Khamis, 9 Februari 2017

Cara FREE Nak Suruh "ORANG LAIN" Promot Bisnes Anda


Saya nak SHARE sikit tips di pagi-pagi yang indah ni :)

Saya ada cara untuk minta tolong ORANG LAIN promote bisnes secara RELA HATI  di Facebook.

Diorang tolong FREE-FREE je.

Caranya SIMPLE, just buat cam ni jer...

1) Buat post promosi di facebook fanpage anda. Post tu tulis tentang promosi untuk bisnes anda.

Syaratnya post ni kena bagi diskaun untuk produk anda.

2) Di akhir post tu, bagitahu atau minta tolong baik-baik dengan suruh diorang klik  button "SHARE"

Tulis kat situ, lebih kurang cam ni.


"Klik SHARE untuk bagitahu kawan-kawan anda tentang promosi diskaun BEST ni. Mana tahu diorang pun boleh jimat time murah-murah ni"


As simple as that. Bila saya buat benda ni, lebih kurang 440 orang klik butang
SHARE dan tolong promote bisnes saya for free je.


BEST GILERRR!


Kadang-kadang benda simple macam nilah yang ramai orang terlepas pandang. Kalau nak tahu secara terperinci lagi macamana nak buat teknik dan strategi
ni, anda boleh ketahuinya dalam video yang anda boleh dapatkan DI LINK INI.

Ok, itu sahaja dari saya.






Catat Ulasan