Selasa, 14 Februari 2017

Teknik jana 5 Angka Sebulan Dengan FCPOSeperti yang anda tahu, ada pelbagai cara menjana pendapatan 5-angka setiap bulan, dan bukan semua cara tersebut memerlukan anda untuk menguruskan perniagaan sendiri, menjual insuran, atau terlibat dalam skim MLM.

Tetapi, kenapa ada yang gagal?? Kenapa ramai yang gagal menjana 5-angka sebulan??

Sebab mereka tak faham 3 rahsia melabur dengan bijak dan pasti untung, iaitu:
  1. Jangan ikut "trend" orang lain - kalau semua orang sibuk dalam sesuatu jenis pelaburan, anda jangan masuk. Anda masuk pelaburan yang bukan semua orang tahu!
  2. Jangan pinjam duit untuk melabur - Untuk menjadi pelabur bijak, anda tidak perlu hutang dengan sesiapa. Dengan ilmu yang betul, anda boleh untung dari hari pertama dan labur balik keuntungan anda untuk pelaburan yang berikutnya, tanpa perlu keluar duit anda sendiri..
  3. Jangan melabur kalau tak ada mentor - Kalau setakat beli buku dari MPH dan baca sampai habis, anda ingat anda boleh berjaya? Hanya dengan mentor yang berpengalaman dan tahu realiti pasaran sebenar, anda boleh elak dari rugi besar dan risiko tinggi!

Mungkin anda tak tahu di mana nak cari mentor palaburan yang memang cukup power?

Kalau anda berminat nak jana wang sehingga 5 angka sebulan dengan selamat dan ajaran yang betul, memang anda tidak akan jumpa panduan yang lebih lengkap
Catat Ulasan