Khamis, 27 Julai 2017

Anda Tahu Bagaimana Melabur Dengan Emas?


Baiklah, hari ni saya nak share dengan anda pelaburan emas! Yang pastinya saya akan kongsikan kepada anda strategi dan teknik yang mampu buat anda berkata WOW!

Saya akan tunjukkan dan bantu anda macam mana nak buat Duit dengan emas dalam masa beberapa hari sahaja.


Siapa yang nak buat untung dan buat duit..?

Semua nak rasa kan!

Tapi macam mana nak buat duit dengan emas tu? Meh sini nak cerita sikit ..

Ada 3 LANGKAH yang anda WAJIB lalui iaitu;
  1. Anda kena ada target berapa banyak keuntungan yang anda ingin perolehi atau capai.
  2. Anda kena ada perancangan tentang bagaimana anda ingin capai target anda tadi.
  3. Anda kena masuk baca panduan tentang strategi bina kekayaan dengan emas.

Haa.. Macam mana?? Nak buat duit dengan emas tak dalam masa 2-3 bulan ni??




Kalau nak, cepat-cepat baca di link ni 





Cipta Invois Secara Online Semudah ABC






Isnin, 24 Julai 2017

Khas untuk peniaga di Facebook yang mempunyai masalah buat sales…


Nak bagitahu, rakan saya, Iffat salleh aka Cikgu pemasaran baru launch produk terbaru dia hari ni, CP caster.

Software ni boleh bantu anda buat video live di FB dan youtube walaupun bukan tengah live. Nak tahu lebih lanjut boleh lihat terus DI SINI.




Sabtu, 22 Julai 2017

Sudah berusia tapi tidak tahu mengaji?


Nak Tunggu Sampai Bila Lagi Nak Belajar Mengaji?

Sebenarnya di kalangan kita dah lupa macam mana nak ngaji ... itu belum lagi tentang tajwidnya....

Yes .... kalau masa zaman sekolah memang kita rajin mengaji tapi bila dah masuk alam pekerjaan .. sikit demi sedikit ... kita dah lalai .... nak baca alquran pun jadi malas ... lama kelamaan ... penguasaan baca alquran pun dah ke laut ... huruf pun dah tak kenal ..

Tak percaya? 

Cuba tengok diri sendiri ... adakah kita setiap lepas solat 5 waktu ... kita mengaji? atau adakah kita setiap hari kita mengaji? atau sebaliknya

Masa belum terlambat lagi ...kini anda boleh dapatkan KIT MULA BELAJAR ALQURAN





Jumaat, 21 Julai 2017

Lubuk Borong Terbesar Dunia




Apabila keadaan ekonomi tidak menentu dan nilai RM susut. Apa yang boleh kita lakukan supaya bijak belanja dengan duit yang kita ada?

Salah satu cara adalah mencari jalan membeli barang dengan harga yang murah dan baloi.

Jika fikir barang murah, mesti kita fikir barang dari negara China. Ya tidak dinafikan barang dari china memang murah dan boleh dikatakan murah sampai tidak masuk akal.

Tetapi, mungkin bukan semua orang tahu beli barang dari China. Mungkin sebab kita tidak tahu bahasa cina dan juga prosedurnya.








Nak laporan PERCUMA klik Di Sini

Panduan Google Adwords


Saya nak rekomendkan, Panduan Iklan Produk Di Google Adwords 
kepada anda jika nak iklankan produk anda di google




60 Idea menulis Di Medium Sosial


Jika anda suka taip ... padam ... taip ... padam ... eloklah anda dapatkan ebook nie





Khamis, 20 Julai 2017

Perlu ke tambah like di fanpage?


Kawan saya pernah kata dulu kepada mereka yang ‘berlagak’ dengan jumlah like ratus ribu di page mereka

“kalau ada sejuta like pun, tidak mendatangkan sales, tiada guna” .... Jadi, perlu ke tambah like?

jawapan beliau .... PERLU!


AIK?

Kata tadi tak ada guna kalau banyak like tapi tak convert, tapi kenapa perlu tambah like pula

Penjelasan:

Like ni umpama traffic. Makin banyak traffic, makin banyak sales. Andaikan conversion produk andaialah 10%.

ada 100 trafik = 10 sales
ada 1000 trafik = 100 sales
ada 10,000 trafik = 1000 sales

Nampak tak bagaimana trafik ni bantu anda banyakkan sales?


SALAH TRICK ...... Yang berlaku sekarang ialah page anda banyak like, banyak trafik tetapi tak ada sales. Puncanya ialah orang yang like tu semuanya tak targeted, so kalau diorang tak minat dengan produk anda, macam mana nak beli. kan?

TRICK SIMPLE .... Ada trick simple untuk tambah like di fanpage dengan targeted prospect.

Waaaaa, best kan?

Diorang dah minat produk, anda pula tayang iklan kat diorang, senang sket la diorang nak beli berbanding orang lain.

Nak tahu trick ni?

Kalau taknak tahu....  Anda boleh teruskan buang duit untuk tarik like yang belum tentu boleh buat sales tu





Rabu, 19 Julai 2017

Kitab Hartanah Hotspot MRT


Rupanya ada lebih 100+ hartanah sekitar laluan MRT yang harganya masih mampu milik? Panduan ini memang lengkap.

Sebelum ni, saya ingat semua harga rumah yang berdekatan dengan MRT mahal-mahal sehinggakan saya rasa saya memang tak akan mampu nak beli rumah.

Bila dah beli dan baca ebook MRT dari Gila Hartanah, sekarang saya nampak dengan lebih jelas:
  1. Harga rumah sekitar MRT tak semestinya akan terus naik dan naik.
  2. Ada banyak lagi rumah berdekatan MRT yang tak mahal sangat dan masih mampu milik. Tapi kena baca ebook ini dulu.
  3. Yang best, sekarang saya dah tahu apakah jenis booster yang akan membantu kenaikan harga hartanah di kawan rumah sekitar MRT seperti highway yang akan dibina, megamall dan infrastructure lain.
Saya memang recommend anda untuk beli dan baca ebook ini kalau serius nak beli rumah berdekatan kawasan MRT.

Lagi lambat anda baca, lagi besar kerugian yang anda akan hadapi dalam masa 5 tahun dari sekarang.

Tok Penghulu dari Gila Hartanah cakap harga ebook ini mungkin akan naik tak lama lagi sebab maklumat ini sangat berharga.

Bayangkan .... Anda dapat review 120 hartanah yang terletak berdekatan dengan station MRT tersebut. Cara dibentangkan sangat jelas dan profesional. Padat dengan fakta dan potensi hartanah untuk jangka masa panjang.





Isnin, 3 Julai 2017

Sales Masih Krik Krik




sudah tiba masanya gunakan cara yang baru dan fresh! jika anda serious betul-betul nak buat duit dalam instagran anda patut gunakan cara yang terkini! jangan pakai hentam je kang rugi dah give up bisnes.