Sabtu, 30 September 2017

Anda mampu tingkatkan jualan anda di FB Group


Tak kan setiap hari nak post ke ratusan FB Group secara manual? Kan lebih bagus kalau dapat autopost je ke group2 tu, yang penting iklan sentiasa running. Bagaimana caranya untuk buat autopost??

Tools AutoFB adalah solusi terbaik buat anda. Software web-base ini memudahkan anda menjadualkan posting iklan ke FB Group, Page dan juga Profil. Amat mudah digunakan oleh sesiapa sahaja kerana ia direka dengan ringkas bagi memudahkan pengguna fokus kepada kaedah pengiklanan FREE di FB terutama di FB Group.

Anda tidak perlu habiskan banyak masa untuk post iklan secara MANUAL ke group2 yg anda join. Dengan menggunakan software ini, ianya mampu meningkatkan jualan anda di FB group kerana segalanya berfungsi secara autopilot! Biarkan iklan kita running selamanya di FB Group secara auto!





AUTOMASI FACEBOOK HANYA DIHUJUNG JARI


Viralkan produk dan bisnes anda dengan mudah melalui fungsi hebat Posta PRO





JomBiz! Program KlinikJutawan






Khamis, 28 September 2017

Buat Duit USD dengan Dropship AliExpress


Adakah anda sedang mencari bisnes online yang mudah diuruskan, tidak perlu menyimpan produk dan tiada bayaran bulanan?

Bisnes online tanpa perlu menimpan stok dan menghantar kepada pelanggan. Apa yang anda perlukan hanyalah satu website untuk menjadi stor kepada kemua gambar dan maklumat produk yang anda jual. Pelawat masuk ke dalam website anda dan buat pembelian, anda berikan maklumat penghantaran kepada pembekal dan pembekal akan hantarkan terus produk tersebut kepada pembeli anda.

Bisnes ini dinamakan sebagai dropshipping.

Saya yakin anda sudah pasti tahu apa yang dimaksudkan dengan dropshipping. Secara mudahnya dropshipping adalah satu perniagaan yang mana penjual tidak mempunyai produk dalam simpanan. Anda hanya menguruskan pembelian dan serahkan urusan penghantaran kepada pembekal. Dari segi keuntungan pula, anda boleh meletakkan harga anda sendiri dan membuat bayaran bagi pihak pembeli pada harga yang sudah pembekal tetapkan.




Isnin, 25 September 2017

NAK 3 EBOOK FREE?

Semuanya FREE





  1. Ebook FB Ads Newbie
  2. Ebook Copywriting
  3. Ebook Sales Strategy



Selain dapat ebook free, anda juga boleh join program affiliate PPL. Kita bayar rm1 utk setiap kawan anda yg download ebook tersebut.

Wow syoknya!

Dapat ebook free + peluang buat duit dlm masa yg sama.

Formula Buat Duit Niche Kerjaya


Kerjaya graduan adalah golongan mereka yang ingin mencari jawatan dalam sektor kerajaan,

Fokus utama adalah mereka yang mendaftar SPA, biasanya SPA akan membuat panggilan menghadiri peperiksaan online

Calon yang dipanggil itulah yang saya namakan "LUBUK DUIT"

Kerana calon akan berusaha mencari rujukan untuk membuat persediaan




Strategi email marketing bukan lagi rahsia sebab ia adalah strategi "Paling Berkesan" jika tahu cara yang betul.

Koleksi Kertas Kerja Perniagaan Untuk Rujukan Anda






Jumaat, 22 September 2017

FOLLOWER INSTAGRAM ANDA SENDU ?


semua peniaga di instagram sedar bahawa follower yang ramai sangat2 penting untuk berniaga di intagram.tapi untuk menaikkan follower ianya bukan sesuatu perkara mudah.

boleh melecet jari jemari semata2 buat follow dan unfollow je...masa habis kat situ jer.

Masa bila nak buat sale?

Naikkan follower InstaShop Anda Mengikut NICHE SERENDAH RM1 SEHARI SELAMA SEBULAN..

Anda Tak Percaya?

