Ahad, 2 Ogos 2020

105 Template Headline Padu





Dapatkan HARI INI 105 Template Headline Padu bagi memudahkan Blog, Iklan FBads, Post di Facebook, Instagram, Youtube, Whatsapp anda untuk menarik pembaca BERHENTI, BACA DAN KLIK apa yang anda post!


"Macam mana dikatakan HEADLINE PADU?"

Ok, selepas korang miliki ebook ni, korang akan dapat 105 headline termasuk satu lagi ebook bonus yang sangat diperlukan. Ebook bonus apa? Baca sampai habis tau.

Selepas baca saja, korang akan dapat banyak idea untuk hasilkan Headline.

Contoh saya ambil satu Template Headline dalam ebook ni:

"Jangan berangan nak............... sebelum membaca.......... ini!"

Perkataan yang diberikan adalah perkataan yang membuatkan mata cepat nampak dan hati jadi nak tahu.

Jadi dengan 1 template headline ni, korang boleh hasilkan apa sahaja headline di media sosial mahupun diblog dan lebih dari 1 headline.

1. "Jangan berangan nak dapatkan perut 6 pax sebelum membaca 7 pantang larang ini!"

2. "Jangan berangan nak dapat badan macam Sazali Samad sebelum membaca 5 pesanan dari tokey gym ini!"

3. "Jangan berangan nak cuba Mesotropin sebelum membaca kisah dari Bro Halim ini!"

4. "Jangan berangan nak kuruskan badan sebelum membaca 12 kesakitan yang bakal anda hadapi ini!"

5. "Jangan berangan nak hilangkan lemak tanpa bersenam sebelum membaca 7 tips giler dari Evocut ini!"

Ini adalah contoh yang boleh dihasilkan dari 1 Template Headline tak sampai 10 minit untuk hasilkan 5 headline berkaitan kurus badan dan dapat badan yang diidamkan.

Bukan setakat kurus badan sahaja, apa-apa sahaja yang korang jual.

Best kan? Mudah sangat ni..

Apa lagi, klik sini sebelum habis: [link affiliate anda]

Tiada ulasan: