Isnin, 13 Mac 2017

Apa Misterinya FB Ads Ni...?



Pernah dengar FB Ads? .... Pernah buat?

Entah kenapa ramai yang taksub dengan FB Ads. Sanggup berhabis semata-mata nak belajar advance FB Ads...

Apa yang rahsia sangat FB Ads ni?

Semakin banyak kita baca, praktis dan fahami FB Ads ni makin kita dekati satu kesimpulan. 

"FB Ads is just a matter of tools..."

Ianya hanya satu tool yang agak teknikal namun sesiapa saja boleh belajar dan menguasainya.

Namun, yang jadi misteri adalah bagaimana satu ilmu dan tools yang sama tapi beri output yang berbeza kepada pengamalnya?

Pokoknya kita kena faham asasnya, barulah boleh mencorak taktik dan strategi untuk memanipulasinya.

Ada yang jana berjuta dengan apply ilmu advance FB Ads. Malah ada juga yang jana income lebat hanya dengan semudah teknik boost post.

Ya, nak menguasai FB Ads bukan ambik masa sehari dua. Kadang-kadang bakar duit jugak. Daripada korang terus-terusan bakar duit, baik mulakan dengan teknik yang simple tapi power ni. Tak perlu masuk ads manager pun.


Download saja tak guna. Pastikan anda baca dan terus buat!





Catat Ulasan