Khamis, 25 Mei 2017

Teknik Copywriting KABABOM!


Tak sampai beberapa lama lagi bulan puasa tiba dan macam biasa mood membeli orang Malaysia ni membuak-buak tambah pulak menjelang raya.

So, anda dah pasang strategi nak kaut untung berlipat kali ganda untuk musim raya tahun ni?

Masih belum ada strategi?

Ehhh... mana boleh macam tu. Kalau serius nak kaut untung besar dalam jualan musim raya ni kena buat PLANNING awal-awal, lebih lebih lagi kalau kita gunakan pemasaran online.

Dalam artikel ni saya nak share satu perkara yang sangat efektif untuk ledak kan bisnes anda walaupun anda masih newbie.

Umumnya kita tahu yang 100% pembeli bertindak untuk membeli disebabkan emosi. Dan emosi membeli itu dapat diterjemahkan melalui copywriting.

Untuk mendapatkan IMPAK MAKSIMA,  copywriting tu mestilah ada STRATEGI.





Catat Ulasan