Jumaat, 23 November 2018

Rahsia Otai Internet Marketing Buat Pendapatan Pasif Setiap Bulan



Antara business model monthly dan yearly subscription yang makin ramai orang buat sekarang ni.
  1. Business gym
  2. Tusyen online/offline
  3. Software(paling banyak)
  4. Servis mesin pisau cukur( Dollarshaveclub)
  5. Majalah online/offline

Panduan recurring business ni fokus untuk membuka minda anda dan melihat peluang dalam bisnes berkonsepkan seperti ini.

Sekiranya anda sudah mempunyai bisnes tetapi ingin merancang untuk membina bisnes baru dengan modal yang rendah.

Panduan recurring business boleh bantu untuk anda belajar bagaimana untuk merancang dan membina bisnes recurring dengan bersistem.

Semua orang layak untuk belajar bagaimana membina bisnes model seperti ini. Kerana panduan ini sedang dibuka dengan harga sangat murah. 








FORMULA SIFU FB ADS



Ramai orang belum sedar, untuk memajukan sesuatu perniagaan.. kita tak perlu belajar terlalu banyak ilmu-ilmu baru. Ini kerana kita akan pening dan tak tahu ilmu mana yang paling diperlukan dalam perniagaan kita.

Cara yang betul adalah cari ilmu yang kita sangat perlukan dulu, kemudian belajar.. hadam dan praktikkan ilmu tersebut sampai jadi. Jangan buat sesuatu kerja itu separuh jalan, habiskan kerja tersebut sampai jadi!

Apa yang dikongsikan dalam buku ini bukan ditulis suka-suka sahaja. Ada tujuannya!

Tujuannya adalah untuk memberikan panduan dan laluan yang betul kepada para usahawan untuk mula dan kembangkan perniagaan mereka di Facebook.





Kuasai Pemasaran Facebook






Khamis, 22 November 2018

Sesuai untuk anak anda agar ilmu Al-Qurannya lebih mantap.


Agak-agaknya berapa ramai di antara kita ada simptom-simptom seperti TAKUT, TAK INGAT, MALU, TAK PANDAI, CEPAT LUPA, TAK GAHAM dan macam2 lagi bila nak belajar tajwid?

Dalam Tajwid Aman Hatiku ini akan membantu anda membaca Al Quran dengan hati yang aman dan tidak dibelenggu perasaan2 seperti dinyatakan diatas






Rabu, 21 November 2018

FOKUS Dan KONSISTEN



FOKUS dan KONSISTEN adalah dua faktor utama penentu kejayaan sesuatu bisnes.

Ramai orang faham perkara ini tetapi tidak mampu untuk konsisten. Fokus sekejap sahaja lepas tu dah tak konsisten. Kenapa ini berlaku???

Salah satu sebabnya adalah kerana anda mempunyai pelbagai komitmen lain dan ini menyebabkan sukar untuk fokus apatah lagi untuk konsisten!





" Matlamat utama panduan ini dihasilkan adalah untuk menunjukkan kaedah yg betul bagaimana anda boleh AUTOMASI BISNES di Internet tanpa perlu keluarkan kos yang tinggi, bebas masa, boleh diuruskan hanya dari rumah dan semestinya dapat gandakan keuntungan! Saya tidak hanya mengajar cara untuk automasi sahaja, sebaliknya saya juga tunjukkan cara membina perniagaan online yang sebenar! "

Semoga dengan terhasilnya panduan digital ini dapat membantu lebih ramai usahawan dalam bisnes Internet. InsyaAllah

Selasa, 20 November 2018

Domain n Hosting CPanel Mampu Milik

Anda masih belum miliki Domain dan Hosting?


Tahukah anda dua perkara ini adalah sangat penting dan merupakan tapak utama bisnes Internet?

Dengan adanya domain dan hosting, anda boleh lakukan bermacam-macam bisnes Internet sama ada nak jual produk sendiri, produk Affiliate atau produk Dropship. Nak buat blog, ecommerce, web korporat, minisite dll lebih mudah apabila anda mempunyai hosting Cpanel. 

Usah terlalu bergantung kepada platform percuma semata-mata....miliki tapak bisnes sendiri agar bisnes Internet anda kekal lama, lebih dikenali dan sentiasa evergreen.




Rahsia Pemasaran Affiliate



Bagaimana Seorang Yang BUKAN Otai Affiliate Memanipulasikan Google Adwords Dan Menjana WANG BESAR Dari Affiliate! Semuanya Bermula Dihadapan PC Beliau Beberapa Tahun Lalu...





Ebook Seni Adwords ini merupakan panduan Google Adwords . Ia lebih sesuai untuk mereka yang telah mempunyai akaun Google Adwords.

Di dalam ebook ini, anda akan diterangkan dengan:
  • Seni Memilih Produk Affiliate
  • Seni Memilih Laman Web Yang Menjual
  • Seni Pemasaran Pay Per Click
  • Seni Mengkaji Katakunci
  • Seni Mengkaji Pesaing
  • Seni Menulis Ayat Iklan PPC.
  • Seni Memilih Keyword
  • Seni Setting Iklan Adwords
  • Seni Mengatakan Jangan
  • Seni Menyelesaikan Masalah

Dengan panduan ini, anda boleh mengelak daripada melakukan kesalahan yang mungkin merugikan anda dalam pengiklanan di Google Adwords.