Selasa, 14 Februari 2017

TIADA YANG ORDER! TIADA RESPON! ZERO PROFIT!


Geram tengok orang jual produk hot di Facebook. Banyak Komen dan pm nak beli produk tersebut.

Nak tahu produk yang anda jual ada permintaan atau tidak? Anda kena buat test market dulu.

Cara mudah untuk test market di Facebook ialah, anda hanya perlu letakkan gambar produk anda, kemudian rangka ayat promosi yang tak menampakkan sangat anda menjual (ayat kelihatan lebih kepada survey), kemudian postkan di wall fb anda dan group. Lihat berapa ramai orang respon dan berminat.

Jika dapat banyak respon dalam masa 24-48 jam maksudnya produk tu ada permintaan la tu..jadi anda boleh mula cari stok produk/penyedia dropship dan fokus betul2 promosikan produk tersebut.

Tak tahu buat macam mana?

Jom dapatkan ebook kajian 20 produk hot meletup di Facebook & cara mudah untuk promosikannya di FB.

Dah tersedia senarai 20 produk hot yang memang laris dan dapat banyak permintaan di FB.





Catat Ulasan