Ahad, 25 Jun 2017

Anak anda Masih Sekolah Rendah?



Berikut adalah katakunci penting dalam Matematik peringkat rendah yang WAJIB anak puan tahu..
.
TAMBAH (+)
  • Cari jumlah
  • Terima/ dapat
  • Lebih banyak
  • Lebih besar/ daripada
  • Hasil tambah/ bertambah
  • Kesemuanya/ semua sekali
  • Selepas/ lambat/ kemudian

TOLAK (-)
  • Beza
  • Selisih
  • Kurang daripada
  • Lebih kecil
  • Dibuang / dikeluarkan
  • Beri kepada
  • Menggunakan
  • Baki
  • Yang masih ada
  • Sebelum

DARAB(X)
  • Darab 
  • Kali
  • Daripada (pecahan / peratus)
  • Jumlah bagi sesuatu bilangan
  • Jumlah kesemuanya
  • Luas (panjang x lebar)
  • Isipadu = (panjang x lebar x tinggi)
  • Hasil darab

BAHAGI (÷) 
  • Bahagi 
  • Hasil bahagi
  • Kongsi bersama
  • Baki dari operasi bahagi
  • Diagihkan sama rata
  • Dipotong sama rata
  • Purata
Belajar sesuatu? Dapatkan lebih banyak tips-tips percuma Matematik dan koleksi soalan-soalan percubaan yang lepas-lepas beserta skema jawapan lengkap disini







Rabu, 21 Jun 2017

Tak sampai 1 jam website dah siap..terbaik!!



JomBiz! Web Builder adalah platform untuk membina laman web semudah ABC. Sesuai untuk sesiapa sahaja yang ingin mencipta laman web sama ada untuk personal, syarikat atau perniagaan.







Isnin, 19 Jun 2017

Anda Mampu Lakukan Pemasaran Online Tanpa Perlu Buang Duit


Perasaan takut nak spend duit banyak untuk marketing tue adalah normal...saya pun kadang-kadang hadapi masalah yang sama.

Sebenarnya... kat luar tue ada banyak tools marketing yang percuma... cuma ramai yang simpan sendiri je. Menarikya ... ramai otai pun cuma gunakan tools yang free nie je pun...

Ada satu panduan nie share tools free yang anda boleh apply untuk buat marketing anda. Serius... tools ini boleh jimatkan bagen anda berkali ganda. Mungkin anda tidak percaya..














Bisnes Affiliate FB Firesale Raya 2017


Oh ya, saya ada berita gembira untuk anda. Cikgu saya atau otai Internet Marketer iaitu Cikgu Hafis ada buat kombo sales kepada anda yang giat berbisnes di FB.

Cikgu Hafis ada sediakan panduan panduan yang kemas dan terbukti dapat membantu beliau dan student student beliau "buat pitis" di media FB.

So, sekarang beliau kongiskan pakej kombo kepada anda semua untuk dapatkan pakej kombo  RAYA2017 ini.

Jadi, saya sangat mencadangkan kepada anda semua untuk dapatkan panduan-panduan ini sebab ini kalilah harga GILA yang cikgu  offer kepada anda.


PERINGATAN!!!! 

HArga offer kombo ini hanya untuk 2 hari ini sahaja. MAklumlah lusa orang dah nak balik kampung berhari raya.


Dapatkan sekarang! Study rajin-rajin. Lepas raya jom kayuh buat duit raya lagi 😊







Ahad, 18 Jun 2017

Mampu Menjual Ribuan Produk Dalam Masa 1 hari



JomBiz! KitNiaga MultiMarket PREMIUM Package membolehkan anda menjual hingga ribuan produk sehari!
 
https://kit.jombiz.com/jombiz-kitniaga-multimarket.html&tracking=587ce822372ba
 
 
 
 

Isnin, 12 Jun 2017

I’M A BACKPACKER: UNITED KINGDOM



Panduan dan tip di dalam buku ini tidak akan menjadikan 'nikmat' backpacker itu berkurangan, malah ia menambah jauhnya perjalanan, dan memberi sensasi tambahan kepada anda sebagai backpacker