Selasa, 25 April 2017

Reveal Funnel Case Study




Sifu Oswald Justin buat case study pasal affiliate marketing melalui facebook. Ramai orang sudah pun mempunyai panduan Affiliate Marketing. 

Tapi selalunya ramai yang tidak ambil tindakan untuk buat sampai jadi. Banyak sebab kenapa ramai yang tidak ambil tindakan. Salah satunya ialah panduan yang ada tidak dilengkapi dengan contoh dan langkah-langkah yang perlu diambil. 

Dalam ni Oswald Justin akan tunjukkan satu persatu daripada pemilihan niche sampai lah kepada proses jualan. Ini adalah case study. Bukan sekadar panduan, jadi Oswald Justin akan tunjukkan dan dedahkan semua niche yang dia pernah buat dan berjaya memperolehi jualan. 

Apa yang diterangkan di dalam ebook adalah satu proses yang terbukti berkesan dan masih digunakan sehingga kini. 




Isnin, 24 April 2017

Keliru Pilih Bisnes?


Ramai orang sangka bisnes ni hanya jual produk dropship atau tudung yang hanya untung RM20 - RM30 sahaja. Pendapat saya, persaingannya terlalu banyak!

Malah saya rasa sekarang lebih ramai orang jual tudung berbanding orang yang beli tudung! Bisnes sebenarnya lebih luas, dan peluangnya amat besar.

Dalam ebook 27 Idea Bisnes Yang Kalis Ekonomi Gawat, ia sarankan jenis-jenis bisnes yang untung antara RM200 hingga RM1,200 bagi setiap pembelian.

Sekiranya anda masih ada kerja hakiki, anda tidak akan ada banyak masa untuk buat bisnes. Jadi anda perlukan bisnes yang untung besar.

Kebanyakan idea bisnes yang disediakan di sini tak perlu modal permulaan. Hanya perlu pandai marketing saja. Marketing adalah sesuatu yang anda boleh belajar.





Jualan Ebook Income 4 Angka





DOWNLOAD Case Study Sebenar Bagaimana beliau Hasilkan Profit 4 angka Dalam Masa 4 Hari. Tanpa sebarang kos promosi!!





Ahad, 23 April 2017

Roketkan Jualan Anda Sekarang









Bina Video Landing Page Dengan Beberapa Klik


Ramai peniaga online tidak cukup tools untuk lakukan marketing dengan cara yang betul. Mereka hanya tahu iklan di wall FB, di Insta.

Teknik kat atas tue dah LAPUK!


BAGAIMANA MARKETING ANDA BOLEH JADI LEBIH MENARIK DENGAN MUDAH?

Terdapat beberapa strategi yang anda boleh gunakan untuk dapat lebih banyak sales:
  • Guna landing page yang cantik dan mudah faham
  • Guna video promosi supaya orang lebih mudah faham
  • Guna urgency dan countdown timer untuk buat prospek bertindak segera
  • Kumpul database prospek dengan berikan hadiah menarik

Untuk lakukan semua aktiviti tersebut, ianya memerlukan kos yang tinggi & kemahiran khas untuk bine website, bina offer page dan sebagainya.

Jangan risau, satu software nie untuk anda hasilkan kempen marketing yang menarik dengan mudah.







#1 Giveaway by The Aaisy



Minah Comel... Matanya Rabun
Jom Join DI SINI

Video 4 Ilmu Pendinding Hartanah



MELABUR MEMANG BOLEH MENCIPTA KEKAYAAN DAN KEMEWAHAN TETAPI ADAKAH ANDA TAHU BAHAWA SUDAH ADA YANG TERPERANGKAP DENGAN JERAT HARTANAH??