Ahad, 12 Mac 2017

Anda affiliate marketer?



Newbie pun boleh masuk top 10 cabaran affiliate rupanya. Ingatkan otai-otai je boleh masuk top 10 carta top affiliate, rupanya newbie ni boleh juga selit-selit jad top 10, top 5 dalam program affiliate ni.

Anda nak tahu tak rahsia newbie ni buat macam mana?

Salah satu teknik yang newbie ni gunakan ialah dengan offer bonus yang memukau dan menambah nilai pada prospek.

Tapi saya faham bukan sekejap dan mudah nak bina bonus sendiri, nak beli bonus whitelabel pula kadang0kadang kosnya boleh mencecah hingga 3 -4 angka.

Sebab tu kalau anda serius dan berminat nak collect bonus untuk dijadikan tawaran tambah nilai pada prospek anda untuk kempen affiliate anda perlu lihat offer yang saya nak kongsikan 



Tawaran ni memang susah nak dapat dekat tempat lain, jadi kena cepat2 grab dan tak menyesal nanti)



Catat Ulasan