Selasa, 15 Mei 2018

Panduan Canvas ads



Ini antara 5 kelebihan menggunakan iklan jenis Canvas:
  • Anda boleh pilih untuk hanya bayar bila orang klik dan baca Canvas anda (anda tak perlu bayar kalau orang klik Like, Comment atau Share)
  • Kos iklan jenis ini biasanya lebih murah berbanding iklan jenis Engagement yang guna gambar atau multiple image
  • Dalam satu Canvas ini, anda boleh masukkan gambar, tulisan dan juga video sekali gus (boleh jadi macam website / sales page yang simple)
  • Facebook tak strict dengan content yang anda guna dalam Canvas (jadi perkataan yang biasanya sensitif serta gambar yang banyak tulisan macam screenshot Whatsapp boleh digunakan dengan bahagia)
  • Bila orang dah klik masuk ke Canvas anda, anda boleh buat iklan jenis Retargeting untuk follow mereka sampai mereka terpaksa beli!

Amacam? Menarik Kan Kalau Anda Reti Buat Iklan Jenis Canvas!






Isnin, 14 Mei 2018

Bagaimana Jerung Yang Tiada Follower Banyak Di Instagram



Panduan ini sangat sesuai untuk golongan
  • Mereka yang BARU tentang pemasaran instagram
  • OWNER,STOKIS ATAU AGEN yang jualan suam dan nak roketkan JUALAN
  • Yang nak KEMBANGKAN DAN MENDOMINASI bisnes mereka di instagram





Ahad, 13 Mei 2018

Buat Copywriting FB dengan pantas



Biasa jual produuk melalui FB?

Tak ada idea nak buat copywriting?

Boleh tengok video di page INI untuk pelajari cara mudah create FB copywriting.

Tegok tau!


Perlukan Facebook Automasi Lifetime?




Penat membeli pelbagai software untuk naikkan sales di Facebook anda?


13 tools automasi untuk pemasaran Facebook dalam satu dashboard





Headline Generator untuk para usahawan !



Anda seorang usahawan? Online atau ofline?
Selalu stuck nak buat ayat power?

Nah, guna software Headline Generator ni.
Dengan hanya 2 langkah, anda dapat hasilkan,
bukan satu, tetapi 41 buah AYAT POWER !









Sabtu, 12 Mei 2018

Nak Perbaiki Copywriting Anda?






Adakah anda rasa nak improve skill copywriting anda, tapi takde bajet nak pergi kelas mahal-mahal? 

Kalau ya, mungkin ini yang anda sedang cari-cari copywriting power





RM5 Angka Sebulan Dengan Bisnes Cenderahati



Panduan yang saya nak syorkan ini panduan yang confirm boleh buat duit dari rumah. Panduan saya maksudkan adalah panduan Bisnes Cenderahati.






Confirm ke boleh buat duit?

memang confirm kalau anda take action. Dah dapat rahsia dan lubuk ni, buat jer... saya berani jamin confirm leh buat duit dan buat dari rumah jer.. modal??? takyah pikir sangat. Dalam panduan ni dah citer semua benda tu.

Bertindak sekarang!