Selasa, 27 November 2018

Teknik Menggandakan Keuntungan Pelaburan Unit Amanah



Ramai pelabur yang menyerahkan bulat-bulat wang pelaburan mereka kepada agen. Apa dana yang mahu dibeli? Bila masa dana mahu dibeli? Semuanya diserahkan kepada agen.


Tahukah Anda? Potensi keuntungan melabur di dalam pelaburan unit trust sebenarnya, adalah sangat besar, malah ianya boleh memberikan pulangan keuntungan sehingga 3 KALI GANDA lebih banyak daripada pelaburan di ASB, EPF ataupaun FIXED DEPOSIT.

Terdapat 2 syarat untuk memperolehi keuntungan yang tinggi di dalam pelaburan unit trust. Iaitu..
  1. Melabur di dalam FUND YANG TERBAIK dari segi pulangan
  2. MASA YANG TEPAT untuk membeli atau menjual.

Kaedah memaksimunkan keuntungan ini, saya berikan nama sebagai "Kaedah MTS". Ianya satu kaedah pelaburan yang sedikit unik tetapi terbukti berkesan.

Kaedah MTS adalah satu kaedah untuk menentukan "FUND YANG TERBAIK" dan juga "MASA YANG TEPAT" untuk melabur di dalam unit trust. Jika anda mampu menguasai 2 syarat ini, insyallah, keuntungan pelaburan anda akan menjadi berlipat kali ganda.

Apakah kaedah MTS ini? Apakah Fund yang terbaik untuk dipilih? Bilakah masa yang tepat untuk melabur? Bagaimana untuk melakukan kaedah MTS ini?

Semuanya ada di dalam ebook dibawah..





Isnin, 26 November 2018

200,000 dalam masa 6 minggu



Jika anda owner produk , atau stokis, mahupun dropshipper, maka anda perlu ambil perhatian kerana ini bakal mengubah cara anda berniaga.

Teknik ini terbukti berkesan dan telah diakui keberkesanannya oleh beberapa student modul ini. Bayangkan mereka boleh buat RM200k sales dalam masa 6 minggu sahaja. Dan mereka melakukannya tanpa FB Ads.

Boleh lihat buktinya di sini

Teknik yang diajar adalah gerila marketing. Semua orang tahu apa tu gerila marketing tetapi bagaimana cara yang betul untuk buat sales dengan teknik ni?




Panduan Membuat Apam



Apam adalah merupakan antara makanan tradisi masyarakat melayu sejak dahulu lagi. Kebanyakan apam dimakan bersama dengan kelapa parut. Ia menjadi satu nostalgia kepada ramai orang sehingga kini. Ia masih lagi menjadi antara makanan yang popular pada hari ini.



Jika dahulu, apam begitu sinonim dengan kelapa. Dengan apam polkadot, ia merubah segalanya. Dengan warna dan rupanya yang comel. Ia menjadikan satu pilihan untuk kebanyakan majlis samada untuk dimakan atau dijadikan sebagai doorgift bagi majlis persandingan dan perkahwinan.

Ia merupakan satu peluang perniagaan yang baik untuk surirumah atau mereka yang ingin bekerja dari rumah untuk menambah pendapatan keluarga menerusi pembuatan apam dan produk bakeri lain seperti kek dan sebagainya. Dengan kepelbagaian yang boleh anda buat, ini akan mengembangkan lagi perniagaan dari rumah anda.





Ahad, 25 November 2018

Mobile Copywriting Generator



Anda seorang usahawan? Online atau ofline?

Selalu stuck nak buat ayat power?

Tingkatkan mutu copywriting anda dengan Mobile Copywriting Generator ni !




Pakej Abang-Abang



Kalau anda tercari-cari SHORTCUT untuk membina TRUST dengan customer anda, maka, inilah ia.

CONTENT yang 'sejuk mata memandang'.

CONTENT yang 'menawan hati orang yang membacanya'

CONTENT yang 'viral'

Bayangkan, bagaimana poster anda menjadi viral di Facebook, Whatsapp, Telegram .. dan setiap kali ia bertukar tangan, secara tidak langsung, ia mempromosikan bisnes anda.

Ya lah... kan tadi dah edit gambar ni, dan masukkan website anda.

Kerja senang maa.... 2 minit pun tak sampai.