yang anda lakukan akan sampai kepada prospek yang sudah mempunyai minat terhadap maklumat yang anda miliki.
  • Penjimatan kos. Berbanding dengan lain-lain metod pemasaran terus (direct marketing), pemasaran emel benar-benar lebih murah.
  • Cepat dan berkesan. Teknik pemasaran yang konvensional, seperti surat-menyurat, mengambil masa yang banyak. Kemudian anda perlu menunggu untuk beberapa bulan yang seterusnya untuk mendapatkan pengesahan daripada penerima. Dalam permit atau pemasaran emel 'opt-in', promosi dapat dilakukan setelah beberapa hari prospek mendaftar untuk senarai emel anda.
  • Kadar respon adalah tinggi. Secara umumnya, keizinan atau kempen emel 'opt-in' membawa kepada kadar respon yang tinggi berbanding dengan iklan promosi terus secara tradisional atau lain-lain jenis promosi dan pengiklanan online.


Tidak seperti laman web yang mana para pengguna perlu ingat alamat laman web yang ingin dikunjungi, ezine emel atau newsletter tiba ke 'pangkuan' prospek anda tanpa memerlukan mereka mengambil apa-apa tindakan. Dari masa ke semasa, proses ini akan mendidik pelanggan anda tentang produk atau servis yang anda tawarkan sekaligus akan menjadikan anda pilihan mereka sebagai penyedia maklumat yang mereka ingini.

Bahan-bahan yang boleh didownload seperti ebook boleh diakses dengan seberapa segera. Sebagai contoh, apabila anda menawarkan kepada prospek sebuah ebook yang mengandungi maklumat yang berguna dengan hanya melayari laman web anda, klik link ke 'landing page' anda dan masukkan maklumat peribadi yang diperlukan, ebook yang disediakan itu sudah boleh didownload oleh mereka.

Emel boleh melakukan tugas-tugas tertentu secara automatik. Autoresponder memainkan peranan penting dalam hal ini dan merupakan alat yang praktikal dan murah. Ianya boleh ditetapkan untuk berfungsi secara 'auto-pilot' bagi menghantar mesej-mesej yang anda sediakan kepada para prospek anda.

Autoresponder juga menghantar emel secara automatik kepada sesiapa sahaja yang menghantar emel kepada anda yang berkaitan dengan produk atau servis yang anda sediakan.

Sekarang, prospek boleh mendapatkan maklumat lanjut tentang perniagaan, produk atau servis dalam 24 jam sehari semalam dan ya, 7 hari seminggu.










Anda nak Belajar Copywriting?


Kalau serius nak buat bisnes online, salah satu ilmu yang wajib anda kuasai ialah ilmu menulis ayat yang Copywriting


EBOOK PERCUMA 12 Strategi Copwyriting khas untuk tingkatkan jualan anda! Download sekarang! Banyak anda boleh belajar...





Kerana Penulisanlah Sejarah Dapat Direkodkan



Dunia penulisan sebenarnya dunia yang sangat hebat. 

Sememangnya penulisan mampu membantu anda mencipta fenomena bukan. Penulisan seumpama peganti diri anda yang mampu melakukan apa sahaja yang anda inginkan seperti pemasaran, penjenamaan, peningkatan kredibiliti serta hubungan dengan pelanggan dan prospek.

Anda berpotensi untuk menghasilkan hasil penulisan dan paling menarik ianya bakal menjana wang buat anda. Jika anda ingin mengetahui bagaimana anda boleh melakukannya seperti yang telah dilakukan oleh mereka yang telah berjaya, maka saya ingin tunjukkan sesuatu pada anda. 

Penulisan sememangnya mampu membina nama serta kekayaan dengan segera namun anda perlu tahu bagaimana untuk melakukannya dengan cara yang betul.







Rabu, 7 Februari 2018

Keajaiban Bersedekah




Dalam kehidupan seharian , kita seringkali dipertemukan dengan pelbagai dugaan, cabaran, dan cemuhan, kadangkala ada juga hinaan serta bala bencana yang menimpa. Tahukah Anda? Bersedekah itu boleh menghalang bencana dan bala... dan sedekah itu juga, berupaya memadamkan api neraka.

Ebook ini membicarakan tentang kelebihan bersedekah serta bagaimana orang yang suka bersedekah, boleh menjadi kaya dan melimpah-ruah rezekinya. Ia turut memuatkan kisah tentang seorang manusia biasa yang merupakan orang Melayu terkaya di Malaysia, menyumbangkan lebih 400 Juta untuk pembangunan insan di sekelilingnya sebagai sedekah.








Panduan Belajar Berenang Gaya Breaststroke



Tidak dinafikan, cara terbaik untuk belajar berenang adalah dengan mempelajarinya secara praktikal. Tetapi, seringkali yang menjadi masalah, anda tidak tahu tentang teknik sebenar bagaimana untuk berenang.

Jadi, mahu atau tidak, anda terpaksa cuba-cuba sendiri dan berenanglah anda secara hentam keromo sahaja... bila ditanya.. "Buat apa tu?".. "Saje je suka-suka main air"... . sedangkan, niat dihati mahu belajar berenang.

Sebenanrnya, untuk pandai berenang, ada perkara-perkara asas yang perlu anda ketahui. Antaranya adalah seperti kaedah kawalan pernafasan, body streamline, kaedah menendang dan menolak air dan sebagainya. Kemahiran berenang, adalah satu kemahiran yang perlu dipelajari dengan tertib. Maksudnya, ada teknik-tekniknya yang perlu dipelajari. Ia bukanlah sesuatu yang "natural".. dimana, anda masuk-masuk sahaja dalam kolam, terus pandai berenang seperti ikan.

