Pengikut

Rabu, 22 Mac 2017

Apa itu surat perjanjian





Surat ini merupakan surat rasmi.

Panduan menulis surat perjanjian dalam Bahasa Melayu. Disertakan sekali Template dalam Microsoft Word dan mudah di edit semula.


























Buat Duit USD Dengan Google Adsense


Sebuah ebook panduan Google Adsense yang patut dimiliki, bukan setakat oleh blogger, tetapi juga pada sesiapa juga yang nak merasai betapa bestnya dapat pendapatan dalam USD dengan cara termudah!!

Dengan adanya akaun Adsense, seorang blogger boleh letakkan kod iklan Adsense di mana-masa sahaja blog atau laman web miliknya. Blogger tersebut akan dapat menjana income menerusi setiap klik Adsense, dan juga setiap kali iklan itu dipaparkan. 






DENGAN TEKNIK SIMPLE NI, BOLEH CLOSE SALE BESAR-BESAR...


Kadangkala kita selalu kejar teknik yang advance untuk buat sales. Dan selalunya teknik tu terlalu teknikal dan belum sesuai untuk orang baru...

Khusus untuk anda yang buat sale di FB, sebenarnya ada satu teknik yang mudah dan boleh terus apply untuk tingkatkan sales. Ramai owner dan agen produk juga gunakan teknik ni saja...

Kalau teknik se'simple' ni pun tak terbuat, apakan lagi yang advance tu. Kalau benar anda masih zero dalam pemasaran FB dan nak bermula dengan betul dan rendah risiko, saya yakin panduan ini sesuai untuk anda.






Panduan Dan Teknik Dekorasi Bajet



Tapi Pernahkah Anda Mengalami Cabaran Lain Seperti.. Rumah yang mempunyai ruang yang sempit. 


Anda perlukan inspirasi ....77 inspirasi dekorasi cara jimat . Anda cuma pilih sahaja. Hendak praktikkan kesemuanya pun boleh. 





Selasa, 21 Mac 2017

Panduan Bisnes Burger



Zaman sekarang, zaman yang agak ‘menekan’ jiwa dan raga anda. Mana taknya, dengan isi-isu ekonomi semasa yang makin hari makin menjadi-jadi. Tentu anda sendiri dah mula ‘naik muak’ dengan berita-berita terkini yang terpampang di dada-dada akhbar dan kaca TV mengenai kos sara hidup yang kian meningkat.

Atau mungkin juga anda dikalangan mereka yang memang sudah mempunyai simpanan tapi tak tahu bagaimana ingin kembangkannya agar anda mampu membina sumber pendapatan tambahan supaya tidak melarat hidup anda di masa hadapan.

Anda tercari-cari bagaimana ingin menambah pendapatan secara sampingan yang boleh anda bina sebagai aset masa hadapan untuk keluarga tersayang anda. Anda pun tak ada idea nak mulakan perniagaan apa yang sesuai dengan situasi anda yang sibuk dan tidak punyai banyak masa.

Baiklah, mari sini saya berkongsi jalan penyelesaianya ...

Inilah salah-satu perniagaan yang tidak memerlukan modal besar, tak memerlukan kepakaran yang tinggi serta tidak akan mengganggu waktu bekerja sepenuh-masa anda jika anda seorang pekerja makan gaji di sektor Kerajaan atau Swasta.





Tips Menjana Jutaan Ringgit


e Book untuk bakal usahawan, pendiri perniagaan, designers dan pelajar! Dikupas dengan santai berdasarkan perkembangan terkini jenama-jenama di Malaysia dan antarabangsa




Anda Serius Nak  Letupkan Sales Anda?



First sekali saya nak tanya Korang. Adakah anda seorang usahawan online yang masih lagi merangkak untuk dapatkan jualan di Facebook?


Yang saya maksudkan ni especially kalau anda jual produk fizikal melalui Facebook.


Jadi, kalau jawapan anda YA, saya nak anda baca dulu tentang ini: