Jumaat, 26 Mei 2017

8 Ready made Bonus Pakej Yang Anda boleh gunakan


Anda biasa buat affiliate? Kalau dulu nak buat affiliate. Ni main pot affiliate link je Pun boleh dapat sales.

Tapi sekarang ni memang taklah. Sekurang-kurangnya kena offer Value added untuk prospek . Cara paling mudah nak berikan Value added ni ialah dengan Berikan bonus pada prospek Anda bila mereka membeli melalui link affiliate anda

Tapi tak senang juga nak Buat bonus ni. Paling senang Ialah kita outsource. Nak tahu kat mana Boleh dapatkan produk-produk digital yang anda boleh gunakan Sebagai bonus untuk offer Pada prospek anda?






Catat Ulasan