Jadi, usah buang masa lagi.. dapatkan ebook ini segara dan mulalah belajar berenang!









Cipta Sekali ... Untung Berkali-kali


Dalam produk power, betapa pentingnya dalam membuat perancangan sesuatu pembangunan produk. Ia dapat mengelakkan kita membuat sesuatu yang sia-sia.

Dengan perancangan yang teliti, anda akan mendapat keputusan yang terbaik. Dalam segi jualan produk digital, pastinya ia akan menghasilkan jualan yang tinggi.


Sebabnya cukup mudah, kita buat apa yang pasaran mahu. Bukan apa yang kita mahu.








Selasa, 6 Februari 2018

Buat Duit RM100-RM500 Sehari Di Internet!



Adakah anda sedang mencari peluang untuk buat duit tambahan dengan bisnes di internet, namun masih tidak jelas apa langkah pertama yang anda perlu lakukan?

Sekiranya anda menghadapi kesukaran untuk memilih dan memulakan bisnes internet anda, saya ingin katakan, anda kini berada di tempat yang betul.

Saya akan tunjukkan cara paling mudah untuk anda memulakan bisnes internet anda, yang mana anda boleh bermula walaupun anda tiada produk lagi.






Isnin, 5 Februari 2018

Tukar Call Jadi Cash





Panduan khas jika anda dalam perniagaan berasaskan servis, dan banyak menggunakan perbualan telefon untuk close client.

Banyak panduan marketing hanya untuk produk. Tapi untuk servis? 

Jarang nak jumpa. Ini penyelesaiannya.

Jika anda seorang perunding takaful, wealth advisor, atau apa saja bidang servis yang lain, ini panduan terbaik.





Sabtu, 3 Februari 2018

Cara Close Sale Dalam 6 Langkah Mudah


Jika anda sudah berjaya menarik prospek, tapi susah nak close mereka...... ini panduan paling tepat.

Ia terdiri dari siri audio yang diterangkan dengan jelas langkah-langkah untuk close sale.





Jumaat, 2 Februari 2018

Mini EBOOK FB Marketing Untuk Newbie



Berikut adalah senarai mini ebook yang pembeli akan terima.
  • 3 Strategi Berkesan - Beriklan di Facebook Ads
  • 4 Cara - Untuk kenali pelanggan di Facebook Ads
  • 5 Cara menulis ayat Headline di gambar Facebook Ads
  • 5 Panduan - Mencipta kempen pengiklanan Facebook Ads yang berjaya
  • 5 Perkara Asas Sebelum Beriklan Di Facebook Ads (Bahagian 1)
  • 5 Perkara Asas Sebelum Beriklan Di Facebook Ads (Bahagian 2)
  • 6 Tips meningkatkan bilangan klik iklan Facebook Ads anda
  • 7 Cara - Buat duit PANTAS dengan Facebook Ads
  • 7 Sebab - Kenapa perlu gunakan Facebook Ads mulai hari ini
  • 9 Ciri - Kesan iklan Facebook Ads anda baik ataupun tidak
  • 10 Jenis Objektif Pengiklanan Facebook Ads
  • 11 Tip - Hasilkan iklan Facebook Ads yang berkualiti tinggi
  • Bagaimana buat pelanggan percaya dengan jenama bisnes kita
  • Bagaimana gandakan jualan melalui Facebook Ads
  • Bagaimana mahu membanyakkan orang melihat iklan Facebook Ads kita
  • Bagaimana mahu mendapatkan kos iklan Facebook Ads yang murah
  • Bagaimana mengawal bajet Facebook Ads supaya tidak melabur dengan banyak (Bahagian 1)
  • Bagaimana mengawal bajet Facebook Ads supaya tidak melabur dengan banyak (Bahagian 2)
  • Bagaimana mengawal bajet Facebook Ads supaya tidak melabur dengan banyak (Bahagian 3)
  • Bagaimana mengurangkan duit kita hangus terbakar semasa membuat Facebook Ads
  • Bagaimana Menulis Ayat Iklan Yang Menjual Di Facebook Ads (Siri 1)
  • Bagaimana Menulis Ayat Iklan Yang Menjual Di Facebook Ads (Siri 2)
  • Bagaimana Menulis Ayat Iklan Yang Menjual Di Facebook Ads (Siri 3)


tawaran ini adalah terhad









Khamis, 1 Februari 2018

Cara Update Status Untuk Menjual




Pemasaran secara "mulut-ke-mulut" bukan satu benda baru. Tapi sekarang, dengan media sosial, ia diberi nafas baru.

Malangnya tak ramai orang tahu tentang asas jualan mulut-ke-mulut di media sosial. Sesetengah orang panggil benda ni 'viral marketing'.

Masalahnya, sekadar post status membuta tuli takkan ada hasil yang memuaskan.

Kita perlu tahu, struktur ayat yang kita nak post.
Kita perlu tahu, cara nak galakkan post tu tersebar lebih cepat.
Kita perlu tahu, cara nak susun 'friend list' supaya viral lebih laju.


FB boleh jadi senjata jualan yang 'viral'. Tapi hanya jika asasnya betul.  Ia boleh jadi milik anda dengan syarat mudah ... Dengan cara share 


Ini cara untuk dapatkan manfaat MAKSIMUM dari ebook best seller ini.
  • Doakan ebook ni akan beri manfaat kepada diri anda sendiri
  • Niatkan supaya ebook ini memberi manfaat kepada orang lain
  • Share post ni - ambil masa 1 saat saja
  • Download ebook serta merta di sini