Rabu, 3 Mei 2017

Berminat untuk menjadi orang yang berjaya
Satu konsep yang patut kita gunapakai untuk meningkatkan motivasi untuk kita mencapai kejayaan dalam hidup. Samada..

  • KEWANGAN...
  • KEBAHAGIAAN..
  • KERJAYA...


Kata pakar "JIKA NAK BERJAYA, TIRU CARA ORANG YANG BERJAYA" Maka, sebab itulah konsep COPY & PASTE MILLIONAIRE diperkenalkan. Salah seorang anak didik kepada 3 jutawan terkenal di Malaysia, telah mendedahkan...

COPY N PASTE MILLIONAIRE...

Satu pendedahan hebat rahsia kejayaan 3 jutawan hebat-hebat yang bermula dari NOTHING ini.

Abang Abu - juga dikenali sebagai Mekanik Wang. Kisah beliau bermula sangat memotivasikan. Dari "kosong" beliau berusaha keras untuk berjaya. Beliau sering dipanggil media berkenaan hal Mekanik Wang :-)

Datuk Maznah - Dikenali sebagai IRON LADY Malaysia. Memulakan bisnes syarikat keselamatannya yang kini sudah menjadi amat terkenal SECURIFORCE. Siapa tak kenal dengan beliau! Anak pesawah padi menjadi IRON LADY!

Irfan Khairi - Jutawan Internet yang mengecapi kejayaan muda pada usia 25 tahun dengan bisnes di internet. Beliau telah mengembangkan kesedaran perniagaan internet di Malaysia dengan usaha yang gigih tanpa jemu.

Ikuti perkongsian 3 jutawan ini 

Semua ini dikongsikan oleh saudara Syamsol Ariffin, iaitu anak didik kepada ketiga-tiga jutawan di atas. Semoga usaha beliau ini memberikan manfaat kepada kita semua.

Catat Ulasan