Rabu, 20 September 2017

Nak Akses OS Lifetime?


Pakej lifetime akan memudahkan urusan bisnes. Tak perlu lagi fikirkan mengenai kos bulanan, bayar satu harga kemudian fokus pada marketing sahaja untuk naikkan sales.




Isnin, 18 September 2017

Bisnes anda kelaut???



Bukan sebab tak pandai buat bisnes tapi sebab otak dah tepu..

Tepu sebab banyak pergi seminar.
Orang pergi seminar kewangan awak pun nak pergi seminar kewangan.
Orang pergi seminar strategi marketing awak pun nak pergi sama.


Sudahnya minggu pertama sahaja semangat..
Hari-hari yang lain??ke lauttt....

Duit dah banyak perabih!!!
Tapi bisnes masih tak jugak jalan-jalan lagi...

Pasaipa pa...(tepuk dahi)

Menung sekejap...

Segala datuk seminar,kelas bengkel pemasaran sana sini semua aku dah pergi..TAPI BISNES MASIH LAGI KE LAUT?

MASIH SUSAH BERKEMBANG?

Anda mungkin dah banyak ilmu tentang pemasaran

TAPI SAYANG...bila konsep asal bisnes tu anda masih TAK KUAT!TAK KUKUH!
Maka apa sahaja yang anda buat semua tak kan menjadi..

Yes!!!trust me..

Jadi nak tak kalau saya share bagaimana anda boleh KUATKAN LAGI TIANG DAN TAPAK BISNES ANDA?





Ahad, 17 September 2017

Ebook Tips Jimat Elektrik


Ebook berilustrasi 20 muka surat ini membongkarkan rahsia bagaimana anda boleh menjimatkan pembayaran bil elektrik dengan mudah tanpa perlu gunakan alat jimat elektrik.

Hanya perlu ubah sedikit gaya hidup serta tahu secara khusus, alat elektrik yang anda gunakan





Panduan ini BUKAN UNTUK SEMUA ORANG.


Tapi jika anda sudah lama dalam industri perniagaan online, dah biasa main iklan ribu-ribu sehari, dah biasa main niche yang tinggi persaingan. Panduan ini bukan untuk anda.

Apa itu FB assasin?

Koleksi video tutorial yang menerangkan kaedah asas menjual di facebook dari mula pemilihan produk sampailah proses mendapatkan lead..

Panduan ini hanya untuk newbie atau yang tak pernah buat at least RM1000 di internet..






RAHSIA NIAGA DS VIDA






Jumaat, 15 September 2017

Headline Generator untuk para usahawan !


Anda seorang usahawan? Online atau ofline?
Selalu stuck nak buat ayat power?

Nah, guna software Headline Generator ni.
Dengan hanya 2 langkah, anda dapat hasilkan,
bukan satu, tetapi 41 buah AYAT POWER !