Isnin, 9 Januari 2017

Nak buat grafik design yang pantas tak?


Ya lah, kalau nak tunggu designer pro kena tengok juga;


  • que design dia. Kalau ramai yang tempah, anda kena tunggu giliran.

Tempah hari ni, terus nak dapat design tu memang susah sikit la. Lepas dah dapat, mesti anda nak buat sikit sebanyak perubahan, kena tunggu lagi.

Aduuhh!

Buat sendiri lah :)

Alamak, buat sendiri design tak cantik pulak. Buruk. Errkk!


Okeh, cuba tengok ni. Satu software untuk marketer yang nak design cepat. Diaorang dah compile template banner, header, timeline, infografik bla bla bla yang kita boleh terus edit TANPA PERLU Photoshop.

Cecuba tengok;







Catat Ulasan