Rabu, 20 September 2017

Nak Akses OS Lifetime?


Pakej lifetime akan memudahkan urusan bisnes. Tak perlu lagi fikirkan mengenai kos bulanan, bayar satu harga kemudian fokus pada marketing sahaja untuk naikkan sales.




Isnin, 18 September 2017

Bisnes anda kelaut???



Bukan sebab tak pandai buat bisnes tapi sebab otak dah tepu..

Tepu sebab banyak pergi seminar.
Orang pergi seminar kewangan awak pun nak pergi seminar kewangan.
Orang pergi seminar strategi marketing awak pun nak pergi sama.


Sudahnya minggu pertama sahaja semangat..
Hari-hari yang lain??ke lauttt....

Duit dah banyak perabih!!!
Tapi bisnes masih tak jugak jalan-jalan lagi...

Pasaipa pa...(tepuk dahi)

Menung sekejap...

Segala datuk seminar,kelas bengkel pemasaran sana sini semua aku dah pergi..TAPI BISNES MASIH LAGI KE LAUT?

MASIH SUSAH BERKEMBANG?

Anda mungkin dah banyak ilmu tentang pemasaran

TAPI SAYANG...bila konsep asal bisnes tu anda masih TAK KUAT!TAK KUKUH!
Maka apa sahaja yang anda buat semua tak kan menjadi..

Yes!!!trust me..

Jadi nak tak kalau saya share bagaimana anda boleh KUATKAN LAGI TIANG DAN TAPAK BISNES ANDA?





Ahad, 17 September 2017

Ebook Tips Jimat Elektrik


Ebook berilustrasi 20 muka surat ini membongkarkan rahsia bagaimana anda boleh menjimatkan pembayaran bil elektrik dengan mudah tanpa perlu gunakan alat jimat elektrik.

Hanya perlu ubah sedikit gaya hidup serta tahu secara khusus, alat elektrik yang anda gunakan





Panduan ini BUKAN UNTUK SEMUA ORANG.


Tapi jika anda sudah lama dalam industri perniagaan online, dah biasa main iklan ribu-ribu sehari, dah biasa main niche yang tinggi persaingan. Panduan ini bukan untuk anda.

Apa itu FB assasin?

Koleksi video tutorial yang menerangkan kaedah asas menjual di facebook dari mula pemilihan produk sampailah proses mendapatkan lead..

Panduan ini hanya untuk newbie atau yang tak pernah buat at least RM1000 di internet..






RAHSIA NIAGA DS VIDA






Jumaat, 15 September 2017

Headline Generator untuk para usahawan !


Anda seorang usahawan? Online atau ofline?
Selalu stuck nak buat ayat power?

Nah, guna software Headline Generator ni.
Dengan hanya 2 langkah, anda dapat hasilkan,
bukan satu, tetapi 41 buah AYAT POWER !








Selasa, 12 September 2017

Tips zero cost marketing untuk bisnes


Tulis konten yang berguna kepada follower dan friend di Facebook anda. Konten ini mungkin dalam bentuk gambar, cerita dan info terkini. Apabila sesuatu tu bermanfaat, Maka senang nak diviralkan di facebook.

Jadi bila anda menjual di facebook profile atau page, reach iklan anda akan lebih tinggi. So, lebih banyak prospek yang berpotensi beli produk/bisnes anda.

Ok ada banyak lagi teknik dan strategi zero cost marketing yang saya boleh share. Kalau korang nak belajar lebih detail..Ini saya share satu link webinar video free tentang tu..

Jika korang praktikkan, insyaallah boleh gandakan sales bisnes anda, 









Selasa, 5 September 2017

RM5 Angka Sebulan Dengan Bisnes Cenderahati



Panduan yang saya nak syorkan ini panduan yang confirm boleh buat duit dari rumah. Panduan saya maksudkan adalah panduan Bisnes Cenderahati.





Confirm ke boleh buat duit?

memang confirm kalau anda take action. Dah dapat rahsia dan lubuk ni, buat jer... saya berani jamin confirm leh buat duit dan buat dari rumah jer.. modal??? takyah pikir sangat. Dalam panduan ni dah citer semua benda tu.

Bertindak sekarang!

Isnin, 4 September 2017

Bisnes Taufufah dan Air Soya Memang Menguntungkan...


Tahukah anda bisnes yang paling menguntungkan ialah bisnes taufufah dan air soya. Keuntungan yang bakal anda nikmati berlipat-lipat kali ganda.

Dengan kos kacang soya sekilo RM3.00, anda boleh menghasilkan lebih kurang 10 liter air soya. Wah keuntungan melebihi 30 kali ganda. Ini barulah dikatakan lumayan.

Jom pelajari membuat tuafufah yang  licin, enak dan juga air soya yang  sedap hanya di rahsiataufufah.com

Ya semuanya boleh dipelajari dalam Pakej Lengkap Rahsia Taufufah. Pakej ini turut mengajar anda ilmu-ilmu yang amat penting untuk anda survive dalam perniagaan air soya dan taufufah.

Strategi-strategi bisnes air soya dan taufufah juga didedahkan agar kejayaan anda lebih terjamin. Anda juga diajar mengira kos dengan tepat dan break even point. 






Jika anda masih bekerja, perniagaan ini boleh dilakukan secara sampingan. Ini juga persediaan jika anda dibuang kerja kelak. Pelajari sekarang agar anda lebih bersedia menghadapi apa jua rintangan di masa hadapan.

Bukan itu sahaja, anda turut diajar membuat pelbagai aneka jenis taufufah. Taufufah cendol, taufufah jagung koktel, taufufah krim karamel dan banyak lagi. Memang lazat menikmati pelbagai aneka taufufah.

Semoga pakej ini mampu memberi persediaan kepada anda menghadapi masa sukar.