Selasa, 2 Mei 2017

TRUE STORY, Makcik Buat RM10k Dengan Bisnes Online Ni...



Umur bukanlah satu batu penghalang untuk berjaya  dalam bisnes online.

Ada seorang "MakCik" ni, umur dah masuk 50 an. Beliau bukan datang dari background IT atau yang seumpama dengannya....tetapi masih boleh berjaya hasilkan RM10,020 dalam masa 15 Hari dengan buat bisnes ebook. Dia hanya follow stap by step ikut guide...

Video Coaching Rahsia Bisnes Ebook.

Di dalam video coaching ini, dia belajar buat benda ni...

  • BRAINSTROM IDEA EBOOK RM5ANGKA - Bagaimana untuk korek & keluarkan idea power yang sure akan ada hot demand untuk ebook yang hendak dijual.
  • STEP BY STEP PRODUCT CREATION - Ketahui macam mana nak susun content ebook supaya pembeli 200% puas hati. Ada rahsia besar untuk buat pecahan modul supaya ebook kelihatan full of content & boleh cas harga ratus-ratus.
  • TEKNIK & STRATEGI PRE LAUNCH - Ketahui bagaimana nak naikkan kredibiliti untuk jadi someone yang ada authority dengan cepat supaya mudah untuk prospek yakin dan beli ebook nanti. Paling best, video coaching ni ajar bagaimana cara 'main drama' supaya prospek standby depan laptop untuk rushing beli ebook beramai-ramai dalam masa beberapa hari jer. ;)
  • TEKNIK & STRATEGI MEGA LAUNCH - Video coaching ini jua tunjukkan bagaimana cara dapatkan ramai ejen/ jv/ affiliate berkualiti untuk promote ebook.

Dan macam-macam lagi yang "MakCik" tu belajar dari video coaching ni.

So, kini peluang anda pula untuk ketahui dan dapatkan hasil yang sama silap-silap lebih hebat dari makcik tu. Anda boleh dapatkan akses ke video coaching ini DI SINI.








Catat Ulasan