Jumaat, 17 Mac 2017

Siapa Guna Facebook Pages untuk berniaga?



Anda peniaga online atau offline?

Kebanyakan orang memang prefer menjual di FB personal dan fb group. Kena gaya memang menjadi. Tapi banyak benda kena buat manual, kejap-kejap layan PM.

Kesian PM , asyik kena panggil je. PM tepi, PM cepat, PM segera,....ish ish ish.....

So sebab kesian dekat PM uyang asyik kena seru, saya pun tolong cari software
FB yang boleh broadcast message dari FB page dan macam-macam lagi fungsi dia yang awesome....supaya tak perlu dah seru nama PM lagi.

Anda boleh lihat sendiri DI SINI

Yang bestnya sebab bayar sekali jer. Yups software ni berbayar. Tapi kalau anda memang utilize dan guna FB page sebagai medium perniagaan anda, Software ni memang  sesuai dan bakal memudahkan kerja anda.





Catat Ulasan