Isnin, 30 Januari 2017

Susu badan anda merudum???



"ADOOIII....DAH MAKAN MACAM2 TAPI BERAT BADAN YANG NAIK. SUSU BADAN TAK NAIK2.TAPI LEPAS FOLLOW EBOOK 1 HARI SAYA DPT 40 OZ!!!!"

Haa... rase tertepek dekat muke sendiri bile baca headline kat atas??

Ye lah.. niat dihati nak usaha banyakkan susu... tu yang makan macam2... tapi masalahnye.. susu x naik2.. badan yang mencanak naik... husband pon dh tergur sebab badan dah tak sama mcm baru2 kawen...konpius mane satu isteri mane satu peti ais.... 

oh, TIDAK!!!!!

strees pale otak dah x tau nak buat mcm mana???

Ok2.. jgn stress2 mommies.. nanti susu x keluar...Mommies nak x.. kalau saya tunjukkan cara tambah susu badan tapi body maintain slim melim... Makan biasa2 je tapi susu meriah melimpah ruah... haa... cenggitu sekali...

suami pon happy je tgk mommies... kan bahgia.. pergi keje pon x stress2...BONUS, mommies siap dapat jimatkan duit lagi tau....






Catat Ulasan