Cer Tengol Link kat Bawah




Rabu, 20 September 2017

Nak Akses OS Lifetime?


Pakej lifetime akan memudahkan urusan bisnes. Tak perlu lagi fikirkan mengenai kos bulanan, bayar satu harga kemudian fokus pada marketing sahaja untuk naikkan sales.




Isnin, 18 September 2017

Bisnes anda kelaut???



Bukan sebab tak pandai buat bisnes tapi sebab otak dah tepu..

Tepu sebab banyak pergi seminar.
Orang pergi seminar kewangan awak pun nak pergi seminar kewangan.
Orang pergi seminar strategi marketing awak pun nak pergi sama.


Sudahnya minggu pertama sahaja semangat..
Hari-hari yang lain??ke lauttt....

Duit dah banyak perabih!!!
Tapi bisnes masih tak jugak jalan-jalan lagi...

Pasaipa pa...(tepuk dahi)

Menung sekejap...

Segala datuk seminar,kelas bengkel pemasaran sana sini semua aku dah pergi..TAPI BISNES MASIH LAGI KE LAUT?

MASIH SUSAH BERKEMBANG?

Anda mungkin dah banyak ilmu tentang pemasaran

TAPI SAYANG...bila konsep asal bisnes tu anda masih TAK KUAT!TAK KUKUH!
Maka apa sahaja yang anda buat semua tak kan menjadi..

Yes!!!trust me..

Jadi nak tak kalau saya share bagaimana anda boleh KUATKAN LAGI TIANG DAN TAPAK BISNES ANDA?





Ahad, 17 September 2017

Ebook Tips Jimat Elektrik


Ebook berilustrasi 20 muka surat ini membongkarkan rahsia bagaimana anda boleh menjimatkan pembayaran bil elektrik dengan mudah tanpa perlu gunakan alat jimat elektrik.

Hanya perlu ubah sedikit gaya hidup serta tahu secara khusus, alat elektrik yang anda gunakan





Panduan ini BUKAN UNTUK SEMUA ORANG.


Tapi jika anda sudah lama dalam industri perniagaan online, dah biasa main iklan ribu-ribu sehari, dah biasa main niche yang tinggi persaingan. Panduan ini bukan untuk anda.

Apa itu FB assasin?

Koleksi video tutorial yang menerangkan kaedah asas menjual di facebook dari mula pemilihan produk sampailah proses mendapatkan lead..

Panduan ini hanya untuk newbie atau yang tak pernah buat at least RM1000 di internet..






RAHSIA NIAGA DS VIDA






Isnin, 4 September 2017

Bisnes Taufufah dan Air Soya Memang Menguntungkan...


Tahukah anda bisnes yang paling menguntungkan ialah bisnes taufufah dan air soya. Keuntungan yang bakal anda nikmati berlipat-lipat kali ganda.

Dengan kos kacang soya sekilo RM3.00, anda boleh menghasilkan lebih kurang 10 liter air soya. Wah keuntungan melebihi 30 kali ganda. Ini barulah dikatakan lumayan.

Jom pelajari membuat tuafufah yang  licin, enak dan juga air soya yang  sedap hanya di rahsiataufufah.com

Ya semuanya boleh dipelajari dalam Pakej Lengkap Rahsia Taufufah. Pakej ini turut mengajar anda ilmu-ilmu yang amat penting untuk anda survive dalam perniagaan air soya dan taufufah.

Strategi-strategi bisnes air soya dan taufufah juga didedahkan agar kejayaan anda lebih terjamin. Anda juga diajar mengira kos dengan tepat dan break even point. 






Jika anda masih bekerja, perniagaan ini boleh dilakukan secara sampingan. Ini juga persediaan jika anda dibuang kerja kelak. Pelajari sekarang agar anda lebih bersedia menghadapi apa jua rintangan di masa hadapan.

Bukan itu sahaja, anda turut diajar membuat pelbagai aneka jenis taufufah. Taufufah cendol, taufufah jagung koktel, taufufah krim karamel dan banyak lagi. Memang lazat menikmati pelbagai aneka taufufah.

Semoga pakej ini mampu memberi persediaan kepada anda menghadapi masa sukar.