Rabu, 13 Jun 2018

Masalah Bila Terlalu Moden


Kebelakangan ni, terlalu banyak apps muncul. Kalau buka di playstore tu, penuh dengan apps.

Terlalu banyak apps pun muncul masalah, cuba lihat situasi ni.

  • Bila kita bagi nombor wasap, prospek minta telegram
  • Bila kita bagi akaun fb, dia minta akaun instagram
  • Bila bagi produk A, dia tanya tentang produk B.

Jemmm~


Bila terlalu banyak apps zaman sekarang, ia membuatkan makin sukar untuk contact.

  • Orang pakai whatsapp tak pakai telegram,
  • Ornag pakai telegram tak pakai whatsapp,
  • Orang guna FB, dia guna instagram
  • Orang guna instagram, dia guna twitter

Tak ada keseragaman. Sekarang dah ada sistem yang mudahkan kerja kita sebagai peniaga. 
  • Dalam ni la semua chat apps
  • Dalam ni la semua akaun media sosial
  • Dalam ni la semua produk

Bagi je link special kita, terus prospek boleh pilih sendiri nak contact guna apps apa, nak follow akaun mana & nak beli produk apa.

Serius, sangat mudah kerja.

Infonya anda boleh lihat di sini





Catat Ulasan