Khamis, 17 November 2016

SEMINAR ONLINE BUSINESS STARTUP



Seminar SPECIAL untuk "Orang Baru" Ketahui Bagaimana Nak Start Bisnes Online Tanpa Produk Sendiri GERENTI Profit Secepat 3 Hari.


DAFTAR SEKARANG melalui link ini...


Seminar ini sesuai untuk...
  • Orang baru yang nak start bisnes online tapi tak tahu camne nak bermula. 
  • Nak start bisnes online tapi tiada idea produk untuk dijual atau risau produk yang dijual dapat respond suam-suam kuku jer.
  • Yang dah ada idea produk nak dijual tapi nak CONFIRM betul-betul, betul ke bila ju.al je online nanti akan dapat sales. 
  • Nak tahu kat mana nak dapat supplier produk secara online jer. 
  • Nak tahu bagaimana boleh bisnes online tanpa perlu modal untuk be.li stok langsung. Takde stok bertimbun-timbun kat rumah dan tak yah keluar duit poket sendiri be.li berbundle-bundle.
  • Nak tahu teknik promosi power sehingga customer dapat cari melalui online.
  • Nak tahu teknik, strategi dan sistem yang boleh bantu bisnes run secara automatik dan closekan sales.

SEMINAR ONLINE BUSINESS STARTUP

TARIKH : 4 December 2016 | Sabtu (9AM - 6PM)
LOKASI : Hotel Double Tree by Hilton, Kuala Lumpur








Catat Ulasan