Khamis, 3 November 2016

DAH BUAT BERMACAM BISNES TAPI MASIH LAGI TAK ADA HASIL?


Duit Dah Banyak Habis Kat Pelbagai Seminar Dan Banyak Lebur Buat Modal Bisnes? Hinggakan Kepala Pun Dah Naik Pening Fikir Tak Tau Nak Buat Apa Dah Ni.

Jangan Salahkan Takdir Ataupun Salahkan Orang Lain. Yang Bersalah Adalah Diri Kita Sendiri, Kerana Dalam Diri Kita Ada Satu KUASA Yang Boleh Bantu Kita Capai Apa Yang Kita Impikan.

KENAPA TAK GUNAKAN KUASA TU? KAN DAH RUGI

Ilmu Yang Kita Belajar Di Dalam Kelas Atau Seminar Yang Lain Ilmu Adalah BINA Impian, Di Mana Kekuatan-Nya Adalah 20% Jer. Yang Kita Tak Belajar Adalah Ilmu CAPAI IMPIAN, Yang Mempunyai Kekuatan 85% - 99% Untuk Kita Capai Impian.

Kejayaan Dan Kebahagian Kita Datang Daripada Dunia Dalaman Kita. Bukan Daripada Dunia Luaran Kita. Apa Yang Kita Keluarkan Daripada Dunia Dalaman Kita, Itu Lah Yang Kita TARIK BALIK Datang Kepada Diri Kita.

HIDUP UMPAMA KERETA ..... Apalah Gunanya Kalau Body Cantik Tapi Enjin Rosak. Dah Tentu Tak Boleh Jalan. Begitu La Juga Diri Kita, Apa Guna JASAD Cantik Tapi ROH Rosak. Dah Tentu Perjalanan Hidup TERSANGKUT.

MASALAH-NYA. Ramai Yang Fokus Nak Repair Pada JASAD. Muka Nak Putih, Hidung Nak Mancung Dan Badan Nak Kurus. Tapi Tak Ramai Yang Nak Fokus REPAIR ROH Yang Dah Berpuluh Tahun Hidup Tapi Tak Pernah Di Service.

BAYANGKAN Perjalanan Hidup Anda Apabila Roh Dalam Diri Dah Di Bersihkan Daripada Keladak Negatif Yang Dah Lama Bertakhta Dalam Diri. Seronok Rasanya Apabila Semua Benda Yang Kita SUKA Dan Yang Kita NAK, Semuanya Di Permudahkan.

BAYANGKAN Kebahagian Anak - Anak Dan Insan - Insan Tersayang Yang Sangat SERONOK Menikmati Percutian Yang Indah, Beli Baju Dan Permainan Baru Setiap Bulan Dan Apa Saja Yang Mereka NAK, Dapat Kita Tunaikan. ( Bayangkan ) Wow.Tak Dapat Nak Di Citerkan Bagaimana Perasaan RASA SERONOK Tu. Deep Sangat Rasanya !

BAGAIMANA NAK UBAH KEHIDUPAN?

Semua RAHSIA Bagaimana Menjemput REZEKI Dengan Tenaga KUASA DALAMAN Yang Dah Terbukti BERKESAN Membantu Mengubah Dan Menambah Nilai Hidup Orang Ramai, Akan Di BONGKARKAN Di Seminar Intensif Kuasa Bayangan Gergasi Hijau Yang Akan Berlangsung Pada 5 November 2016 Nanti.

Jika Dah Buat KEPUTUSAN Nak UBAH KEHIDUPAN Demi Anak - Anak Dan Insan - Insan TERSAYANG !!!

Temui 3 Pakar dari Malaysia & Indonesia yang bakal bantu ANDA nanti.
Catat Ulasan