Isnin, 27 Julai 2020

Bagaimana Bankrap Menjadikan Aku Kaya




Dulu Hafiz Mansor ni dia jual dalam bentuk buku fizikal Buku Bagaimana Bankrap Menjadikan Aku Kaya. 

Edisi Pertama tahun 2016 terjual lebih 2000 unit dan dia print sendiri buku tu untuk kongsikan dengan ramai orang macam mana dia yang dalam bankrap masih boleh buat duit. 

Kemudian Edisi Kedua tahun 2018 dicetak under Publisher. Masuk ke Kedai Buku Popular dan MPH. Then buku dah henti cetakan atas sebab masalah publisher. 

Sekarang dia keluarkan dalam bentuk Ebook. Kiranya beli tu dapat dalam bentuk PDF.

Boleh baca dari HP atau Laptop. Nak print sendiri pun boleh. 

Korang pun tau bila bankrap ni, kepala akan jadi serabut. Akaun kena freeze dan banyak yang akan tersekat. Memang down lah! 

Tapi Hafiz Mansor ni dia tak putus asa. Cari jalan keluar sebab sampai bila nak hidup murung dan sedih?

Hidup kena teruskan!

Dalam ebook ni dia kongsikan apa yang dia berniaga dari sekolah rendah sampai la dia ada bisnes dia sendiri. Status bankrap tapi duit masuk. 

Ada 210 muka surat yang penuh dengan gambar berwarna. 

Ebook ni bukan seperti ebook biasa atau buku biasa yang membosankan. Korang akan dapat rasa dekat sangat kisah ni. 

Jadi siapa yang ada hutang banyak tak nak hidup bankrap, siapa yang dah bankrap dan nak bangun semula, memang saya REKOMEN sangat ebook ni. 

Asyik nak belajar dengan orang berjaya saja,  apa kata belajar dengan orang yang pernah gagal. 

Harga pun murah sekarang dia tengah buat promosi. Baik grab cepat! 

Klik sini kalau nak tau pasal ebook ni:

Tiada ulasan: