Isnin, 27 Februari 2017

Mudahnya Design & Edit Gambar Dengan Adobe Photoshop...


Anda tak perlu nak bersusah-susah pergi kursus yang kosnya ratusan hingga ribuan ringgit untuk mahir dengan Adobe Photoshop. Mulakan langkah pertama anda dengan menonton video 12 jam belajar Adobe Photoshop yang anda boleh tonton pada bila-bila masa dan di mana sahaja tak kira di pejabat atau di rumah.

Berapa topik boleh cover untuk kursus 1 hari (8 jam)? Mungkin hanya 2-3 topik sahaja. Itu belum masuk waktu yang terbuang dengan sembang-sembang kosong dan pengajar yang terpaksa melayan pertanyaan peserta. Kalau ikut kursus 3 hari pula berapa kos yang perlu anda bayar? Confirm jumlahnya akan melebihi RM1,000.

Takda sembang-sembang kosong. Ada lebih dari 30 Video dengan durasi keseluruhan lebih 12 jam. Video yang padat dengan maklumat pembelajaran disampaikan secara santai dengan gaya bahasa yang mudah faham 100% dalam Bahasa Melayu. Tak faham? Ulang dan tonton semula video anda sampai faham. Kalau ikut kursus rasanya setakat sekali dua sahaja kita tanya. Nak tanya lebih-lebih malu lah segan lah dan macam-macam lagi.

Catat Ulasan